of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Villa Puri Royan

Jl. Pantai Sari No. 25, Jimbaran, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Villa Puri Royan Bali - Gastenkamer Villa Puri Royan Bali - Badkamer Villa Puri Royan Bali - Badkamer Villa Puri Royan Bali - Zwembad Villa Puri Royan Bali - Hotel exterieur Villa Puri Royan Bali - Badkamer Villa Puri Royan Bali - Hotel interieur Villa Puri Royan Bali - Gastenkamer Villa Puri Royan Bali - Hotel interieur Villa Puri Royan Bali - Gastenkamer Villa Puri Royan Bali - Hotel interieur Villa Puri Royan Bali - Hotel interieur Villa Puri Royan Bali - Gastenkamer Villa Puri Royan Bali - Zwembad Villa Puri Royan Bali - Badkamer Villa Puri Royan Bali - Gastenkamer
Villa Puri Royan Bali - Badkamer Villa Puri Royan Bali - Gastenkamer
Gebied: Jimbaran Aantal kamers: 18

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 440 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,0
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (440)
Sorteer op:
Wouter B. Individuele reizigers Netherlands, 10 maart 2013
leuk hotel als je niet te veel wil betalen

zwembad, ligging en personeel
5,3
Lucas M. (Echt)paren Netherlands, 13 september 2012
Schoon hotel vlakbij zandstrand

Grote kamer, vriendelijk personeel
7,3
Betaalbaar hotel vlakbij Jimbaran-strand, waar je 's avonds op het strand kan dineren! Hotel niet heel bijzonder, maar de kamer was schoon. Ideaal voor als je net aankomt in Bali, of de vlg. dag vroeg vertrekt.
Restaurant tip: Op het strand bij één van de vele warungs
Anna B. (Echt)paren Netherlands, 17 augustus 2012
Gelegen op een rustige locatie

Rust, lekker zwembad. Goed ontbijt
8
villa puri royan ligt in een rustige eenrichtings straat. de kamers zijn sober ingericht, maar het bed en het sanitair zijn schoon en goed. het restaurant heeft een eenvoudige menukaart, maar het eten is er prima. er is een zwembad. ondanks dat de buitentemperatuur hoog is is het water in het zwembad aan de koude kant.
Restaurant tip: Vlakbij Villa Puri Royan liggen de bekende visrestaurantjes va n Jimbaran.
Maatje B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 30 juni 2012
gezellig knus hotel

rustige omgeving,vriendelijke personeel en behulpzaam
7
het hotel ligt in een rustige omgeving. in de buurt geen winkels, moet wat verder lopen. een mooi strand dichtbij het hotel heeft een klein zwembad, kamers zijn schoon maar wat oud, zeer goede bedden, douche is aan onderhoud toe
Hotel kenmerken tip: Een hotel waar je voor 1 nachtje wilt verblijven , dicht bij de airport 15 min vandaan. een goede optie voor rust.
Anna B. (Echt)paren Netherlands, 9 maart 2012
Rustig hotel

Als je een rustig hotel zoekt ben je hier aan het goede adres
9,7
Iets weg van de boulevard ligt Villa Puri Royan. Een onderkomen met een zwembad in de tuin. Het is rustig gelegen.De kamers zijn ruim en schoon. Het ontbijt is gevarieerd, maar eenvoudig. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Een nadeel is dat de honden van de eigenaar door het restaurant en de keuken lopen.
Restaurant tip: Vlakbij het hotel liggen een paar visrestaurantjes. We hebben ze allemaal geprobeerd. Wij vonden Ramayana het beste.
Pieter D. (Echt)paren Netherlands, 13 februari 2012
Leuk hotel

Dicht bij het strand
7,3
wij zijn de 1 ste keer op 07 februari aangekomen en hebben al op een eerdere review een recensie geschreven.
Pieter D. (Echt)paren Netherlands, 7 februari 2012
Leuk hotel,aardig personeel

Hotel in balinese stijl.
6,7
het hotel ligt vlak bij het strand en de vele visrestaurants, er zijn geen indonesische restaurant in de buurt. het strand is erg smerig, wordt ook niet veel aangedaan. de kamers zijn groot, beneden wat donker, er staat een hoge muur , was vroeger een buiten douche denken wij.alle kamers hebben uitzicht op het zwembad, met veel planten cq bomen.
Filip B. Groepen Belgium, 21 november 2011
Leuk hotel, idiaal voor strand

vlakbij strand, zwembad, vriendelijk personeel
8,7
villa puri royan is kei goe hotel! vlakbij het strand gelegen het hotel heeft leuke kamers met airco! er is ook een zwembad in het hotel kan je scooter huren idiaal om na kuta te rijden of uluwattu. je kan er ook lekker eten
Restaurant tip: visrestaurants op het strand!
Sander J. (Echt)paren Netherlands, 20 augustus 2011
prima hotel voor de prijs

goedkoop
6,3
voor de prijs die je betaalt is het een prima hotel. verwacht niet teveel luxe, maar wel vriendelijk personeel met een prima kamer.
Bert W. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 10 augustus 2011
Leuk hotel en vriendelijk personeel

Nog geen 50m van het strand Jimbaran.
10
rustig hotel met vriendelijk personeel en goed ontbijt. we hebben beneden een kamer met aan de achterkant (buiten)een ruimte met twee leuke schildpad als huisdier.
Restaurant tip: Op het strand van Jimbaren is elke avond seafood met live muziek en barongdans.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Villa Puri Royan BaliVilla Puri Royan Bali - GastenkamerVilla Puri Royan Bali - BadkamerVilla Puri Royan Bali - BadkamerVilla Puri Royan Bali - ZwembadVilla Puri Royan Bali - Hotel exterieurVilla Puri Royan Bali - BadkamerVilla Puri Royan Bali - Hotel interieurVilla Puri Royan Bali - GastenkamerVilla Puri Royan Bali - Hotel interieurVilla Puri Royan Bali - GastenkamerVilla Puri Royan Bali - Hotel interieurVilla Puri Royan Bali - Hotel interieurVilla Puri Royan Bali - GastenkamerVilla Puri Royan Bali - ZwembadVilla Puri Royan Bali - BadkamerVilla Puri Royan Bali - GastenkamerVilla Puri Royan Bali - BadkamerVilla Puri Royan Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C02