of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Uitzicht USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Hotel interieur
USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,4

uit 4206 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,0
Ligging
8,7
Personeel
5,8
Hygiëne/conditie hotel
5,9
Kamercomfort
6,1
Ontbijt/maaltijden
5,2
Alle beoordelingen (4206)
Sorteer op:
Hicham B. Zakelijke reizigers Netherlands, 19 februari 2012
Harde bedden en het zag en niet uit

Toplocatie
5
bij binnenkomst van het hotel merkte je dat je niet in het beste hotel terecht bent gekomen. voor de prijs en locatie is het uiteindelijk wel redelijk. je kunt het zien alsof je hebt betaald voor de locatie en niet voor het hotel. in de buurt is er veel te doen en genoeg plekken om te bezoeken.
Nour E. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2011
behoorlijk slecht

geen
4
zeer slecht hotel geen aanrader, alleen de plek is goed
Kin M. (Echt)paren Netherlands, 18 februari 2011
Geweldige locatie met een eenvoudige kamers

prijs en verhouding is goed, gartis internet
6,7
kamer is netje, elke dag schone handdoeken, wij hebben een ruime kamer met een raam en een bureau en ook ruimte voor de koffers
Uitgaansleven tip: Kowloon park is van de loopafstand van het hotel, lekker ontspannen na een dag winkelen
John A. (Echt)paren Philippines, 22 augustus 2014
Usa hostel is a very nice hostel

friendly staff, affordable, clean
8
Usa hostel is a very nice hostel that we stay there and we love to refer to all my friends
Samantha T. (Echt)paren Malaysia, 21 augustus 2014
No wifi available yet

Location near to MRT station
5,3
Overall was fine just that the new renovated room does not have WiFi connection yet. the lift needs to wait so long and rather use the stairs.. the staff was friendly..
Ma.Lourdes G. Groepen Philippines, 8 augustus 2014
i hate the place

cute room
2,7
Our room was located at the 17th floor but the elevator was only 16th floor.no choice but to use the stairs.My mom is already 62 years old. Also, we saw plenty of big rats on the 16th floor early in the morning. I will not recommend this place.
Nelly T. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 30 juli 2014
small room, near Mtr

near city, near transportation, near shoping
9,3
Low price, near city
Percival A. (Echt)paren Philippines, 29 juli 2014
good location

location
7
ok
Wenbin L. Individuele reizigers China, 27 juli 2014
worth the price

price-competitive, easy access to MTR, kind service
9
the service is really worth the price if you book the room early!
Ronald L. Individuele reizigers Canada, 22 juli 2014
You get what you pay for

Location thats all
6
It was ok .. just neeeded a bed for a night. Its in a apartment type building with many hostels and hotels in the same building.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - UitzichtUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B06