Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Villa Kresna Boutique Villa

Jl. Sari Dewi 17, Seminyak, Bali, Indonesië 80361

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 252 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,7
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (252)
Sorteer op:
Anneloes P. (Echt)paren Netherlands, 13 september 2011
ruime villa, maar mist net iets

lekker bed, ruime en gezellige kamers
6,7
Wij verbleven in de Bromo kamer in Villa Kresna. Een heerlijke, ruime kamer met buitenpatio. Ontbijt kon kosteloos in de kamer gebracht worden. Erg vriendelijk personeel. Het zwembad viel ons erg tegen (geen zon, viezig), daar dit hotel vooral erg modern ingericht was. Voor ons bleek dat echter geen probleem, omdat wij dagelijks naar het heerlijke strand gingen wat op loopafstand prima te bereiken is. Wat wel een grote tegenvaller was (zeker voor de aanzienlijk hoge prijs die je voor de villa betaald) is dat er niet wordt schoongemaakt. De kamer wordt enkel opgeruimd. Na enkele minuten op blote voeten in de kamer, hadden wij zwarte voeten en ook de badkamer werd niet schoongemaakt (inclusief toilet). Wel dagelijks nieuwe schone handdoeken, welke opvallend zacht waren. De ligging is prima, maar het is een aardige tippel naar de supermarkt en het strand. In alle andere hotels hadden wij prachtige tuinen, wat dit hotel niet biedt. Je kan niet lekker buiten zitten in de tuin, erg jammer.
Restaurant tip: Ga niet naar het tapasrestaurant op het strand! Is weggegooid geld, was echt niet te eten. De andere strandtenten zijn net zo gezellig en heerlijk eten. Wanneer je een avondje van volop luxe wilt genieten... ga naar Potatohead beachclub!
Rapporteer deze beoordeling
Anja E. (Echt)paren Belgium, 14 juni 2011
leuk voor kluizenaars

ideale ligging
8,3
heel jammer dat hotels misbruik maken van het agoda systeem om klanten te werven die ze vervolgens als derderangs beschouwen. zo werden wij naar een andere locatie gebracht van dezelfde eigenaar en kregen daar een kamer die niet overeenkwam met wat we geboekt hadden. en dit omdat het hotel oorspronkelijk bij direct boeking volboekt was en wij nu plots de enige gasten waren. op aandringen kregen we dan toch een villa (weliswaar nog steeds op een andere locatie) maar werden gevraagd van elke dag te wisselen van kamer/woonst. het ergste nog is dat de manager van dienst de schuld gaf aan agoda en ons vertelde dat wij maar bij hen moesten gaan klagen. jammer, want het is nochtans super goed gelegen op 5min van het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Olivia S. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 7 november 2015
Terrible value for money
4
The villa was not the same as the photos, riddled with mosketos, felt very cramped and the tiles are very slippery.
Rapporteer deze beoordeling
Cami J. (Echt)paren Canada, 30 oktober 2015
Great hotel, excellent service

The customer service is the best we recieved in Bali, rooms were adorable and comfortable
8
Cons- the pool was kind of dirty, there were so many ants we couldn't use the pool chairs because they were covered, mosquitos were kind of bad in the room.
Rapporteer deze beoordeling
Bishan S. (Echt)paren India, 25 oktober 2015
Very nice place, but a bit of a tedious walk

The ambience, the quietness, the cleanliness
7,3
The villas are very lovely. They are well designed and well maintained. It's great if you're staying for a few days. You can cook your own meal if you want, and the the villa that we were staying in (no. 7) was ideal for having a few friends over for a little party. It was secluded and very private and felt like home. Only one downside: the villas are located a tedious 15- to 20-minute walk from everywhere. Although the location looks very nice on the map, and it is indeed not far from either the beach or Ku De Ta or the main gay area of the town, if you don't have a bike, be prepared for a boring walk whenever you want to go somewhere. Apart from that, it was a very pleasant experience.
Rapporteer deze beoordeling
Antoine P. Zakelijke reizigers United Kingdom, 23 oktober 2015
Great place - Good Location

Location - Size of room - Outdoor shower
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Georgie D. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 8 oktober 2015
Great service. Excellent location

Private pool, location and cleanliness
9,7
I thoroughly enjoyed my stay. It was our first time to Bali and we had an amazing time and were very comfortable during our stay.
Rapporteer deze beoordeling
Boo H. (Echt)paren Singapore, 4 oktober 2015
Pool villa

The pool in private villa
6,7
Enjoyable stay
Rapporteer deze beoordeling
Patricia S. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 28 augustus 2015
Review of villa kresna

clean, comfortable, private
9,7
Really really good except for fish pond...didn't seem to have any aeration...dying fishes...
Rapporteer deze beoordeling
Loi D. (Echt)paren Singapore, 18 juli 2015
Good but not excellent stay

Value for money, Excellent breakfast meal, Traditional resort feel
7,7
This is our first time visited Bali and the 4D3N stay at Villa Kresna Boutique Villa was fantastic. The room was spacious, cleaned and had a traditional Bali feel. The room also have all the necessary things needed like daily mosquito coil replenished. The room was very comfortable except a lot of mosquito flying around but this is how an open space resort should be! :) Hotel location is quite deep in dark alley. Room water supply was not very strong and at a point no water in one afternoon despite we called the reception for many times and there wasn't anyone pick up our call. When I finally visited the reception, 2 staffs were sitting down chatting. Quite disappointed but problem was resolved after 15mins. The WIFI in the hotel was very inconsistent, not strong enough to transfer or upload a single photo. Worst came after our safe box was spoilt during the second day stay which costs a lot of inconvenience for us :( As we were leaving hotel early for trekking the next day, we called F&B to request for breakfast takeaway and they provide us well-packed boxes and cut-fruits. Good service from F&B side. Overall, this hotel is value for money and 4-stars is good enough for the incident that we met during this trip.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Villa Kresna Boutique Villa BaliVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Balkon/TerrasVilla Kresna Boutique Villa Bali - BadkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - BadkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - FaciliteitenVilla Kresna Boutique Villa Bali - ZwembadVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - ZwembadVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - RestaurantVilla Kresna Boutique Villa Bali - RestaurantVilla Kresna Boutique Villa Bali - RestaurantVilla Kresna Boutique Villa Bali - BadkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Balkon/TerrasVilla Kresna Boutique Villa Bali - TuinVilla Kresna Boutique Villa Bali - Balkon/TerrasVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06