Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,4

uit 4635 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,0
Ligging
8,7
Personeel
5,8
Hygiëne/conditie hotel
5,9
Kamercomfort
6,1
Ontbijt/maaltijden
5,1
Alle beoordelingen (4635)
Sorteer op:
Hicham B. Zakelijke reizigers Netherlands, 19 februari 2012
Harde bedden en het zag en niet uit

Toplocatie
5
bij binnenkomst van het hotel merkte je dat je niet in het beste hotel terecht bent gekomen. voor de prijs en locatie is het uiteindelijk wel redelijk. je kunt het zien alsof je hebt betaald voor de locatie en niet voor het hotel. in de buurt is er veel te doen en genoeg plekken om te bezoeken.
Nour E. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2011
behoorlijk slecht

geen
4
zeer slecht hotel geen aanrader, alleen de plek is goed
Kin M. (Echt)paren Netherlands, 18 februari 2011
Geweldige locatie met een eenvoudige kamers

prijs en verhouding is goed, gartis internet
6,7
kamer is netje, elke dag schone handdoeken, wij hebben een ruime kamer met een raam en een bureau en ook ruimte voor de koffers
Uitgaansleven tip: Kowloon park is van de loopafstand van het hotel, lekker ontspannen na een dag winkelen
Chow K. Individuele reizigers Malaysia, 6 mei 2016
Bed is small
3
Bath room and bed room is small , lighting is dark room is using yellow light .
Abigail M. (Echt)paren Philippines, 3 mei 2016
Satisfied
5,3
Very strategic and convenient..
Masakatsu M. Zakelijke reizigers Japan, 30 april 2016
good location
5,3
good location in HK for the business I hope that to clean up the stained wall makes this hotel much better
Debbie A. Groepen Philippines, 24 april 2016
The room space are small
3,3
We cannot move well inside the room as it is small
Masakatsu M. Zakelijke reizigers Japan, 23 april 2016
best location
5,3
good location and reasonable price is what we need
Danica C. Groepen Philippines, 16 april 2016
Awful!!!
2,7
We were asked to deposit 1000HKD for no reason. Their office hours is from 9am-4pm. We advised them that we will have early check out at around 7am to catch up with our flight. To our dismay,the office is still closed. We really have to go for us not to miss our flight. The refundable 1000HKD were not returned. This is the worst hostel i had!!! Beware of their modus! Its not just us who experienced it. We had the same scenario with a group of 4 travelers.
Mickail J. (Echt)paren Philippines, 16 april 2016
Will come back
6
Hello Kumi! :)
1 - 3 van 3 beoordelingen
USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - UitzichtUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - ReceptieUSA Hostel Hong Kong - ReceptieUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - Entree


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05