Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Victoria Court Cuneta Motorist Lodge

2 Cuneta Street, Pasay, Manila, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 902 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,5
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (902)
Sorteer op:
Willem D. (Echt)paren Netherlands, 25 september 2014
donkeys Kames geen raam en niet schoon

Geen plus punten
5,7
slecht internet en eten not goed
Rapporteer deze beoordeling
Gijsbertus K. Individuele reizigers Netherlands, 24 juli 2013
prima voor een nachtje dichtbij vliegveld

vliegveld personeel ontbijt
7,3
Was goed dichtbij het vliegveld personeel erg aardig ontbijt op kamer
Rapporteer deze beoordeling
Jan B. Zakelijke reizigers Belgium, 10 juni 2013
Basic hotel voor één nacht

Nette kamers, vriendelijk personeel ook al arriveerden we 's nachts om drie uur
7,7
We verbleven er enkel een paar uur omwille van een tussenstop in Manilla. Hotel was ok maar povere ontvangstplaats, geen lobby, was meer een garage. Geen ramen in de kamer.
Rapporteer deze beoordeling
Franky D. Individuele reizigers Belgium, 18 september 2012
Zeer goed hotel

dicht bij luchthaven
7,7
zeer goed hotel dichtbij de luchthaven, is goed indien je dan van daar uit naar andere luchthavens of plaatsen wilt vliegen, is ook dicht gelegen tegen de mall of asia, wat leuk is om te shoppen,, is ook dicht bij de internationale luchthave,,, is proper hotel en zeer toegankelijk,, korte verplaatsingen naar luchthaven
Rapporteer deze beoordeling
Cheche T. (Echt)paren Philippines, 24 april 2016
C
5,3
C
Rapporteer deze beoordeling
Christopher G. (Echt)paren United States of America, 23 april 2016
Very nice.. But slippery bathroom floor when wet.
6,7
It was nice as always... The only problem I seen was in the bathroom.. They put new tile floor and it is very very slippery... Word of caution be very careful while in the bathroom if floor is wet...
Rapporteer deze beoordeling
Frei E. (Echt)paren United Arab Emirates, 23 april 2016
Good
4,7
Good but not totally very good In short wat u see is not u get 😊
Rapporteer deze beoordeling
Susi W. Zakelijke reizigers Indonesia, 13 april 2016
Good hotel with good price
5,3
Stayed here for several times everytime I visit Philipine for my business trip. This hotel is best than any hotel I tried before. I recommended
Rapporteer deze beoordeling
Susi W. Zakelijke reizigers Indonesia, 12 april 2016
Good price & good room, better than other hotel
5,3
Stayed here for several time everytime I visit Philipine. This hotel really nice with a good price & this even more better than any hotel in pasay area that I have tried before. I recommended it & absolutely will be back again for my business trip.
Rapporteer deze beoordeling
Yee K. (Echt)paren Malaysia, 9 april 2016
Enjoy staying and the facility use.
5,3
we are check in the suite room for my wife birthday celebration, enjoy so much the facility and feeling like home stay in private, is not my first time stay in Victoria Court Cuneta Motorist Lodge, cause most of the time i feel private and safe to stay here, also the front desk serve well and fast enough, that is why i choose to stay in Victoria Court. thank you!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Victoria Court Cuneta Motorist Lodge ManilaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07