of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Villa Kresna Boutique Villa

Jl. Sari Dewi , Seminyak / Kerobokan, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Balkon/Terras Villa Kresna Boutique Villa Bali - Zwembad Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Badkamer Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Badkamer Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel exterieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur
Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Badkamer Villa Kresna Boutique Villa Bali - Badkamer Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Gastenkamer Villa Kresna Boutique Villa Bali - Gastenkamer Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur Villa Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur
Gebied: Seminyak / Kerobokan
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 234 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,7
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (234)
Sorteer op:
Anneloes P. (Echt)paren Netherlands, 13 september 2011
ruime villa, maar mist net iets

lekker bed, ruime en gezellige kamers
6,7
Wij verbleven in de Bromo kamer in Villa Kresna. Een heerlijke, ruime kamer met buitenpatio. Ontbijt kon kosteloos in de kamer gebracht worden. Erg vriendelijk personeel. Het zwembad viel ons erg tegen (geen zon, viezig), daar dit hotel vooral erg modern ingericht was. Voor ons bleek dat echter geen probleem, omdat wij dagelijks naar het heerlijke strand gingen wat op loopafstand prima te bereiken is. Wat wel een grote tegenvaller was (zeker voor de aanzienlijk hoge prijs die je voor de villa betaald) is dat er niet wordt schoongemaakt. De kamer wordt enkel opgeruimd. Na enkele minuten op blote voeten in de kamer, hadden wij zwarte voeten en ook de badkamer werd niet schoongemaakt (inclusief toilet). Wel dagelijks nieuwe schone handdoeken, welke opvallend zacht waren. De ligging is prima, maar het is een aardige tippel naar de supermarkt en het strand. In alle andere hotels hadden wij prachtige tuinen, wat dit hotel niet biedt. Je kan niet lekker buiten zitten in de tuin, erg jammer.
Restaurant tip: Ga niet naar het tapasrestaurant op het strand! Is weggegooid geld, was echt niet te eten. De andere strandtenten zijn net zo gezellig en heerlijk eten. Wanneer je een avondje van volop luxe wilt genieten... ga naar Potatohead beachclub!
Anja E. (Echt)paren Belgium, 14 juni 2011
leuk voor kluizenaars

ideale ligging
8,3
heel jammer dat hotels misbruik maken van het agoda systeem om klanten te werven die ze vervolgens als derderangs beschouwen. zo werden wij naar een andere locatie gebracht van dezelfde eigenaar en kregen daar een kamer die niet overeenkwam met wat we geboekt hadden. en dit omdat het hotel oorspronkelijk bij direct boeking volboekt was en wij nu plots de enige gasten waren. op aandringen kregen we dan toch een villa (weliswaar nog steeds op een andere locatie) maar werden gevraagd van elke dag te wisselen van kamer/woonst. het ergste nog is dat de manager van dienst de schuld gaf aan agoda en ons vertelde dat wij maar bij hen moesten gaan klagen. jammer, want het is nochtans super goed gelegen op 5min van het strand.
Dorothy D. (Echt)paren Australia, 7 augustus 2014
Luxurious style

large space, good location, great food
2
We got upgraded to a 2 bedroom when we checked in. The open living room was overlooking the pool. The style is traditional balinese with a contemporary accent.The location is a 5 min walk to beach and a 3 min walk to good shopping and restaurants. The breakfast was very good we enjoyed our stay very much. The staff were really very helpful.
Rose F. (Echt)paren United Kingdom, 8 juni 2014
lovely stop

gorgeous room, lovely pool, great food.
9
Stayed here for two nights with the boyfriend. beautiful and spacious room, they decorated the bed with roses and swan towels - very thoughtful! Its about a 5-10 minute walk to the main shops, however can normally catch a taxi for cheap. 5 min walk to beach. Walk a little dark, but its fine really. busyish with people and cars so you wont get mugged without someone seeing! hotel is quiet and tucked away. perfect! Do try the shack's salt and pepper squid, ribs, breakfast, and fish of the days!!!! DELICIOUS and for a decent price.
Rose F. (Echt)paren United Kingdom, 6 juni 2014
lovely

spacious beautifully designed rooms. Not bare!
9,3
Kristie W. Groepen Australia, 5 februari 2014
Lovely villa with beautiful decor

The decor and the location
7,3
Our stay was very nice with the only downside being the breakfast had to be taken in their restaurant rather than in the actual villa which is how it is done in every other villa we have stayed in.
Delphine G. Groepen France, 19 januari 2014
Cute villa with amazing restaurant

Design, large size, delicious food
8,7
We booked the Pool Terrace Suite which was absolutely beautiful, although we didn't end up swimming in it. The location is convenient except for the fact that the little alley to get to the center is not lit at all at night time. 5min walk to the beach. Amazing restaurant with a great choice of western balinese healthy food, we ate almost all our meals there.
Cindy C. Individuele reizigers Singapore, 18 januari 2014
Pefect little retreat

Size of Rooms, Comfortable Beds, Cosy Villa
7,3
Everything was perfect, good price via Agoda too, 2 Bedroom Pool Villa was perfect in size, with a cute little kitchenette and sufficiently stocked bar. Breakfast was soso, but nothing to complain about. Location is just 3 mins walk from the main entrance of Ku De Ta, which made it easy to walk out to shops, flea market, bars, etc
Frances L. (Echt)paren Canada, 31 december 2013
Relaxing Trip

Relax, Comfortable, Enjoyable
10
Shi D. (Echt)paren Singapore, 30 november 2013
Value for money Villa

affordable, close to the beach, great breakfast
8
Hotel is located in a secluded corner in seminyak, but with some practice, walking to the beach is easy and takes about 5 mins. The breakfast was tasty and with a quite a few choices. The service was excellent. We said we wanted to watch a movie in the room and they gave us 10 DVDs for us to choose from, very helpful staff.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Villa Kresna Boutique Villa BaliVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Balkon/TerrasVilla Kresna Boutique Villa Bali - ZwembadVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - BadkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - BadkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel exterieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - BadkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - BadkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - BadkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - FaciliteitenVilla Kresna Boutique Villa Bali - ZwembadVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - GastenkamerVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - ZwembadVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - VillaVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieurVilla Kresna Boutique Villa Bali - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Villa Kresna Boutique Villa, Bali

AS-AGWEB-3C04