Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu City, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Zwembad Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Bar/Lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Gastenkamer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Gastenkamer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Gastenkamer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Gastenkamer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurant
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 561
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,4
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (2806)
Sorteer op:
Segers K. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 19 juli 2014
mooi hotel maar de restaurants kunnen veel beter

accomedaties , ligging , comfort
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Edo B. Zakelijke reizigers Netherlands, 18 maart 2013
prettig, maar vreselijke stank op de rokers etage

ontbijt en vriendelijk personeel
5,7
was redelijk maar niet goedkoop en vreemd dat het boeken via een agency moest
Rapporteer deze beoordeling
Robert H. (Echt)paren Netherlands, 20 januari 2011
Prima verblijf in Cebu

Goede kamer, veel restaurants in het hotel, dichtbij winkels
8
We hebben 1 nacht in dit hotel geslapen en hebben een prima verblijf gehad. Het hotel was mooi en de kamer goed in orde. Rustig zwembad en lekker ontbijt. Het hotel heeft een gratis shuttle service naar de grote winkelcentra van Cebu (Alaya en SM). Nadelen van het hotel: - aan de achterzijde van het hotel geluidoverlast van airco units - kamer beschikt niet over kluis, wel bij receptie, maar dat is toch minder comfortabel - minibar beschikt niet over glaswerk, dus het drinken van dranken is lastig
Rapporteer deze beoordeling
Alain M. (Echt)paren Belgium, 26 maart 2010
Enkele dagen Cebu

Kort bij alle winkelcentra-Wij hebben geleerd uit het verleden.
8
Mijn echtgenote is afkomstig van hte noorden en als we dan eens op familiebezoek gaan, dan ja, gaat ze ook eens graag naar de winkeltjes. En waar kan je ze vinden, in Cebu natuurlijk. Dus het Waterfront Hotel is een goed uitgaands punt. Ayala en Sm zijn gemakkelijk te bereiken. Temeer in het hotel kan je lekker tafelen, wees gerust, eenieder kan er zijn zeer zeker zijn goesting vinden. Alles met de glimlach, zoals het Asia beaamt. Mar je eens je de stad en de winkeltjes beu bent, is het echt tijd om de rust op te zoeken en daar kan ik helaas niet meer over vertellen, lhoewel, er zijn daar zoveel mooie plekjes.
Rapporteer deze beoordeling
Theo D. Individuele reizigers Netherlands, 19 januari 2009
VOOR WIE VAN AKTIE HOUDT.....

ZEERRRRRR GROOT HOTEL MET ALLE DENKBARE FACILITEITEN.SOORT VAN PRETFABRIEK TEGEN EEN (NET) NOG ACCEPTABELE PRIJS
7
LEUK, SPANNEND EN KOMPLEET HOTEL.EEN SOORT STAD OP ZICH. GUNSTIGE LIGGING EN VOOR WIE NOG LANG NIET DOOD IS IS DIT HOTEL EEN UITDAGING
Tip: GEWOON BOEKEN MAAR NIET RECHTSTREEKS WANT DAN BETAAL JE HET VOLLE POND EN DAT IS ECHT TEVEEL VAN HET GOEDE
Rapporteer deze beoordeling
Agnes D. Zakelijke reizigers Philippines, 25 juli 2015
always enjoy staying in waterfront

accesable to all restaurant mall and entertainment
10
Rapporteer deze beoordeling
Sean R. (Echt)paren Australia, 24 juli 2015
Great place to stay

Location, dinning, entertainment
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Hakim T. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 24 juli 2015
Holiday spot

Port restaurant , Casio , friendly staff at format door
8
Do enjoy my stay w. Family, and the only not feel happy is the rollet machine inside casino where the only machine but not working well..
Rapporteer deze beoordeling
Francis P. Zakelijke reizigers Philippines, 24 juli 2015
Very Good Hotel

1) Location is great 2) Rooms are large 3) Staff are polite
8,3
It was a good, the room is spacious an the wifi works well in the room not like most hotels. Very good for business travelers or family vacation.
Rapporteer deze beoordeling
Roger G. (Echt)paren United States of America, 23 juli 2015
Enjoying Life In The Philippines!!

1) The Location 2) The entire staff, quite cordial & very helpful 3) The American Consulate being there.
7,7
Our stay has been many! Every time we travel to see friends and family in Cebu City, Lapu Lapu City or have business there, we delight in our stay at The Waterfront Cebu City Hotel. We have always been satisfied with the accommodations here.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu CityWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - ZwembadWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - VergaderruimteWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - VergaderruimteWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - VergaderruimteWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - VergaderruimteWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - VergaderruimteWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - VergaderruimteWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - VergaderruimteWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Bar/LoungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - GastenkamerWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - GastenkamerWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - LobbyWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - GastenkamerWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - GastenkamerWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu City - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu City

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04