of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

TS Suites Surabaya

JL. Hayam Wuruk No. 6, Surabaya Center, Soerabaja, Indonesië 60242 (Bekijk kaart)

Boek nu!

TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Suite TS Suites Surabaya Soerabaja - Gastenkamer TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Gastenkamer TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur
TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur TS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur
Gebied: Surabaya Center Aantal kamers: 126
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 527 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (527)
Sorteer op:
Frans S. Individuele reizigers Netherlands, 24 augustus 2014
prima

lokatie, schoon en comfortabel
9,7
Prima hotel,een kamer van alle gemakken voorzien (inclusief rainshower) en heel erg goed ontbijt
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2013
Goed en centraal gelegen

vlakbij uitgaans gelegenheid, schoon, modern ingericht
8,3
Algemeen goed, alleen de bureau tafel en stoel is niet comfortable om te werken.
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 7 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
Service van hotel restaurant kan beter: we hebben 20 vrienden uitgenodigd voor een dinner. We waren daar om 19:00, maar kregen ons drank en eten pas 1,5 uur later. Sterker nog sommige van ons vrienden moesten nog langer wachten op hun drank en eten. Dranken en eten komen niet tegelijkertijd aan. Enkele van ons hebben ons bord al leeg gegeten, terwijl anderen nog op hun eten moesten wachten. Het was chaotisch geweest, wat namelijk heel jammer is, want het eten is wel lekker.
Yotje H. (Echt)paren Netherlands, 1 mei 2012
Geweldige locatie maar service kan beter

Veel restaurants en nachtleven op loopafstand
7,3
We hebben aangegeven voor een early check-in ivm ons vliegtuig; we waren namelijk om 10:00 gearriveerd. Desondanks moesten we toch 2 uur wachten op ons kamer. Als je al 17 uur lang in het vliegtuig heb gezeten, wil je zo snel mogelijk opfrissen en uitrusten en niet nog 2 uur in de lobby van het hotel moest wachten. Het kamer is wel mooi ingericht en schoon.
Kek S. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 19 september 2014
good hotel

location, comfortable room, room service
8,7
very comfortable and suite location, convenience
Marwiyah M. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 17 september 2014
hotel stay - 13-17 Sep

1). Checking in ( we checked in early in 2 of our 3 rooms ), 2). Staff were readily helpful, sincere 3) rooms are clean and spacious
9,3
Perfect! Keep up the good work!
Amy Y. Groepen Singapore, 15 september 2014
Great stay!

Room, bathroom and location.
8,7
The stay was good. Almost didn't want to leave the room but it was great because we can satisfy our hunger just downstairs at the town square. Breakfast was better than i expected, room is beautiful. I would stay here again if I visit surabaya again.
Jacky L. Zakelijke reizigers Singapore, 14 september 2014
Good hotel in Surabaya

clean, nice and friendly
10
I always stay in this hotel in Surabaya. I feel hotel room is clean and service is good. Downstairs is shopping areas and easy for food.
Christine S. Zakelijke reizigers Indonesia, 29 augustus 2014
TS Suites Surabaya review

Food quality is good, room condition and cleanliness are great with fast Wi-Fi access, and hotel location is also connected to TS Mall which is very nice
9,3
Overall saying it was great, only first night I got internal or room to room midnight calls from a person who tried to scare me. And unfortunately hotel was not able to track down or trace back that phone call source, so not sure whether he was also hotel guest or hotel employee, and acknowledging that this person could know my room no and then called me has made me feel a bit insecure staying in TS. But however hotel increased security patrol due to my report as feedback action toward my report, and I consider this as good response.
Suhaimi S. (Echt)paren Malaysia, 28 augustus 2014
Superb hotel experience

Service, Location, Convenience
9,3
This hotel provides one of the best service I've seen for a standard room stay. The staff is very accommodating to all our requests. Location is fantastic with so many cafes and pubs available downstairs. Overall, a very memorable hotel stay in Surabaya!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

TS Suites Surabaya SoerabajaTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - SuiteTS Suites Surabaya Soerabaja - GastenkamerTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - GastenkamerTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieurTS Suites Surabaya Soerabaja - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - TS Suites Surabaya, Soerabaja

AS-AGWEB-3C07