Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Entree Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Entree Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Entree Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Receptie Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Wanchai Aantal kamers: 63

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 2212 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,1
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (2212)
Sorteer op:
Pieter D. Individuele reizigers Netherlands, 18 februari 2012
Goeie locatie maar kleine kamers nul faciliteiten

Geen
4,3
Erg kleine kamers en kleine bedden prijs kwaliteit verhouding is erg slecht
Tip: Beter iets meer te betalen voor een iets groter hotel
Rapporteer deze beoordeling
Jim V. Zakelijke reizigers Netherlands, 30 september 2010
wfi hotel

voordelig, ligging
7,3
simpel, schoon hotel voor de zakelijke reiziger. Goede service. In tegenstellling tot andere vijfsterren hotels waar ik regelmatig verbleef in Hong Kong hoefde ik hier niks te betalen voor printjes.
Uitgaansleven tip: de kroegen zijn op loopafstand
Rapporteer deze beoordeling
Cinthus V. Individuele reizigers Netherlands, 16 januari 2010
redelijk hotel

sterk wifi signaal
4,7
Het hotel is (nog) niet erg bekend bij taxichauffers, maar met het adres wel te vinden natuurlijk. Het hotel is krap bemeten en de receptioniste was nauwelijks geïnteresseerd dat er een gast binnenkwam. Ook de kamer was krap bemeten, maar dat heeft ook een beetje met Hong Kong te maken. De gehele inrichting van het hotel wordt vernieuwd, maar desondanks mankeerde er al een paar dingen: kastdeurtjes die slecht sluiten, een safetybox waar de batterijen naast lagen, de wastafelkraan die los staat. Bij het vertrek stond een receptionist toe te kijken hoe ik met twee koffers naar buiten moest werken zonder daarbij zelfs de deur voor me open te houden.
Rapporteer deze beoordeling
Suey C. (Echt)paren Hong Kong, 7 februari 2016
Staff are impolite
4,3
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Rapporteer deze beoordeling
Tsia H. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 27 december 2015
First stay with two children

Location, staff friendliness and cleanliness
7,7
First impression is near the eateries, mtr, 7-11 and market. The lobby is small but the staff are young n English speaking. We booked the family room with 4 beds. The bed size is alright but a bit soft in the mattress. The bathroom shower is small for a pax. I wanted to bath for my child but too small to squeeze in. The bedroom wall is black n make the room dark. The tv is big for room viewing. The housekeeping staff is honest as I left Hkg 1k+ on the side table and they left it untouched. Generally the stay is good for my family.
Rapporteer deze beoordeling
John M. Zakelijke reizigers United States of America, 24 december 2015
wifi hotel with bad wifi

location price room size
4,7
A 2 star performance
Rapporteer deze beoordeling
Hamizah I. Groepen Singapore, 22 december 2015
Comfortable stay

cleanliness, toiletries, beds
7,7
The room was relatively clean and it catered to our needs (3 single beds). There were adequate items for the 3 of us for toiletries, bedroom slippers. The hotel is able to store our luggage. Although it is kept in an open space, it was under the supervision of the receptionists. Our items did not go missing. The reception counter had mini cards for places of attractions. Very handy and useful - some had discounts for attractions.
Rapporteer deze beoordeling
John M. Zakelijke reizigers United States of America, 21 december 2015
WiFi has weak WiFi

Location price room size
5,3
Average WiFi was intermittent
Rapporteer deze beoordeling
Tan I. Individuele reizigers Malaysia, 16 december 2015
Cleanliness need to improve

Location, worth money, convenient
5,3
Pleasant
Rapporteer deze beoordeling
Priscilla T. Gezinnen met jonge kinderen France, 13 december 2015
good choice

Location, cleanliness, pricing
8,3
Traveling with 2 young children we booked a family room with one queen bed and two twin beds linked together. As with all Hong Kong hotel rooms the size is small. Little storage to clothes. Staff is nice and room is clean which is all was needed as we only spent the nights there. Location is good being within 5 min from Causeway Bay station and all its shops/restaurants. No food/dining at the hotel as they don't have the facilities but there are plenty of options nearby. I've been a repeat customers over the years but it was the first time that we were bringing the kids. I would come back again.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Wifi Boutique Hotel Hong KongWifi Boutique Hotel Hong Kong - EntreeWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel exterieurWifi Boutique Hotel Hong Kong - EntreeWifi Boutique Hotel Hong Kong - EntreeWifi Boutique Hotel Hong Kong - ReceptieWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A04