Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

WellCome Hotel Cebu-stad - Entree WellCome Hotel Cebu-stad - Uitzicht WellCome Hotel Cebu-stad - Uitzicht WellCome Hotel Cebu-stad - Zwembad WellCome Hotel Cebu-stad - Gastenkamer WellCome Hotel Cebu-stad - Lobby WellCome Hotel Cebu-stad - Restaurant WellCome Hotel Cebu-stad - Omgeving WellCome Hotel Cebu-stad - Omgeving WellCome Hotel Cebu-stad - Zwembad WellCome Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 68
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,1

uit 1025 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,1
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (1025)
Sorteer op:
Rob J. (Echt)paren Netherlands, 29 maart 2015
te kleine kamer met slechte airco

locatie, personeel
6
doordat de airco slecht is en de kamer kleiner is biedt dit weinig comfort, de 3 sterren zijn waarschijnlijk te danken aan een zwembadje van 9m2 en 1m diep of de 2 fitness apparaten die er staan anders kan ik zeker niet meer dan 2 sterren van maken wat is positief, aardig personeel, het hotel is op loopafstand van shopping mall Alaya
Stefan S. (Echt)paren Netherlands, 15 juli 2014
Prima verblijf voor 1 tot 2 nachten.

Locatie, dichtbij stopping malls. Niet ver van vliegveld. Goedkoop
7
Prima verblijf. Prijs kwaliteitverhouding goed. Zwembad vertoont achterstallig onderhoud en het water stonk. De fitness stelde niks voor.
Bart S. Individuele reizigers Belgium, 24 februari 2014
goed hotel met goede prijs kwaliteit verhouding,

prijs/kwaliteit, dicht bij luchthaven (30 min met taxi), dicht bij winkelcentrum, ligging iets minder (achterin gelegen niet op hoofdweg)
7,7
zeer vriendelijk onthaal, betaalbaar hotel met propere goed onderhouden kamers, ontbijtbuffet.vriendelijk personeel en behulpzaam, aanrader
Albert S. Individuele reizigers Netherlands, 13 februari 2014
geweldig

de staff het eten de prijs
10
geweldig het eten de staff leuke en lieve kamermeisje,s maken dieren van je handdoeken lekker zwembad goed uitgebrijd ontbijd elke dag weer ga zeker terug gewoon geweldig
Peter B. Individuele reizigers Netherlands, 14 januari 2014
niet om vrolijk van te worden

vriendelijk personeel centrale ligging goed berijkbaar van af airport
5,7
Ik ben er niet vrolijk van geworden vreselijk slecht ontbijt kamer met niet eens een kast om kleren in te hangen Donkere kamer Ronduit niet om aan te raden
Dirk V. (Echt)paren Belgium, 8 juli 2013
Nieuw, modern hotel

centrale ligging, vriendelijk personeel, schone kamer
7,7
Manuel I. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 24 mei 2015
Fantastic

Clean,Comport,Affordable
8,7
We had a wonderful stay @ WellCome Hotel...
Edmond B. Individuele reizigers Canada, 11 mei 2015
Enjoyable Experience.

Staff. Location.Pool
9,7
Enjoyed my few days ...... Staff were excellent,always on hand to help.Location is also excellent ... Close to Malls,Food outlets etc.Am very much hoping I will be able to return to The WellCome sometime soon.
Edsel A. Zakelijke reizigers Philippines, 8 mei 2015
Nothing fancy

Balcony, I could easily get a taxi, Near Ayala
7
Ma R. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 7 mei 2015
Very economical and convenient hotel

I love the location, coz it's very close to the shopping center; I also love the very friendly staff, the cheap room rates and the rooms are nice and clean w/ good amenities & facilities plus free wif
9,3
We love it! We definitely made a good choice... We love the room, the amenities and facilities available and most especially the fast free wifi in the entire hotel... Wellcome also has a good cable on all their televisions... The food is great too! The only thing I would want them to improve is the swimming pool... Because it's a bit small and very shallow plus it was not maintained well when it comes to cleanleness... The water wasn't very clean when we had a swim there... But over all, Wellcome hotel is a good choice for people who wants convenience, comfort right in the middle of the city...

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

WellCome Hotel Cebu-stadWellCome Hotel Cebu-stad - EntreeWellCome Hotel Cebu-stad - UitzichtWellCome Hotel Cebu-stad - UitzichtWellCome Hotel Cebu-stad - ZwembadWellCome Hotel Cebu-stad - GastenkamerWellCome Hotel Cebu-stad - LobbyWellCome Hotel Cebu-stad - RestaurantWellCome Hotel Cebu-stad - OmgevingWellCome Hotel Cebu-stad - OmgevingWellCome Hotel Cebu-stad - ZwembadWellCome Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3A05