of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Uitzicht USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Hotel interieur
USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,4

uit 4353 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,0
Ligging
8,7
Personeel
5,8
Hygiëne/conditie hotel
5,9
Kamercomfort
6,1
Ontbijt/maaltijden
5,2
Alle beoordelingen (4353)
Sorteer op:
Hicham B. Zakelijke reizigers Netherlands, 19 februari 2012
Harde bedden en het zag en niet uit

Toplocatie
5
bij binnenkomst van het hotel merkte je dat je niet in het beste hotel terecht bent gekomen. voor de prijs en locatie is het uiteindelijk wel redelijk. je kunt het zien alsof je hebt betaald voor de locatie en niet voor het hotel. in de buurt is er veel te doen en genoeg plekken om te bezoeken.
Nour E. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2011
behoorlijk slecht

geen
4
zeer slecht hotel geen aanrader, alleen de plek is goed
Kin M. (Echt)paren Netherlands, 18 februari 2011
Geweldige locatie met een eenvoudige kamers

prijs en verhouding is goed, gartis internet
6,7
kamer is netje, elke dag schone handdoeken, wij hebben een ruime kamer met een raam en een bureau en ook ruimte voor de koffers
Uitgaansleven tip: Kowloon park is van de loopafstand van het hotel, lekker ontspannen na een dag winkelen
Lim K. Individuele reizigers Singapore, 15 december 2014
no good
4
the room top was full of dust. this is the worst room i stay.
Jerry F. Individuele reizigers Philippines, 9 december 2014
nice to stay near the shopping area

near on any shopping malls
6,7
its ok hope to comeback again...
Low S. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 7 december 2014
Good location

good location,affordable price, public transport
6,3
Everything just right. No complain.
Low M. (Echt)paren Malaysia, 5 december 2014
suck to max

location
3,7
bad
Ruby A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 4 december 2014
Good enough

Clean rooms accessibility
7
Staff were always rushing and pushing us to upgrade room for quick availability. They did not understand english well
Mark L. Groepen Philippines, 2 december 2014
Affordable and Comfortable

Price, Location and Accessible
8,3
Amazing place to stay becasu of many attractions around the area. Near to TST MTR Station. Shopping district is near around 10 minutes walk. Easy to find and the place is secured especially at night. Don't expect too much about the room, remember this is a hostel not a hotel. They are asking for a deposit when you check-in. Two options cash or credit card. I chose credit card and hopefully they release it without charging my card. Will glad to come back on my third visit.
Michael S. Groepen Philippines, 2 december 2014
Good location near MRT

Location, WIFI and Value for money
6,3
The hostel is a good location we stayed for 5 nights

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - UitzichtUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B04