Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Twinpalms Phuket Hotel

106/46 Moo 3, Surin Beach Road, Cherng talay, Surin, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Zwembad Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Restaurant Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel interieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Badkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Strand Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Badkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Zwembad Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Badkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Business Center Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Entree
Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Nachtclub Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Nachtclub Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Fitnessruimte Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Badkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Lobby Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Strand Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieur Twinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer
Gebied: Surin Aantal kamers: 97

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,5
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (347)
Sorteer op:
Theodorus V. (Echt)paren Netherlands, 16 februari 2013
super verblijf absoluut aan te raden

goede ligging leuk personeel zeer vriendelijk
10
Rapporteer deze beoordeling
Sylvia V. (Echt)paren Netherlands, 11 mei 2012
Fantastisch hotel, met uitstekende service.

kamers goed van afmeting en schoon. goede combinatie met de op het strand gelegen Beach Bar.
9,7
Fantastisch verblijf gehad. Zeker aan te bevelen. Goede service en hier is het land van de glimlach nog steeds aanwezig. Ontbijt en diner prima. Ook de aan het strand gelegen beach bar is niets aan op te merken. Goede kwaliteit, aardige mensen en uitstekende service. Lekker zandstrand. De baai is niet zo groot. Wij wonen zelf in Thailand, maar hier worden de beloftes ook waar gemaakt.
Tip: een aantal goede restaurants in de omgeving. Voor winkelen moet je naar Phuket zelf.
Rapporteer deze beoordeling
Rob S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 5 juli 2011
Super hotel met goed restaurant en Beach Club

Beach Club. Restaurant
10
Ondanks laagseizoen, prima weer gehad. Beach Club Catch is super. Helaas weinig bezoekers. Kamers prima en ruim. Zwembad erg leuk. Groot en loopt langs de kamers. Jammer was dat het management zich niet heeft laten zien. Is toch leuk als de general manager 's morgens of 's avonds langs de tafels loopt of alles naar het zin is. Wij zouden hier zeker terugkeren.
Rapporteer deze beoordeling
Danny B. (Echt)paren Belgium, 11 augustus 2010
Rooftoppoolresidence een aanrader

een eigen zwembad in rooftoppoolresidence, een luxueuze beachclub met lekker eten
9,7
Het verblijf in rooftoppoolresidence is een beleving om eens mee te maken. We genoten van een aanbieding van agoda twee nachten betalen en een gratis. Drie dagen in een residentie in loftstijl, een dakterras met zwembad, ontbijt a la carte in een afzonderlijke lounge. Tussen 12 am en 12 pm kreeg je er ook drankjes ( rum, gin vodka met cola of gin was gratis) en werd je ook verse serranoham van de hesp gesneden (ook gratis) Drie dagen je laten bepamperen is een aanrader
Restaurant tip: Twee maal per week organiseert de Catch beach club een bbq-avond die het culinaire hoogtepunt was van onze reis in Thailand. Lekker en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Rapporteer deze beoordeling
Monica G. (Echt)paren Belgium, 22 januari 2010
Hemel op aarde

Strand, het exelent eten , de service , de prachtige kamers , het ontbijt, ligging
10
Een fantastisch hotel , hele mooie decoratie , super ligging, lekker eten. Zeer gezellige strandbar. Het personeel uiterst vriendelijk. Gewoon het beste wat phuket te bieden heeft.We hebben spijt dat we niet langer hadden geboekt.
Restaurant tip: Barbeceus op dinsdag en vrijdag in hotel zijn super
Rapporteer deze beoordeling
Hugo A. (Echt)paren Australia, 9 augustus 2015
Used to be good, changed to very average

Close to beach, nice pool, quiet
5
I have been to Twin Palms five times over five years and it used to be excellent. Now days, it's gone down hill and become, in my view, average. Would I go again, NO
Rapporteer deze beoordeling
Kenny T. (Echt)paren Malaysia, 26 juli 2015
Getaway from the city and crowd

Love this hotel. Quiet beach. Clean. Excellent service. Delicious breakfast. Favourite was the lagoon pool. Catch beach club bel
10
Rapporteer deze beoordeling
Chris L. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 22 juli 2015
Very nice

Value for money, great staff, nice food
9,3
Good!
Rapporteer deze beoordeling
Keith B. Individuele reizigers United States of America, 19 juli 2015
Nice hotel but had some problems

location, comforatable bed, and pool
8
Let me first state that Twinpalms is a very nice hotel, great location a very short walk from Surin beach. They are partnered with some of the beach restaurants and bars which make it very nice. Staff was very attentive but not always understanding the problem. Some times to attentive. The breakfast was very good and wide range of selection. Sparklingly wine to be included in a free breakfast is always nice! Now for the bad. #1 After checking in and leaving the room for the first time I went to use the room safe. When I put in a code it gave me an error and tried a few times. Being a frequent business traveler I know that this was not your typical user error and called the front desk. After three phone calls from the desk (four including the one I made) they send someone to the room. 15 minutes of the person trying to reset it I gave up and left dropping my items at my friends room. Upon returning the safe was replaced. I noticed it was not bolted down and it was very easy to remove and carry for long distances. Three more phone calls someone came to the room and bolted it in. The hotel did bring a bottle of sparklingly wine to my room for the inconvenience. #2. Right before checking out I was packing and I always remove the bed cover to ensure that I didn't leave anything behind in the bed. I noticed there was an old blood stain the size of a coaster on the edge of the fitted sheet. I showed this to the hotel when checking out and they asked me to email the picture. What bothered me is the first reaction was not to apologize but questioned how this occurred as house cleaning changes the sheets daily. Even when speaking to the supervisor her reaction was the same. Before leaving they did apologize. Overall nice hotel but felt that it was not meant to be an over the top experience for me. I would only recommend Twin Palms if you are wanting to stay at Surin Beach. I would not recommend it if you are open to other beaches in Phuket.
Rapporteer deze beoordeling
Worakrit J. Zakelijke reizigers Thailand, 10 juli 2015
Good services, and location

Services, staffs, and location
9,7
I was good, the hotel is fantastic. Facilities are perfect, internet connection is so stable.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Twinpalms Phuket Hotel PhuketTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel interieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Business Center Twinpalms Phuket Hotel Phuket - EntreeTwinpalms Phuket Hotel Phuket - NachtclubTwinpalms Phuket Hotel Phuket - NachtclubTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - FitnessruimteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - TuinTwinpalms Phuket Hotel Phuket - EntreeTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - EntreeTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ReceptieTwinpalms Phuket Hotel Phuket - FitnessruimteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - TuinTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - KeukenTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - BadkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - VergaderruimteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - SuiteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - VergaderruimteTwinpalms Phuket Hotel Phuket - RestaurantTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel interieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - StrandTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Hotel exterieurTwinpalms Phuket Hotel Phuket - TuinTwinpalms Phuket Hotel Phuket - ZwembadTwinpalms Phuket Hotel Phuket - LobbyTwinpalms Phuket Hotel Phuket - GastenkamerTwinpalms Phuket Hotel Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Twinpalms Phuket Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3A07