of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Entree USA Hostel Hong Kong - Uitzicht USA Hostel Hong Kong - Lobby USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Hotel interieur
USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Badkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer USA Hostel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,4

uit 4329 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,0
Ligging
8,7
Personeel
5,8
Hygiëne/conditie hotel
5,9
Kamercomfort
6,1
Ontbijt/maaltijden
5,2
Alle beoordelingen (4329)
Sorteer op:
Hicham B. Zakelijke reizigers Netherlands, 19 februari 2012
Harde bedden en het zag en niet uit

Toplocatie
5
bij binnenkomst van het hotel merkte je dat je niet in het beste hotel terecht bent gekomen. voor de prijs en locatie is het uiteindelijk wel redelijk. je kunt het zien alsof je hebt betaald voor de locatie en niet voor het hotel. in de buurt is er veel te doen en genoeg plekken om te bezoeken.
Nour E. (Echt)paren Netherlands, 6 april 2011
behoorlijk slecht

geen
4
zeer slecht hotel geen aanrader, alleen de plek is goed
Kin M. (Echt)paren Netherlands, 18 februari 2011
Geweldige locatie met een eenvoudige kamers

prijs en verhouding is goed, gartis internet
6,7
kamer is netje, elke dag schone handdoeken, wij hebben een ruime kamer met een raam en een bureau en ook ruimte voor de koffers
Uitgaansleven tip: Kowloon park is van de loopafstand van het hotel, lekker ontspannen na een dag winkelen
Mohd S. Groepen Malaysia, 20 november 2014
Too small, staffs are not pleasant.

Just the location, others sucks.
3,3
Not comfortable. Just able to sleep even though not confortable.
Danny S. (Echt)paren Indonesia, 18 november 2014
hotel budget

budget,nice staff,near MTR
7,7
the staff is so nicely to we are. this is budget hotel but clean. just a few step from MTR tsim sa tsui so very easy if you wanna continuos to macau or shenzhen but the room is really small
Fadzil M. (Echt)paren Malaysia, 18 november 2014
Hotel on Busiest Street

Location , Shopping and Transport
6,7
Everything is near and we can move anywhere we want.
Matthew M. Individuele reizigers United States of America, 17 november 2014
Very simple, good location

its not much, but its a decent bed in a good location, right next to mrt
5,3
Piriya R. Zakelijke reizigers Thailand, 15 november 2014
Good location very near mtr, nice staff

Location is very good
7
Its value for money, i go out to work early morning and came back night time, good that i request to have windows in my room so its better for five nights stay, the internet is fast but room needs to be renovated and more clean, in my room tv is not working, nice staff, for me its value for the money
Michael K. (Echt)paren Germany, 11 november 2014
Short stay in Hongkong

location, fast check out
5,3
Maisy F. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 10 november 2014
Room is very OK!

location, price & cleanliness of room
7,7
The room that we got was very clean, spacious (compared to the 1st room that was shown to us) and location is very accessible to all!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - EntreeUSA Hostel Hong Kong - UitzichtUSA Hostel Hong Kong - LobbyUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Hotel interieurUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - BadkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - GastenkamerUSA Hostel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B08