of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Tune Hotel - Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Lobby Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Tune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 150
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 4199 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,1
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
5,4
Alle beoordelingen (4199)
Sorteer op:
Camille L. Individuele reizigers Netherlands, 7 december 2014
Superkleine kamers maar centraal gelegen

Snel interent en kompakte kamer
7
Ideaal gelegen met het Ayala shopping complex op 200 meter afstand. De kamer is zo klein dat als de koffer open is, je erover heen moet stappen. Wel alles aanwezig op de kamer, behalve een klein koelkastje.
Jaegoo H. Individuele reizigers South Korea, 13 mei 2014
asdfsadfasfas

ssdfasfsafsa
10
fsadfsdfasf
Rutger S. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2012
Prima hotel om te overnachten.

Shopping Mall tegenover, schoon, altijd kamers vrij, goede prijs
6,7
Het Tune hotel is ideaal om te overnachten als je op door reis bent of wil shoppen in Cebu. We hebben er 3x 1 nacht geslapen en dat is prima! Ontbijten kan in Ayala shopping mall of bij de 7 eleven ernaast! Kleine kamers maar meer dan een goed matras, airco en een warme douche heb je ook niet nodig
Winkel tip: Ayala Shopping center, Bioscoop boven
Dany L. (Echt)paren Belgium, 19 december 2012
Ok alles 100procent

Rust ruimte
10
Enkel geen lift anders mooie appartrmenten en prefect onbijt
Uitgaansleven tip: Koasan road
Jefferson A. Zakelijke reizigers Philippines, 4 maart 2015
Nice and Clean Hotel

Location, value for money, and easy to locate
6,3
Good
Dikki B. (Echt)paren Philippines, 4 maart 2015
awesome

location, clean, approachable staff
9,7
Very happy
James M. Individuele reizigers Australia, 4 maart 2015
Excellent location

Close to mall
8
Good, Convienent location and staff friendly.
Winfred L. Individuele reizigers United States of America, 3 maart 2015
Clean, small room with wifi across from Ayala Mall

Free wifi, clean, across from Ayala Mall
7,7
Lamberto M. Zakelijke reizigers United States of America, 3 maart 2015
Comfort and security yet very affordable.

Staff great service, security and affordability .
9
It was great!
Ming Q. (Echt)paren Singapore, 2 maart 2015
BEST HOTEL IN CEBU

7-11, Ayala Mall, Value for Money,
9,3
I have stayed cebu for 1 week and so far, this is the best Hotel i have stayed, I did stay in some high end and price hotel but none of which came close to what Tune Hotel Cebu have, in terms of Value, location and staff. I will stay here again when I go Cebu :)

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Tune Hotel - Cebu Cebu-stadTune Hotel - Cebu Cebu-stad - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu-stad - LobbyTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - GastenkamerTune Hotel - Cebu Cebu-stad - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A06