Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Villa Sisavad

117/12 Ban Sisavad Neua, Chanthabouly, Vientiane, Laos (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer
Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Gastenkamer Villa Sisavad Vientiane - Badkamer Villa Sisavad Vientiane - Badkamer Villa Sisavad Vientiane - Badkamer Villa Sisavad Vientiane - Badkamer Villa Sisavad Vientiane - Hotel exterieur Villa Sisavad Vientiane - Hotel exterieur Villa Sisavad Vientiane - Hotel exterieur Villa Sisavad Vientiane - Hotel exterieur Villa Sisavad Vientiane - Hotel exterieur
Gebied: Chanthabouly Aantal kamers: 17
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,1
Alle beoordelingen (146)
Sorteer op:
Rick V. (Echt)paren Netherlands, 19 april 2015
Hotel met een goed zwembad

Zwembad
6,7
Goed verblijf gehad in vientiane. Hadden een goed zwembad wat zeker van pas kwam in de extreme hitte. Minpunten waren de airco die het maar half deed waardoor we totaal bezweet waren steeds. Daardoor ook een slechte nachtrust. Verder kan het personeel alleen maar Frans. Zoals heel vientiane is alles heel erg Frans georiënteerd.
Raoul S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 3 juni 2014
Eenvoudig verblijf, goed voor budget reizigers

Locatie en de prijs
5,3
Verwacht niet te veel als je deze locatie boekt. De prijs is laag, de locatie goed. Voor de rest alles zeer basic. Als backpacker ideaal, als je iets meer verwacht zeker verder kijken.
Marinus D. (Echt)paren Netherlands, 7 mei 2013
sober stadshotel

ligging zwembad
5
sober verhoudingsgewijs mooi zwembad goede ligging ten opzichte van de binnenstad hygiene kon beter engelse taal was zeer slecht
Adriaan W. Zakelijke reizigers Netherlands, 10 april 2013
Comfortabel en rustig.

Zwembad, ruime badkamer, picknicktafels in de "tuin".
7,3
Het personeel spreekt liever Frans dan Engels, maar we konden ons verstaanbaar maken. Een simpel en schoon hotel. Het zwembad is een plus. Erg aan te raden om een fiets te huren. Wel redelijk wat verkeerslawaai in de ochtend (onze kamer was direct aan de straat).
Ilona L. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2013
Sympathiek guesthouse

Sympathiek, gastvrij en schoon
8,3
Villa Sisavad ligt een kwartier lopen buiten het centrum van Vientiane. De warme ontvangst en de schone kamer maakt het goed en er is altijd nog de tuktuk. Een koelkastje in de kamer biedt flesjes koud water, dat is heel fijn. Villa Sisavad serveert desgevraagd een heerlijk ontbijt met warm knapperig stokbrood, perfecte eitjes Sunny Side Up, koffie of thee en vers fruit voor $ 3. We bleven drie dagen en de kamer was keer op keer spic en span bij terugkomst. Prima guesthouse dus.
Marco A. Groepen Colombia, 7 mei 2015
Nice hotel

friendly staff, nice pool, good location
8,3
Pleasent
Thu P. Groepen Vietnam, 28 april 2015
Good location

Location and staff
6
Good location and friendly staff (maybe only one staff???) but her English is not so good but enough for communication. The room is clean but quite old like in 90s. We booked 3 rooms but they arranged rooms in different buildings. But the Villa has a nice garden with trees and flowers so we enjoyed a peaceful morning there.
Anna M. (Echt)paren Poland, 21 maart 2015
Decent

Positive
6,7
If you don't want to stay in the centre its perfect for you, just 20min walk, but if you want to have a good night sleep avoid room no 14, it seems that cats have a playground on the roof... from 5am you can hear jumping, scratching and miauuing... apart from that room was clean, service nice and very helpful.
Curtis V. Individuele reizigers Canada, 8 maart 2015
Nice hotel north of city center

pool, room condition, breakfast
8
I stayed at the hotel 7 nights. The hotel is 2km north of the city center and it takes some effort to get to city attractions from the hotel, but this is reflected through a hotel rate lower than the city center. The pool is great and a nice way to spend sweltering Vientiane afternoons. The room was clean and modern. I booked a bus ticket through the hotel. Whether the misunderstanding was on the part of the hotel in booking it or the transport company, I did not get picked up on the day I booked the trip. The hotel gave me a free night to offset the night I paid for at my destination. I then left the next day. I was happy with the way they handled the situation.
Rea P. Individuele reizigers United States of America, 22 februari 2015
Okay location but toilet didn't work

pool, hot water, location
5,3
I only stayed one night which was enough. Vientiane is small so I was able to walk everywhere from the hotel. There was a pool but I didn't use it. Toilet would not flush properly.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Villa Sisavad VientianeVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - GastenkamerVilla Sisavad Vientiane - BadkamerVilla Sisavad Vientiane - BadkamerVilla Sisavad Vientiane - BadkamerVilla Sisavad Vientiane - BadkamerVilla Sisavad Vientiane - Hotel exterieurVilla Sisavad Vientiane - Hotel exterieurVilla Sisavad Vientiane - Hotel exterieurVilla Sisavad Vientiane - Hotel exterieurVilla Sisavad Vientiane - Hotel exterieurVilla Sisavad Vientiane - Hotel interieurVilla Sisavad Vientiane - Hotel interieurVilla Sisavad Vientiane - Hotel interieurVilla Sisavad Vientiane - FaciliteitenVilla Sisavad Vientiane - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02