of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

TS Suites Surabaya

JL. Hayam Wuruk No. 6, Surabaya Center, Soerabaja, Indonesië 60242 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Gastenkamer TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Gastenkamer TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur
TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 126
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 559 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (559)
Sorteer op:
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 24 augustus 2014
prima

lokatie, schoon en comfortabel
9,7
Prima hotel,een kamer van alle gemakken voorzien (inclusief rainshower) en heel erg goed ontbijt
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2013
Goed en centraal gelegen

vlakbij uitgaans gelegenheid, schoon, modern ingericht
8,3
Algemeen goed, alleen de bureau tafel en stoel is niet comfortable om te werken.
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 7 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
Service van hotel restaurant kan beter: we hebben 20 vrienden uitgenodigd voor een dinner. We waren daar om 19:00, maar kregen ons drank en eten pas 1,5 uur later. Sterker nog sommige van ons vrienden moesten nog langer wachten op hun drank en eten. Dranken en eten komen niet tegelijkertijd aan. Enkele van ons hebben ons bord al leeg gegeten, terwijl anderen nog op hun eten moesten wachten. Het was chaotisch geweest, wat namelijk heel jammer is, want het eten is wel lekker.
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 1 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
We hebben aangegeven voor een early check-in ivm ons vliegtuig; we waren namelijk om 10:00 gearriveerd. Desondanks moesten we toch 2 uur wachten op ons kamer. Als je al 17 uur lang in het vliegtuig heb gezeten, wil je zo snel mogelijk opfrissen en uitrusten en niet nog 2 uur in de lobby van het hotel moest wachten. Het kamer is wel mooi ingericht en schoon.
Lai S. Zakelijke reizigers Taiwan, 5 november 2014
SEALED HOTEL WITH UNBEARABLE PERFUME EVERYWHERE!

XXXXXXXXXX
4
SEALED HOTEL WITH UNBEARABLE PERFUME EVERYWHERE! CAN BARELY BREATHE INSIDE THE BUILDING! NOT ONLY THEY "DEPLOY" PERFUMER IN ELEVATOR, HALLWAY, BUT ALSO THEY HANG A BAG OF PERFUME INFRONT OF THE VENT ON EACH FLOOR TO EVACUATE THE UNBEARABLE SMELL TO EVERY EACH ROOM OF THE BUILDING MAKING MY EYES IRRATATED AND NOSE SO ALLEGIC TO IT! IT WILL COST PEOPLES' LIFE AND HEALTH TO STAY THERE AGAIN!
Julius W. (Echt)paren Indonesia, 27 oktober 2014
One of Best Hotel in Surabaya

Neat, comfort and near foodplaces
9
Nice room, comfort room, we can go to surabaya townsquare on L.. So we can shopping or have a meal anytime
Yuliani S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 26 oktober 2014
Just perfect

Bathroom, free minibar, cozy room
9
Just perfect as usual. The minibar is free as before. But the staff did not give us the getaway package benefit as they said if we book from Agoda we will not get the benefit. Dissapointed as my booking proof that we bought the getaway package room....
Indrayoga S. (Echt)paren Indonesia, 25 oktober 2014
Good hotel

Location, Staff, Room
7,7
Very nice
Bambang T. Zakelijke reizigers Indonesia, 24 oktober 2014
Business Hotel in the middle of thematic Food Mall

Spacious Bath, Easy access for Dining, Nice Staff
7,7
Perfect Location if your activity during in Surabaya, are in the center of Surabaya or in the new develop are in West Surabaya. Easy access for dining, since the hotel is in the same location with thematic dining Surabaya Town Square Mall. The café in the Mall open until midnight, so easy to serve business partner. The room is spacious with large bath room.
Fu H. (Echt)paren Malaysia, 8 oktober 2014
New hotel with good environment and facility

New, Clean and Good Design Room
8,7
I arrived almost mid night, after check in the hotel, I go to the mall Sutos, which offer all sort of foods and drink. The hotel room is excellent, Clean, modern and mini bar items are all compliment.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

TS Suites Surabaya SoerabajaTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - GastenkamerTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - GastenkamerTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - TS Suites Surabaya, Soerabaja

AS-AGWEB-3B01