Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Victoria Court Cuneta Motorist Lodge

2 Cuneta Street, Pasay, Manila, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 868 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,5
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (868)
Sorteer op:
Willem D. (Echt)paren Netherlands, 25 september 2014
donkeys Kames geen raam en niet schoon

Geen plus punten
5,7
slecht internet en eten not goed
Rapporteer deze beoordeling
Gijsbertus K. Individuele reizigers Netherlands, 24 juli 2013
prima voor een nachtje dichtbij vliegveld

vliegveld personeel ontbijt
7,3
Was goed dichtbij het vliegveld personeel erg aardig ontbijt op kamer
Rapporteer deze beoordeling
Jan B. Zakelijke reizigers Belgium, 10 juni 2013
Basic hotel voor één nacht

Nette kamers, vriendelijk personeel ook al arriveerden we 's nachts om drie uur
7,7
We verbleven er enkel een paar uur omwille van een tussenstop in Manilla. Hotel was ok maar povere ontvangstplaats, geen lobby, was meer een garage. Geen ramen in de kamer.
Rapporteer deze beoordeling
Franky D. Individuele reizigers Belgium, 18 september 2012
Zeer goed hotel

dicht bij luchthaven
7,7
zeer goed hotel dichtbij de luchthaven, is goed indien je dan van daar uit naar andere luchthavens of plaatsen wilt vliegen, is ook dicht gelegen tegen de mall of asia, wat leuk is om te shoppen,, is ook dicht bij de internationale luchthave,,, is proper hotel en zeer toegankelijk,, korte verplaatsingen naar luchthaven
Rapporteer deze beoordeling
Janette B. (Echt)paren Philippines, 6 februari 2016
Amazing place and food selection

Foods,rooms and services
10
I had an amazing stay with my love..we loved the foods and presentation.the room is so cozy and decent..ill definitely coming back to this place
Rapporteer deze beoordeling
Ted L. Individuele reizigers Australia, 3 januari 2016
hotel with good location and excellent staff

good location, value for money, friendly staff
6,7
good
Rapporteer deze beoordeling
John J. (Echt)paren United Kingdom, 2 januari 2016
Couples

Location, Comfort, Room Service
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Alexandra P. (Echt)paren Austria, 26 december 2015
Okay for one night

clean
6,3
We stayed for one night because we had a connection flight the next day. The area is quite bad, a night we wanted to get some food but the decided not to walk around there... For one night it was okay, but else I would not stay there.
Rapporteer deze beoordeling
Simon N. Individuele reizigers Switzerland, 20 december 2015
Good for 1 night stopover

Friendly staff, good location, clean rooms
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Peter D. Zakelijke reizigers Netherlands, 7 december 2015
Outer appearances can deceive

Location, quality of the room, price
8
The hotel does not look very impressive from the outside (actually it looks a bit run down) but my room was, considering the price, excellent! Spacious, clean and nicely refurbished. Despite the fact that the hotel is located close to the main traffic arteries, the room was very quiet. Breakfast is a bit basic, but since the price of the room was low, I can accept that.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Victoria Court Cuneta Motorist Lodge ManilaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - GastenkamerVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04