of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan

1 Airport Road, Lapu-lapu City, Mactan Island, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk kaart)

Boek nu!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Gastenkamer Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Gastenkamer Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Hotel exterieur Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Zwembad Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Zwembad Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Entree Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Lobby Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Vergaderruimte
Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Executive Lounge Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Restaurant Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Gastenkamer Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Gastenkamer Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Suite Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Suite Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Suite Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Badkamer Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Suite Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Hotel exterieur Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 164
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 2131 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,7
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (2131)
Sorteer op:
Alain M. (Echt)paren Belgium, 15 mei 2014
Om op adem te komen na een lange vliegtuigreis...

Tegenover de luchthaven, luxe, rustig, goed restaurant
8
Was niet ons eerste verblijf...na een lange vliegtuigreis is het aangenaam om er even tot rust te komen.
Arnoldus V. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2014
Aangenaam en functioneel verblijf

Vriendelijk personeel, vlotte service, goede bedden
9,3
Plezierig en functioneel. Geen last van de nabijgelegen luchthaven. Goede buffetten. Goede prijs- kwaliteit verhouding
Rudy V. (Echt)paren Belgium, 18 februari 2013
Goed hotel met ruime kamers een goede service

De comfotabele kamers en ruime badkamer
9,7
Het hotel is zeker zijn sterren waard. Het voordeel zeker dat je op doorreis bent is de ligging op minder dan tien minuten van de luchthaven. Het ontbijt is zeer compleet en de service is zeer goed,het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.Er is ook een gratis shuttle dienst van en naar de luchthaven,ondanks de nabije ligging van de luchthaven is het aan te bevelen om van die dienst gebruik te maken omdat je anders constant lastig wordt gevallen door opdringere mensen om je te helpen om je bagage te dragen.
Rudolf P. (Echt)paren Netherlands, 28 januari 2013
comfortabel hotel direct bij Cebu Mactan airport

na aankomst en voor vertrek ideaal hotel, evenals voor uitstapjes in de omgeving
9,7
Dit hotel is direct bij de luchthaven gelegen en daarom ideaal om na aankomst te verblijven voordat de reis wordt voortgezet. Eveneens aan te bevelen om daags voor vertrek te verblijven. De kamers zijn netjes ingericht, er is een flatscreen tv en internet. Ook de badkamer is netjes ingericht. Er wordt een uitgebreid buffet aangeboden evenals a la carte menu's. Er is een shuttle tussen het hotel en de terminals. Kortom dit hotel kan ik van harte aanbevelen.
Alain M. (Echt)paren Belgium, 30 december 2012
degelijke service

overzijde van vliegveld, je kan er tevoet naar toe
8,3
Bij elk bezoek aan Cebu is het bijna een gewoonte geworden om in dit hotel op adem te komen na een toch wel lange vliegreis. Zoals altijd verloopt alles zoals gepland. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dit hotel is zijn sterren waart.
Petrus C. (Echt)paren Netherlands, 27 juli 2012
Fijn hotel op loopafstand van de airport Cebu.

Grote kamers, goed restaurant en casino in huis; prima ontbijtbuffet.
8
Wij moeten altijd overnachten op onze reizen naar Bohol en zijn nu diverse malen in the Waterfront Airport geweest. Prima en value for money.
Tip: Wacht niet op de hotelbus, je kunt gwoon als je de aankomsthal uitkomt de weg oversteken en je bent er.
Frans H. (Echt)paren Netherlands, 11 maart 2012
prima hotel, mooie rookvrije kamers

Ideaal hotel voor wie gaat vliegen aankomt
9,3
Keurig vanuit de aankomst hal opgehaald, en bij vertrek weer weggebracht, prima (room)service,schoon. Wifi in de kamer te zwak om nuttig te zijn voor laptop.
Hotel kenmerken tip: Voor wie pas 's avonds vertrekt: uit checken kan tegen betaling van 1000 peso uitgesteld worden tot 18:00 uur.
Alain M. (Echt)paren Belgium, 21 september 2011
Goede locatie.

Service...Netheid...
7,7
Wij kennen het Waterfront hotel in Cebu City en Mactan. Na heel wat vlieguurtjes is het leuk om op adem te komen op een plaats waar service hoog staat. Waterfront Airport is gelegen naast de Luchthaven en is gemakkelijk te voet te bereiken (als je de kleine doorgang kent).
Hendrikus V. (Echt)paren Netherlands, 15 juli 2010
tegen over de airport

omdat we nacht vlucht hadden
8,3
1 nacht omdat we nacht vlucht hadden want het ligt tegen airport en ze brengen je s nacht met koffer voor de deur terminal
Reinardus D. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2009
fijn hotel na lange vlucht

Dichtbij vliegveld zonder hinder daarvan te hebben, 24-uur restaurant en receptie, mooi zwembad, helaas geen gebruik van kunnen maken, kregen gratis upgrade naar suite, vriendelijk personeel
8,7
Na een lange vlucht vanuit Nederland, was dit hotel een verademing. We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen, konden om 00.30 uur gewoon nog wat te eten bestellen, we kregen een gratis upgrade naar een luxe suite met een mooie badkamer v.v. hete douche. Ontbijt was erg uitgebreid, Westerse gerechten maar ook aziatisch eten. Het hotel ligt slechts op 2 autominuten afstand van het vliegveld terwijl je de vliegtuigen binnen niet hoort.
Restaurant tip: 24-uurs service in het hotel is prima na een lange vlucht

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stadWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - GastenkamerWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - GastenkamerWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Hotel exterieurWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - ZwembadWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - ZwembadWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - EntreeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - VergaderruimteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - LobbyWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Business Center Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - VergaderruimteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - VergaderruimteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - VergaderruimteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - VergaderruimteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - VergaderruimteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - VergaderruimteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Executive LoungeWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - RestaurantWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - GastenkamerWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - GastenkamerWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - SuiteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - SuiteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - SuiteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - BadkamerWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - SuiteWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Hotel exterieurWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - GastenkamerWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - GastenkamerWaterfront Airport Hotel and Casino Mactan Cebu-stad - Lobby

Beoordelingen door klanten - Waterfront Airport Hotel and Casino Mactan, Cebu-stad

AS-AGWEB-3C04