Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 150
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 4441 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,1
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
5,4
Alle beoordelingen (4441)
Sorteer op:
Camille L. Individuele reizigers Netherlands, 7 december 2014
Superkleine kamers maar centraal gelegen

Snel interent en kompakte kamer
7
Ideaal gelegen met het Ayala shopping complex op 200 meter afstand. De kamer is zo klein dat als de koffer open is, je erover heen moet stappen. Wel alles aanwezig op de kamer, behalve een klein koelkastje.
Jaegoo H. Individuele reizigers South Korea, 13 mei 2014
asdfsadfasfas

ssdfasfsafsa
10
fsadfsdfasf
Rutger S. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2012
Prima hotel om te overnachten.

Shopping Mall tegenover, schoon, altijd kamers vrij, goede prijs
6,7
Het Tune hotel is ideaal om te overnachten als je op door reis bent of wil shoppen in Cebu. We hebben er 3x 1 nacht geslapen en dat is prima! Ontbijten kan in Ayala shopping mall of bij de 7 eleven ernaast! Kleine kamers maar meer dan een goed matras, airco en een warme douche heb je ook niet nodig
Winkel tip: Ayala Shopping center, Bioscoop boven
Dany L. (Echt)paren Belgium, 19 december 2012
Ok alles 100procent

Rust ruimte
10
Enkel geen lift anders mooie appartrmenten en prefect onbijt
Uitgaansleven tip: Koasan road
Joel P. Individuele reizigers Philippines, 26 mei 2015
best location for my needs

location, location, location
8,7
my stay this time was better than last time. front desk did a better job this time.
Joohan P. Individuele reizigers South Korea, 26 mei 2015
reasonalble

location price clean
8
Clean but little small
Evelyn C. Individuele reizigers Guam, 24 mei 2015
value for your money

convenient location...clean rooms and helpful staffs
7,3
I only stayed one night. I stayed here because it so close to the venue of the event i needed to go and ayala mall. Although it was a quick stay i found the place comfortable and clean. Not bad for the price.
Kari K. Gezinnen met jonge kinderen Finland, 22 mei 2015
smelly room in good location

good location
5
Our room smells like a wet dog.
Erlinda B. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 22 mei 2015
Convenient

great location, affordable, friendly staff
8
Pleasant
Jeffrey J. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 21 mei 2015
Great Location

Location Value Location
9,3
Excellent

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Tune Hotel - Cebu Cebu-stadTune Hotel - Cebu Cebu-stad - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu-stad - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B01