Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

TS Suites Surabaya

JL. Hayam Wuruk No. 6, Surabaya Center, Surabaya, Indonesië 60242 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Suite TS Suites Surabaya Surabaya - Gastenkamer TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur TS Suites Surabaya Surabaya - Gastenkamer TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur
TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur TS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 126

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 632 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (632)
Sorteer op:
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 24 augustus 2014
prima

lokatie, schoon en comfortabel
9,7
Prima hotel,een kamer van alle gemakken voorzien (inclusief rainshower) en heel erg goed ontbijt
Rapporteer deze beoordeling
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2013
Goed en centraal gelegen

vlakbij uitgaans gelegenheid, schoon, modern ingericht
8,3
Algemeen goed, alleen de bureau tafel en stoel is niet comfortable om te werken.
Rapporteer deze beoordeling
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 7 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
Service van hotel restaurant kan beter: we hebben 20 vrienden uitgenodigd voor een dinner. We waren daar om 19:00, maar kregen ons drank en eten pas 1,5 uur later. Sterker nog sommige van ons vrienden moesten nog langer wachten op hun drank en eten. Dranken en eten komen niet tegelijkertijd aan. Enkele van ons hebben ons bord al leeg gegeten, terwijl anderen nog op hun eten moesten wachten. Het was chaotisch geweest, wat namelijk heel jammer is, want het eten is wel lekker.
Rapporteer deze beoordeling
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 1 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
We hebben aangegeven voor een early check-in ivm ons vliegtuig; we waren namelijk om 10:00 gearriveerd. Desondanks moesten we toch 2 uur wachten op ons kamer. Als je al 17 uur lang in het vliegtuig heb gezeten, wil je zo snel mogelijk opfrissen en uitrusten en niet nog 2 uur in de lobby van het hotel moest wachten. Het kamer is wel mooi ingericht en schoon.
Rapporteer deze beoordeling
Mohd F. (Echt)paren Malaysia, 6 februari 2016
excellent 3++ star hotel

Excellent staff hospitality ( reception, room service/bell boy and restaurant ) , Near the airport and within a distant shopping marts & restaurants.
9
Overall , it was a good stay with the above three points positive comment, At the same time, for further improvement herewith my proposal :- 1. My expected peaceful and appetizing beakfast with my wife was marred by flies setting on our dish plates and all the food/fruits. My proposal is to improve on this unhealthy situation by having fly traps ( electric and conventional ). 2. The breakfast restaurant was a bit crowded due to small space area to qulaify TS suites as a 4 star rating. The area /floor space must be increased or at least during peak hour ( breakfast & lunch ). 3. My bedsheet condition during check in into the room was well done and proper, BUT, there were a few stains on the white bedsheet. Recommended only. Best Rgds, MF Yusof
Rapporteer deze beoordeling
Nitin G. Zakelijke reizigers India, 27 januari 2016
TS suites

Room, cleanliness and breakfast
9,3
Nice place to stay in Surabaya
Rapporteer deze beoordeling
Rury R. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 27 december 2015
Good location

Bathroom, location and spacious room
8
It was perfect
Rapporteer deze beoordeling
Tong W. (Echt)paren Singapore, 26 december 2015
Nice hotel at good location

Space, comfort, convenience
10
The hotel is located at the city center and thus very accessible to big malls and entertainment facilities. As the hotel is also next to a mall, it is very convenient to get good food and entertainment. The hotel staff is friendly and the room is very spacious and comfortable. There are also good in room entertainment for those who likes staying in the room.
Rapporteer deze beoordeling
Ahmad I. (Echt)paren Indonesia, 26 december 2015
best location , best breakfast, nice clean room

best location , best breakfast, nice clean room
10
best location , best breakfast, nice clean room
Rapporteer deze beoordeling
Ahmad I. (Echt)paren Indonesia, 25 december 2015
best location , best breakfast, nice clean room

best location , best breakfast, nice clean room
8,7
best location , best breakfast, nice clean room
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

TS Suites Surabaya SurabayaTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - SuiteTS Suites Surabaya Surabaya - GastenkamerTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieurTS Suites Surabaya Surabaya - GastenkamerTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieurTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieurTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieurTS Suites Surabaya Surabaya - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07