of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

TS Suites Surabaya

JL. Hayam Wuruk No. 6, Surabaya Center, Soerabaja, Indonesië 60242 (Bekijk kaart)

Boek nu!

TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Gastenkamer TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Gastenkamer TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur
TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 126
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 549 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (549)
Sorteer op:
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 24 augustus 2014
prima

lokatie, schoon en comfortabel
9,7
Prima hotel,een kamer van alle gemakken voorzien (inclusief rainshower) en heel erg goed ontbijt
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2013
Goed en centraal gelegen

vlakbij uitgaans gelegenheid, schoon, modern ingericht
8,3
Algemeen goed, alleen de bureau tafel en stoel is niet comfortable om te werken.
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 7 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
Service van hotel restaurant kan beter: we hebben 20 vrienden uitgenodigd voor een dinner. We waren daar om 19:00, maar kregen ons drank en eten pas 1,5 uur later. Sterker nog sommige van ons vrienden moesten nog langer wachten op hun drank en eten. Dranken en eten komen niet tegelijkertijd aan. Enkele van ons hebben ons bord al leeg gegeten, terwijl anderen nog op hun eten moesten wachten. Het was chaotisch geweest, wat namelijk heel jammer is, want het eten is wel lekker.
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 1 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
We hebben aangegeven voor een early check-in ivm ons vliegtuig; we waren namelijk om 10:00 gearriveerd. Desondanks moesten we toch 2 uur wachten op ons kamer. Als je al 17 uur lang in het vliegtuig heb gezeten, wil je zo snel mogelijk opfrissen en uitrusten en niet nog 2 uur in de lobby van het hotel moest wachten. Het kamer is wel mooi ingericht en schoon.
Fu H. (Echt)paren Malaysia, 8 oktober 2014
New hotel with good environment and facility

New, Clean and Good Design Room
8,7
I arrived almost mid night, after check in the hotel, I go to the mall Sutos, which offer all sort of foods and drink. The hotel room is excellent, Clean, modern and mini bar items are all compliment.
Diani J. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 5 oktober 2014
Nice weekend at TS hotel. Clean, friendly staff

Food culinary, strategic location, friendly staff
8,7
I got weekend package at TS hotel, my children are very exciting to have freepass XXI ticket. My husband got spa message and I had special rate discount for hair cut. Very recommended for enjoying weekend in Surabaya. ^_^
Arbaiyah Y. Zakelijke reizigers Singapore, 4 oktober 2014
Clean and friendly staff

food,location and friendly staff
10
It was ok but unfortunately, there is no smoking room in this hotel and I was not advised about it but Agoda took care of the situation and revert me to another hotel.
Agus H. Zakelijke reizigers Indonesia, 4 oktober 2014
good location

location is good, room comfortable and big, free all food and beverage on the room bar
8,7
hotel at good location, but limited menu in b'fast, good room but not helpfull staff specially in check in counter
Wong B. Zakelijke reizigers Indonesia, 2 oktober 2014
nice. cool. n great

spa, staff,food
10
Awsome dude...
Ganesha P. (Echt)paren Indonesia, 28 september 2014
Best stay in Surabaya

location, price, room
10
the room is big and comfy enough, the staffs are helpful and friendly. one thing they missed is there is no bath robe.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

TS Suites Surabaya SoerabajaTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - GastenkamerTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - GastenkamerTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - TS Suites Surabaya, Soerabaja

AS-AGWEB-3B03