Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Tulip Hotel Apartments

5a street 317 community, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 321 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,6
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (321)
Sorteer op:
Erik H. (Echt)paren Netherlands, 7 mei 2014
Comfortabele uitvalbasis voor bezoek aan de stad

Ligging in een goedkoop deel van de stad, een grote supermarkt op 150 meter en de metro op 300 meter.
7
Goed verblijf, alleen jammer dat de wifi alleen in de lounge werkt en in de kamers alleen wlan beschikbaar is.
Rapporteer deze beoordeling
Inge S. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2014
Prima ligging, rustig gelegen, netjes

Netjes Rustig Goed bereikbaar bezienswaardigheden
6
Hotel was netjes en ruim. Behulpzaam personeel en niet ver van de metro
Rapporteer deze beoordeling
Esther V. (Echt)paren Netherlands, 16 februari 2013
Tophotel, goede locatie en goede service

Locatie, kamers, zwembad en service
9,3
we kwamen pas s nachts aan, maar dat was geen probleem er is namelijk altijd iemand bij de receptie. we kregen toen een upgrade, helemaal top natuurlijk. keileuke mensen met een topservice! goede locatie, om de hoek bij de supermarkt en de metro en maar 1 station verwijderd van de kruising tussen de 2 metrolijnen... je kan overal super makkelijk heen!
Rapporteer deze beoordeling
Sabita C. Groepen Netherlands, 14 februari 2010
goeie hotel

schoon, dicht bij de meeste belangrijke plaatsen
7,7
Hotel was schoon, goede service, dicht bij airport en meeste malls. alles zag er goed verzorgd uit. ontbijt was goed maar mag keuze mogelijkheid is beperkt. kamer was goed en zag er ook schoon uit alleen is de badkamer wat aan de kleine klant. maar je kunt er wel in douchen. tevens was het ff wachten voor de lift.Maar over het algemeen is het een nette hotel, goed vertoefen,op loopafstand van mina bazaar. en metra station.
Rapporteer deze beoordeling
Srohce G. Zakelijke reizigers Pakistan, 18 januari 2016
Good

Neat and Clean
9,7
Good
Rapporteer deze beoordeling
Hussain A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 11 januari 2016
Worest hotel in Dubai so far

Staff only
3,7
Very bad. I reserved two rooms for 3 nights but I checked out after the 1st night. Rooms are ver duirty with some insects. Bathrooms are very small with serious higenic issues.
Rapporteer deze beoordeling
Mohammed N. Gezinnen met jonge kinderen India, 23 december 2015
Excellent Hotel with great value for money

Good parking facility, Great location accessible to all facilities and spacious rooms
9,7
It was a great experience staying at the Tulip Hotel apartments. The rooms were really spacious and great value for money. The location was close to both Bur Dubai and Al Fahidi Metro. Convenient for shopping as it was close to Meena Bazaar. Surrounded by a no. of restaurants offering various cuisines. Overall it was a nice experience, I would prefer to come back to Tulip if I visit Dubai again.
Rapporteer deze beoordeling
Ali A. (Echt)paren Pakistan, 19 december 2015
Best value for money!

Location, Staff, Comfort
9,3
It was pretty good. I will stay again for sure
Rapporteer deze beoordeling
Shiela T. Groepen Philippines, 18 december 2015
value for money

clean, nice location and nice reception
10
Rapporteer deze beoordeling
Fahad A. (Echt)paren Kuwait, 17 december 2015
Big rooms

the rooms are big, hotel are for familys only , and its very quiet
7,7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Tulip Hotel Apartments DubaiTulip Hotel Apartments Dubai - GastenkamerTulip Hotel Apartments Dubai - GastenkamerTulip Hotel Apartments Dubai - Hotel interieurTulip Hotel Apartments Dubai - LobbyTulip Hotel Apartments Dubai - KeukenTulip Hotel Apartments Dubai - LobbyTulip Hotel Apartments Dubai - ZwembadTulip Hotel Apartments Dubai - KeukenTulip Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/CaféTulip Hotel Apartments Dubai - Hotel interieurTulip Hotel Apartments Dubai - GastenkamerTulip Hotel Apartments Dubai - ReceptieTulip Hotel Apartments Dubai - LobbyTulip Hotel Apartments Dubai - ReceptieTulip Hotel Apartments Dubai - OmgevingTulip Hotel Apartments Dubai - OmgevingTulip Hotel Apartments Dubai - Hotel interieurTulip Hotel Apartments Dubai - Eten en drinkenTulip Hotel Apartments Dubai - Eten en drinkenTulip Hotel Apartments Dubai - Koffiehuis/CaféTulip Hotel Apartments Dubai - Hotel interieurTulip Hotel Apartments Dubai - FitnessruimteTulip Hotel Apartments Dubai - FitnessruimteTulip Hotel Apartments Dubai - Hotel interieurTulip Hotel Apartments Dubai - ZwembadTulip Hotel Apartments Dubai - FitnessruimteTulip Hotel Apartments Dubai - GastenkamerTulip Hotel Apartments Dubai - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08