arrow-up-icon Verdien punten binnen uw premiepunten programma!
Terug naar hotelinformatie

2015
Goed 7,2
op basis van 1076 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1076 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,4
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,2

6 Robert L.
Nederland
01 juni 2014
OK
Zwembad Redelijk centraal gelegen
Het woord dat dit hotel het beste omschrijft is OK. Alles is er, niets is slecht, niets is exceptioneel. Het hotel is redelijk onderhouden maar her een der zie je wel enige slijtage. Het personeel varieert van vriendelijk tot kortaf, mogelijk hangt dit samen met de mate waarop zij Engels spreken (variërend van goed tot matig). Grootste pluspunt is het zwembad, in Laos beperken die zich vaak tot hotels in de topklasse terwijl dit een middenklasse hotel is. De lokatie is behoorlijk gunstig ten opzichte van de meeste toeristische attracties en deze zijn makkelijk beloopbaar of per fiets te bereiken. Ook voor het ontbijtbuffet geldt dat het toereikend is. Niet fantastisch maar ook niet slecht. Als je een hostel te eenvoudig vindt maar een topklasse hotel te duur dan kan dit een interessant hotel zijn.

8,7 Bart E.
Nederland
24 februari 2014
Verrassend leuk hotel in het centrum.
Mooie kamers, leuk zwembad.
Prima verblijf. Als je de straat inrijdt schrik je, maar eenmaal op de binnenplaats ervaar je een oase van rust. Het personeel spreekt en verstaat zeer slecht Engels. Het ontbijt is goed.

6,3 Huibert E.
Nederland
03 februari 2014
geen goede ervaring
locatie ontbijt , ligging
geboekt kamer met balkon maar het balkon moet je delen met andere gasten en als je buren er zitten heb je geen balkon. Pickup van vliegveld geregeld en dezelfde dag afgerekend, bij vertrek wilde ze nog een keer afrekenen, ik had geen recu gevraagd bij de eerste keer afrekenen, dus pas goed op.

8,3 Huibert E.
Nederland
25 januari 2014
Mooi gelegen aan rivier
locatie, redelijk ontbijt vlakbijwinkels en tempels
Kamer is niet zo groot en een beetje gedateerd maar voor de rest een mooi balkon met uitzicht op de rivier en gelegen in niet te drukke weg naast het het uitgaanscircuit.

7,3 Michelle K.
Nederland
30 december 2013
Schoon en fijn hotel met lekker zwembad
Zwembad, fijne kamer, rustig gelegen
Op zich een fijn hotel op loopafstand van het centrum. Lekker om een beetje bij te komen van de drukte van Vientiane. Goed zwembad en lekker ontbijt al os de ontbijthal nogal sfeerloos ingericht.

6,7 Joris K.
Nederland
25 oktober 2013
Garden hotel review
ligging, ruime kamers, zwembad
Het Garden hotel ligt tegen het centrum aan in de richting van het vliegveld. Alle kamers, verdeeld over veschillende gallerijen, hebben hun 'voordeur'met zicht op het zwembad. De kamers zijn ruim , de badkamers zijn gedatteerd. Bij de receptie is vaak niemand aanwezig wat ik een minpunt vind met allee kamerssleutels die daar liggen. Het wifi internet is traag en werkt niet altijd. In totaal ben ik hier 6 nachten geweest waarbij 2 x de stroom is uitgevallen 's avonds. Prijs-kwaliteit is prima en het zwembad, hoewel niet groot is heerlijk om even af te koelen na een dag sightseeing.

6,7 Joris K.
Nederland
12 oktober 2013
Vientiane Garden hotel
Ligging, zwembad, schoon
Het Vientiane Garden hotel ligt redelijk centraal maar itt veel hoofdsteden in Azie, is Vientiane supe klein. Het centraal gelegen zwembad is een grote plus, lekker na een dagje tempels kijken een verfrissende plons nemen. Vlakbij zijn enkele niet toeristen ' restaurants' waar je fantastisch en goedkoop kunt eten. De eet en drink gelegenheden aan de boulevard zijn inmiddels doorfde overheid gesloten.

7,7 Andrea B.
Nederland
13 juli 2013
schoon en centraal gelegen. ontbijtbuffet mager.
schoon zwembad centrale ligging
Prima. De prijs can de hoteltaxi naar het vliegveld verschilt per medewerket. Dit zou niet zo mogen zijn.

7,7 Anouk N.
Nederland
10 mei 2013
Ontspannen onderkomen in een drukke stad
Drukte van de stad hield op bij de entree, lekker zwembad om even bij te komen, lekker ruime lichte kamer

7,7 ans R.
Nederland
12 maart 2013
very nice
room, swimmig poo, ice staff
heel plezierig, lekker rustig, dichtbbij centrum. Mooie grote kamer