Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Uitzicht USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Hotel interieur USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Hotel interieur USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer
USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 140

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,4

uit 4588 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,0
Ligging
8,7
Personeel
5,8
Hygiëne/conditie hotel
5,9
Kamercomfort
6,1
Ontbijt/maaltijden
5,1
Alle beoordelingen (4588)
Sorteer op:
Hicham B. Zakelijke reizigers Netherlands, 19 februari 2012
Harde bedden en het zag en niet uit

Toplocatie
5
bij binnenkomst van het hotel merkte je dat je niet in het beste hotel terecht bent gekomen. voor de prijs en locatie is het uiteindelijk wel redelijk. je kunt het zien alsof je hebt betaald voor de locatie en niet voor het hotel. in de buurt is er veel te doen en genoeg plekken om te bezoeken.
Rapporteer deze beoordeling
Nour E. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2011
behoorlijk slecht

geen
4
zeer slecht hotel geen aanrader, alleen de plek is goed
Rapporteer deze beoordeling
Kin M. (Echt)paren Netherlands, 18 februari 2011
Geweldige locatie met een eenvoudige kamers

prijs en verhouding is goed, gartis internet
6,7
kamer is netje, elke dag schone handdoeken, wij hebben een ruime kamer met een raam en een bureau en ook ruimte voor de koffers
Uitgaansleven tip: Kowloon park is van de loopafstand van het hotel, lekker ontspannen na een dag winkelen
Rapporteer deze beoordeling
Maria C. Groepen Philippines, 19 januari 2016
Not ok outside. But comfortable inside.

Cheap. Very good location. Nice to stay in the newly renovated rooms.
7
Location is good. The building is just beside the mtr station. The structure is already old. Our rooms were in the 3rd floor, we had to pass by the big open space with garbage collection area before we get into our rooms. Everything got better once inside the hallway. Our rooms were newly renovated. They were small but neat. There's hot water in the shower (between 7am-12mn), hot and cold water to drink, very fast wifi connection and TV with no sound.
Rapporteer deze beoordeling
Richard P. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 9 januari 2016
Razelles' Review: USA Hostel

Location, staff, and price
6,7
it was exactly how I expected it to be
Rapporteer deze beoordeling
Mayuree P. (Echt)paren Thailand, 3 januari 2016
Great location!

Location, Convenience, Cleanliness
7,3
It's located on the best location. Steps from famous Tsim Sha Tsui.
Rapporteer deze beoordeling
Frederick R. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 26 december 2015
very poor service

location
3,3
Very poor service. The quadruple room is only good for two persons (room 3405?). The room stinks.. aircon does not work.
Rapporteer deze beoordeling
Poh H. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 20 december 2015
Happy stay

Good location, food is everywhere, convenient place
9,7
Excellent stay but lift is small and will get crowded easily.
Rapporteer deze beoordeling
Sybille C. Individuele reizigers Australia, 15 december 2015
not bad at all - once you find your way around

location, plenty of hot water, free wifi
7
I booked a deluxe (!) room with ensuite bathroom and window, which includes free wifi. I think in the cheaper rooms you have to pay for wifi. I would recommend getting there before 21.00 hrs (9pm)- that's when the reception closes, and check in is a little difficult after hours. Due to a delayed flight I arrived at 02.30 hrs (2.30am) and there were other guests trying to check in as well. The telephone number on the agoda reservation does not work after hours, and it's a little difficult to raise the night manager. It's also important to know, that on checking in a deposit of HKD300.00 is required, even if the booking has been pre-paid. If guests check out before 09.00 (9am) they need to check out the night before to be able to have their deposit refunded. I would stay at the USA Hostel again, now that I know my way around.
Rapporteer deze beoordeling
Michael D. Groepen Philippines, 14 december 2015
Poor Customer Service
2
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - UitzichtUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05