of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Entree Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Receptie Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Receptie Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Wanchai Aantal kamers: 63
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 2066 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,1
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (2066)
Sorteer op:
Pieter D. Individuele reizigers Netherlands, 18 februari 2012
Goeie locatie maar kleine kamers nul faciliteiten

Geen
4,3
Erg kleine kamers en kleine bedden prijs kwaliteit verhouding is erg slecht
Tip: Beter iets meer te betalen voor een iets groter hotel
Jim V. Zakelijke reizigers Netherlands, 30 september 2010
wfi hotel

voordelig, ligging
7,3
simpel, schoon hotel voor de zakelijke reiziger. Goede service. In tegenstellling tot andere vijfsterren hotels waar ik regelmatig verbleef in Hong Kong hoefde ik hier niks te betalen voor printjes.
Uitgaansleven tip: de kroegen zijn op loopafstand
Cinthus V. Individuele reizigers Netherlands, 16 januari 2010
redelijk hotel

sterk wifi signaal
4,7
Het hotel is (nog) niet erg bekend bij taxichauffers, maar met het adres wel te vinden natuurlijk. Het hotel is krap bemeten en de receptioniste was nauwelijks geïnteresseerd dat er een gast binnenkwam. Ook de kamer was krap bemeten, maar dat heeft ook een beetje met Hong Kong te maken. De gehele inrichting van het hotel wordt vernieuwd, maar desondanks mankeerde er al een paar dingen: kastdeurtjes die slecht sluiten, een safetybox waar de batterijen naast lagen, de wastafelkraan die los staat. Bij het vertrek stond een receptionist toe te kijken hoe ik met twee koffers naar buiten moest werken zonder daarbij zelfs de deur voor me open te houden.
Beau N. Zakelijke reizigers United States of America, 25 maart 2015
Can't beat it with this price

Location, Price and Comfort
9
Great. Can't ask for more with this price range.
Pinky O. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 22 maart 2015
No good!!!

Wifi is fast, good housekeeping, great comforters
7,7
we only had a good night sleep on our first night due to fatique. We weren't able to sleep soundly on the next two nights because their smoke alarm keep sounding off, but it's false alarm due to guest who are hardheaded and keep smoking even in a non-smoking floor!! They should have check in their smoking clients in their smoking rooms!!! Location is not good, far from the mtr station. I will not recommend this hotel to my friends.
Anthony D. (Echt)paren Australia, 19 maart 2015
Rudest staff I have ever encounterd
5
The hotel is in a ok location close to MRT and rooms are ok. But out of all my travelling in the last 20 years to asia I have never encountered such rude and arrogant staff. Better to book another hotel
Asgeir B. Zakelijke reizigers Iceland, 13 maart 2015
Good value for the money

Location, large rooms, value
9,3
Excellent
Melissa K. (Echt)paren United States of America, 26 februari 2015
Good Value for Price

location, room size, room cleanliness
8,7
This hotel is really reasonable and good value for a decent size room. I stayed at another hotel that was twice as much and the room was crap. The walls needed to be repainted and the room seemed smaller. The Wifi rooms were nicely decorated and no chipped paint.The desk people were also very helpful.They also had a nice deck area for smoking, for those that smoke.
Glecy R. (Echt)paren Philippines, 11 februari 2015
good location. room has no heater.

good location. restaurants and shopping malls around the area
6,3
Nelly W. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 11 februari 2015
Near to sogo& timew square in causeway bay

Convenient to find food & walking distance to cause
7,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Wifi Boutique Hotel Hong KongWifi Boutique Hotel Hong Kong - EntreeWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel exterieurWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurWifi Boutique Hotel Hong Kong - ReceptieWifi Boutique Hotel Hong Kong - ReceptieWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B03