Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, IT Park, Cebu City, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

WellCome Hotel Cebu City - Hotel exterieur WellCome Hotel Cebu City - Lobby WellCome Hotel Cebu City - Uitzicht WellCome Hotel Cebu City - Zwembad WellCome Hotel Cebu City - Gastenkamer WellCome Hotel Cebu City - Gastenkamer WellCome Hotel Cebu City - Restaurant WellCome Hotel Cebu City - Zwembad WellCome Hotel Cebu City - Uitzicht WellCome Hotel Cebu City - Hotel exterieur WellCome Hotel Cebu City - Uitzicht WellCome Hotel Cebu City - Uitzicht WellCome Hotel Cebu City - Uitzicht WellCome Hotel Cebu City - Uitzicht WellCome Hotel Cebu City - Hotel exterieur WellCome Hotel Cebu City - Badkamer
WellCome Hotel Cebu City - Badkamer WellCome Hotel Cebu City - Gastenkamer WellCome Hotel Cebu City - Gastenkamer WellCome Hotel Cebu City - Uitzicht WellCome Hotel Cebu City - Koffiehuis/Café WellCome Hotel Cebu City - Balkon/Terras WellCome Hotel Cebu City - Sport en activiteiten WellCome Hotel Cebu City - Lobby WellCome Hotel Cebu City - Zwembad WellCome Hotel Cebu City - Schoonheidssalon WellCome Hotel Cebu City - Zwembad WellCome Hotel Cebu City - Zwembad
Gebied: IT Park Aantal kamers: 68
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,1
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (1088)
Sorteer op:
Rob J. (Echt)paren Netherlands, 29 maart 2015
te kleine kamer met slechte airco

locatie, personeel
6
doordat de airco slecht is en de kamer kleiner is biedt dit weinig comfort, de 3 sterren zijn waarschijnlijk te danken aan een zwembadje van 9m2 en 1m diep of de 2 fitness apparaten die er staan anders kan ik zeker niet meer dan 2 sterren van maken wat is positief, aardig personeel, het hotel is op loopafstand van shopping mall Alaya
Rapporteer deze beoordeling
Stefan S. (Echt)paren Netherlands, 15 juli 2014
Prima verblijf voor 1 tot 2 nachten.

Locatie, dichtbij stopping malls. Niet ver van vliegveld. Goedkoop
7
Prima verblijf. Prijs kwaliteitverhouding goed. Zwembad vertoont achterstallig onderhoud en het water stonk. De fitness stelde niks voor.
Rapporteer deze beoordeling
Bart S. Individuele reizigers Belgium, 24 februari 2014
goed hotel met goede prijs kwaliteit verhouding,

prijs/kwaliteit, dicht bij luchthaven (30 min met taxi), dicht bij winkelcentrum, ligging iets minder (achterin gelegen niet op hoofdweg)
7,7
zeer vriendelijk onthaal, betaalbaar hotel met propere goed onderhouden kamers, ontbijtbuffet.vriendelijk personeel en behulpzaam, aanrader
Rapporteer deze beoordeling
Albert S. Individuele reizigers Netherlands, 13 februari 2014
geweldig

de staff het eten de prijs
10
geweldig het eten de staff leuke en lieve kamermeisje,s maken dieren van je handdoeken lekker zwembad goed uitgebrijd ontbijd elke dag weer ga zeker terug gewoon geweldig
Rapporteer deze beoordeling
Peter B. Individuele reizigers Netherlands, 14 januari 2014
niet om vrolijk van te worden

vriendelijk personeel centrale ligging goed berijkbaar van af airport
5,7
Ik ben er niet vrolijk van geworden vreselijk slecht ontbijt kamer met niet eens een kast om kleren in te hangen Donkere kamer Ronduit niet om aan te raden
Rapporteer deze beoordeling
Dirk V. (Echt)paren Belgium, 8 juli 2013
Nieuw, modern hotel

centrale ligging, vriendelijk personeel, schone kamer
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Jenniffer Q. (Echt)paren Philippines, 27 augustus 2015
Our stay at the Wellcome Hotel cebu

The friendly staff, its location and hot shower
6
Our stay was ok but the food was terrible and expensive.
Rapporteer deze beoordeling
Glenn R. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 23 augustus 2015
big rooms

..location, room size, kiddie pool
8,3
enjoyable
Rapporteer deze beoordeling
Matt I. Zakelijke reizigers Philippines, 20 augustus 2015
"So-so" Hotel

Location...
4,3
I had a car with me. And instead of leading me to the basement parking, the security guard asked me to park by the roadside, to which I objected. The cramped semi-spiral stairs to the lobby from the basement parking is an accident-prone area... I navigated the stairs with my luggage in tow, and could miss a step had I not been that careful. The room was "weird" in a sense that carpentry done in it was bad. The ceilings had weird designs. And there are power outlets all over the room; a lot of them (not that I'm complaining; just pointing out). The breakfast buffet area was cramped, and food choices were very limited if compared with other three-star hotels in the area.
Rapporteer deze beoordeling
Charlot A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 19 augustus 2015
Worth it!

Good service from the friendly staffs, very accommodating and the location is great. Will definitely booked again. ☺
9
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

WellCome Hotel Cebu CityWellCome Hotel Cebu City - Hotel exterieurWellCome Hotel Cebu City - LobbyWellCome Hotel Cebu City - UitzichtWellCome Hotel Cebu City - ZwembadWellCome Hotel Cebu City - GastenkamerWellCome Hotel Cebu City - GastenkamerWellCome Hotel Cebu City - RestaurantWellCome Hotel Cebu City - ZwembadWellCome Hotel Cebu City - UitzichtWellCome Hotel Cebu City - Hotel exterieurWellCome Hotel Cebu City - UitzichtWellCome Hotel Cebu City - UitzichtWellCome Hotel Cebu City - UitzichtWellCome Hotel Cebu City - UitzichtWellCome Hotel Cebu City - Hotel exterieurWellCome Hotel Cebu City - BadkamerWellCome Hotel Cebu City - BadkamerWellCome Hotel Cebu City - GastenkamerWellCome Hotel Cebu City - GastenkamerWellCome Hotel Cebu City - UitzichtWellCome Hotel Cebu City - Koffiehuis/CaféWellCome Hotel Cebu City - Balkon/TerrasWellCome Hotel Cebu City - Sport en activiteitenWellCome Hotel Cebu City - LobbyWellCome Hotel Cebu City - ZwembadWellCome Hotel Cebu City - SchoonheidssalonWellCome Hotel Cebu City - ZwembadWellCome Hotel Cebu City - ZwembadWellCome Hotel Cebu City - ZwembadWellCome Hotel Cebu City - ZwembadWellCome Hotel Cebu City - Koffiehuis/CaféWellCome Hotel Cebu City - Uitzicht


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04