Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Zwembad Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Vergaderruimte Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Bar/Lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Gastenkamer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Gastenkamer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Lobby Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Gastenkamer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Gastenkamer Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu-stad - Restaurant
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 561
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,1

uit 2712 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,4
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (2712)
Sorteer op:
Segers K. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 19 juli 2014
mooi hotel maar de restaurants kunnen veel beter

accomedaties , ligging , comfort
7,7
Edo B. Zakelijke reizigers Netherlands, 18 maart 2013
prettig, maar vreselijke stank op de rokers etage

ontbijt en vriendelijk personeel
5,7
was redelijk maar niet goedkoop en vreemd dat het boeken via een agency moest
Robert H. (Echt)paren Netherlands, 20 januari 2011
Prima verblijf in Cebu

Goede kamer, veel restaurants in het hotel, dichtbij winkels
8
We hebben 1 nacht in dit hotel geslapen en hebben een prima verblijf gehad. Het hotel was mooi en de kamer goed in orde. Rustig zwembad en lekker ontbijt. Het hotel heeft een gratis shuttle service naar de grote winkelcentra van Cebu (Alaya en SM). Nadelen van het hotel: - aan de achterzijde van het hotel geluidoverlast van airco units - kamer beschikt niet over kluis, wel bij receptie, maar dat is toch minder comfortabel - minibar beschikt niet over glaswerk, dus het drinken van dranken is lastig
Alain M. (Echt)paren Belgium, 26 maart 2010
Enkele dagen Cebu

Kort bij alle winkelcentra-Wij hebben geleerd uit het verleden.
8
Mijn echtgenote is afkomstig van hte noorden en als we dan eens op familiebezoek gaan, dan ja, gaat ze ook eens graag naar de winkeltjes. En waar kan je ze vinden, in Cebu natuurlijk. Dus het Waterfront Hotel is een goed uitgaands punt. Ayala en Sm zijn gemakkelijk te bereiken. Temeer in het hotel kan je lekker tafelen, wees gerust, eenieder kan er zijn zeer zeker zijn goesting vinden. Alles met de glimlach, zoals het Asia beaamt. Mar je eens je de stad en de winkeltjes beu bent, is het echt tijd om de rust op te zoeken en daar kan ik helaas niet meer over vertellen, lhoewel, er zijn daar zoveel mooie plekjes.
Theo D. Individuele reizigers Netherlands, 19 januari 2009
VOOR WIE VAN AKTIE HOUDT.....

ZEERRRRRR GROOT HOTEL MET ALLE DENKBARE FACILITEITEN.SOORT VAN PRETFABRIEK TEGEN EEN (NET) NOG ACCEPTABELE PRIJS
7
LEUK, SPANNEND EN KOMPLEET HOTEL.EEN SOORT STAD OP ZICH. GUNSTIGE LIGGING EN VOOR WIE NOG LANG NIET DOOD IS IS DIT HOTEL EEN UITDAGING
Tip: GEWOON BOEKEN MAAR NIET RECHTSTREEKS WANT DAN BETAAL JE HET VOLLE POND EN DAT IS ECHT TEVEEL VAN HET GOEDE
Romeo B. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 21 mei 2015
nice and good hotel

hotel, cleanliness and people are very friendly
10
hotel, cleanliness and people are very friendly
Rommel J. (Echt)paren Singapore, 16 mei 2015
We have a pleasent stay

Food service and crew
10
Fook M. Zakelijke reizigers Singapore, 16 mei 2015
Business trip

Internet, Location and cleaniness
8
First time trying this hotel. As my time there was short and I don't have much time to check around this hotel. Overall above average at this moment.
Joymee S. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 16 mei 2015
Value for money Great location

location, location, location
8
great pool area, no bathrobes in the room... Overall had a great stay.
Hyoungjin K. Groepen South Korea, 14 mei 2015
it's good facility and good staff.

1.good breakfast 2. wide room 3.kindly staff
9,7
perfect good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beoordelingen door klanten - Waterfront Cebu City Hotel and Casino, Cebu-stad

AS-AGWEB-3C01