Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Vientiane Garden Hotel

056 Sihome road. Ban sihome., Vientiane centrum, Vientiane, Laos (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieur Vientiane Garden Hotel Vientiane - Zwembad Vientiane Garden Hotel Vientiane - Zwembad Vientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieur Vientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieur Vientiane Garden Hotel Vientiane - Tuin Vientiane Garden Hotel Vientiane - Tuin Vientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieur Vientiane Garden Hotel Vientiane - Tuin
Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Badkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieur Vientiane Garden Hotel Vientiane - Badkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer Vientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer
Gebied: Vientiane centrum

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 299 beoordelingen

21 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
7,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Individuele reizigers (299)
Sorteer op:
Peter M. Individuele reizigers Netherlands, 23 januari 2016
service gericht hotel, vriendelijk behulpzaam pers

mooi gelegen, prettige sfeer personeel OK!
8,7
Prettige benadering personeel.
Rapporteer deze beoordeling
Linda F. Individuele reizigers Netherlands, 23 oktober 2015
Sfeervol hotel

Ruime kamer. Zwembad, leuke plek om even een boekje te lezen aan het zwembad. Goede wifi
8,7
Mijn verblijf was zeer prettig. Dit kwam door de sfeervolle accomodatie en de mogelijkheid om buiten te zitten. Prima ontbijt, goede wifi, centrale locatie.
Rapporteer deze beoordeling
Robert L. Individuele reizigers Netherlands, 31 mei 2014
OK

Zwembad Redelijk centraal gelegen
6
Het woord dat dit hotel het beste omschrijft is OK. Alles is er, niets is slecht, niets is exceptioneel. Het hotel is redelijk onderhouden maar her een der zie je wel enige slijtage. Het personeel varieert van vriendelijk tot kortaf, mogelijk hangt dit samen met de mate waarop zij Engels spreken (variërend van goed tot matig). Grootste pluspunt is het zwembad, in Laos beperken die zich vaak tot hotels in de topklasse terwijl dit een middenklasse hotel is. De lokatie is behoorlijk gunstig ten opzichte van de meeste toeristische attracties en deze zijn makkelijk beloopbaar of per fiets te bereiken. Ook voor het ontbijtbuffet geldt dat het toereikend is. Niet fantastisch maar ook niet slecht. Als je een hostel te eenvoudig vindt maar een topklasse hotel te duur dan kan dit een interessant hotel zijn.
Rapporteer deze beoordeling
Joris K. Individuele reizigers Netherlands, 22 oktober 2013
Garden hotel review

ligging, ruime kamers, zwembad
6,7
Het Garden hotel ligt tegen het centrum aan in de richting van het vliegveld. Alle kamers, verdeeld over veschillende gallerijen, hebben hun 'voordeur'met zicht op het zwembad. De kamers zijn ruim , de badkamers zijn gedatteerd. Bij de receptie is vaak niemand aanwezig wat ik een minpunt vind met allee kamerssleutels die daar liggen. Het wifi internet is traag en werkt niet altijd. In totaal ben ik hier 6 nachten geweest waarbij 2 x de stroom is uitgevallen 's avonds. Prijs-kwaliteit is prima en het zwembad, hoewel niet groot is heerlijk om even af te koelen na een dag sightseeing.
Rapporteer deze beoordeling
Joris K. Individuele reizigers Netherlands, 9 oktober 2013
Vientiane Garden hotel

Ligging, zwembad, schoon
6,7
Het Vientiane Garden hotel ligt redelijk centraal maar itt veel hoofdsteden in Azie, is Vientiane supe klein. Het centraal gelegen zwembad is een grote plus, lekker na een dagje tempels kijken een verfrissende plons nemen. Vlakbij zijn enkele niet toeristen ' restaurants' waar je fantastisch en goedkoop kunt eten. De eet en drink gelegenheden aan de boulevard zijn inmiddels doorfde overheid gesloten.
Rapporteer deze beoordeling
Ma B. Individuele reizigers China, 29 januari 2016
Not what I have expected

Location, location, location
5,3
First of all, the rooms need updating. The bed makes a sound everytime I move so perhaps the owners would invest on redoing the rooms. The rooms were big but the amenities need to be improved. When I asked for an extra quilt because of the cold, it took awhile for them to give me one and I needed to ask them again before giving me. Location was quite close to the center so that was convenient but I have that they will try to have better service altogether.
Rapporteer deze beoordeling
Dmitriy G. Individuele reizigers United States of America, 25 januari 2016
Nice hotel

Good location, beautiful garden, good breakfast
9,3
The hotel location is good. The garden with swimming pool is nice and good for relaxing. The room is really big and comfortable, when it's not too cold outside. After 2 days of hot weather the cold front came and the outside temperature became 7C. The temperature in the room was about the same. When I asked for the heater, I've been told that hotel doesn't offer heaters. Thank god they had the second blanket. So if you are warm dressed it was ok to sleep under 2 blankets, but feels like you are camping or in a cheap youth hostel. So before booking the hotel, please check the weather forecast!
Rapporteer deze beoordeling
France C. Individuele reizigers France, 7 januari 2016
Cute pool

pool, place to relax
6,3
We stayed 3 nights at the hotel. We had twin rooms, the size of the room was fine (room 602). The brekkie was fine, you can order a few hot meal and there are fruits, croissant, bread. There is a free wifi, There is tiny pool but it as nice to sit around it and relax. From aiport we paid 57,000 to get there by taxi, and to go back to aiport tuk tuk was 50,000
Rapporteer deze beoordeling
Tom C. Individuele reizigers Australia, 26 december 2015
2 nights

the location, the pool
7,3
Easy to find, close to the main area an easy walk anyway. Good pool to splash in. Good value for money.
Rapporteer deze beoordeling
Tadayuki A. Individuele reizigers Japan, 23 december 2015
good location

good location and swimming pool
6,3
It was very convenient for me because it was located at the center of the city. And also, I enjoyed the swimming pool. I felt this hotel was better for family or the long stay-travellers.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 10 van 989 beoordelingen Volgende pagina
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Vientiane Garden Hotel VientianeVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - ZwembadVientiane Garden Hotel Vientiane - ZwembadVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - TuinVientiane Garden Hotel Vientiane - TuinVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - TuinVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - BadkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - BadkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - Balkon/TerrasVientiane Garden Hotel Vientiane - ZwembadVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - ZwembadVientiane Garden Hotel Vientiane - Balkon/TerrasVientiane Garden Hotel Vientiane - ZwembadVientiane Garden Hotel Vientiane - BadkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - Hotel exterieurVientiane Garden Hotel Vientiane - BadkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - ZwembadVientiane Garden Hotel Vientiane - BadkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - BadkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - ZwembadVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - Balkon/TerrasVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - ZwembadVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - GastenkamerVientiane Garden Hotel Vientiane - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02