of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Twinpalms Phuket Hotel

106/46 Moo 3, Surin Beach Road, Cherng talay, Surin, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Badkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Zwembad Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Strand Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Badkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Zwembad Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Badkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Business Center Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Entree Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Nachtclub Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Nachtclub
Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Fitnessruimte Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Badkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Lobby Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Strand Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer
Gebied: Surin Aantal kamers: 97
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,8

uit 329 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,5
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (329)
Sorteer op:
Theodorus V. (Echt)paren Netherlands, 16 februari 2013
super verblijf absoluut aan te raden

goede ligging leuk personeel zeer vriendelijk
10
Sylvia V. (Echt)paren Netherlands, 11 mei 2012
Fantastisch hotel, met uitstekende service.

kamers goed van afmeting en schoon. goede combinatie met de op het strand gelegen Beach Bar.
9,7
Fantastisch verblijf gehad. Zeker aan te bevelen. Goede service en hier is het land van de glimlach nog steeds aanwezig. Ontbijt en diner prima. Ook de aan het strand gelegen beach bar is niets aan op te merken. Goede kwaliteit, aardige mensen en uitstekende service. Lekker zandstrand. De baai is niet zo groot. Wij wonen zelf in Thailand, maar hier worden de beloftes ook waar gemaakt.
Tip: een aantal goede restaurants in de omgeving. Voor winkelen moet je naar Phuket zelf.
Rob S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 5 juli 2011
Super hotel met goed restaurant en Beach Club

Beach Club. Restaurant
10
Ondanks laagseizoen, prima weer gehad. Beach Club Catch is super. Helaas weinig bezoekers. Kamers prima en ruim. Zwembad erg leuk. Groot en loopt langs de kamers. Jammer was dat het management zich niet heeft laten zien. Is toch leuk als de general manager 's morgens of 's avonds langs de tafels loopt of alles naar het zin is. Wij zouden hier zeker terugkeren.
Danny B. (Echt)paren Belgium, 11 augustus 2010
Rooftoppoolresidence een aanrader

een eigen zwembad in rooftoppoolresidence, een luxueuze beachclub met lekker eten
9,7
Het verblijf in rooftoppoolresidence is een beleving om eens mee te maken. We genoten van een aanbieding van agoda twee nachten betalen en een gratis. Drie dagen in een residentie in loftstijl, een dakterras met zwembad, ontbijt a la carte in een afzonderlijke lounge. Tussen 12 am en 12 pm kreeg je er ook drankjes ( rum, gin vodka met cola of gin was gratis) en werd je ook verse serranoham van de hesp gesneden (ook gratis) Drie dagen je laten bepamperen is een aanrader
Restaurant tip: Twee maal per week organiseert de Catch beach club een bbq-avond die het culinaire hoogtepunt was van onze reis in Thailand. Lekker en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Monica G. (Echt)paren Belgium, 22 januari 2010
Hemel op aarde

Strand, het exelent eten , de service , de prachtige kamers , het ontbijt, ligging
10
Een fantastisch hotel , hele mooie decoratie , super ligging, lekker eten. Zeer gezellige strandbar. Het personeel uiterst vriendelijk. Gewoon het beste wat phuket te bieden heeft.We hebben spijt dat we niet langer hadden geboekt.
Restaurant tip: Barbeceus op dinsdag en vrijdag in hotel zijn super
Thomas E. Groepen Switzerland, 22 maart 2015
Word class

Infrastructure, pool & service level
10
Like heaven
Aaron R. (Echt)paren United States of America, 1 maart 2015
no more tein palms
5,7
always had high regards for twin palms but this will be ourast stay there. upon arrival it just felt off. we've stayed here multiple times over the years and they didnt even look up our history. acted like we were first timers. the main attraction was the "on" beach clubs but no longer exists. and i know this is out of their hands. the staff did not get our room service orders correct two nights in a row. and upon check out the room attendent wanted to charge me for my evian water even after i said i had purchased elsewhere and i had to remjnd her they sell voss in a glass bottle!
Stephen H. (Echt)paren United Kingdom, 15 januari 2014
Very nice hotel. Free sparkling wine for breakfast

Close to beach, great nightlife and restaurants.
9
Chooi P. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 4 december 2013
outstanding every single time

room,restaurnts,food
9,7
gets better everytime we go back.very few hotel age well. everything is well thought out
Gilbert L. (Echt)paren United States of America, 1 december 2013
Beautiful hotel in a great location

Attentive staff, beach clubs, beautiful design
9,3
Great location in Surin Beach, much more upscale and comfortable than Patong. Beautiful hotel built around a central pool and garden, plus 3 beach clubs a short walk away. Staff goes above and beyond in attending to every detail -- afternoon mangos, turndown service, they even helped me find a football game on TV at 5am!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Twinpalms Phuket Hotel PhuketTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Business Center Twinpalms Phuket Hotel Phuket - EntreeTwinpalms Phuket Hotel Phuket - NachtclubTwinpalms Phuket Hotel Phuket - NachtclubTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - FitnessruimteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - TuinTwinpalms Phuket Hotel Phuket - EntreeTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - EntreeTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ReceptieTwinpalms Phuket Hotel Phuket - FitnessruimteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - TuinTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - KeukenTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - VergaderruimteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - SuiteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - VergaderruimteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - NachtclubTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3B02