Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Win Hotel

Chao Anou Road,, Vientiane centrum, Vientiane, Laos (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Van Huong Hotel
Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Badkamer Win Hotel Vientiane - Hotel exterieur Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer
Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer Win Hotel Vientiane - Gastenkamer
Gebied: Vientiane centrum Aantal kamers: 35

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam
Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
7,8
Personeel
6,8
Hygiëne/conditie hotel
7,0
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (307)
Sorteer op:
Maurits W. (Echt)paren Netherlands, 26 februari 2013
Comfortabel rustig.

Ligging comfort service
6
Een prima hotel om vientiane te ontdekken,schoon,comfortable,goede prijs kwaliteit verhouding
Rapporteer deze beoordeling
Pieter V. (Echt)paren Netherlands, 13 februari 2013
Hotel met alleen maar tegenvallers, wegblijven....

buiten ontbijt.....geen enkel pluspunt voor Win
4
Irritante en arrogante houding van receptiemadam deed ons walgen. Het was hoogseizoen, klopt, maar je moest bijna smeken dat je er een kamer kreeg ook al had je geboekt en betaald. Geen wensen en niet zeuren, bevalt je kamer niet dan ga je maar weg, Uiteindelijk op de 3e etage (geen lift) een piepkleine kamertje waar je je kont niet kunt keren, badkamer idem dito. Niet schoon, vooral de badkamer was smerig. De gratis wifi in je kamer werkt voor geen meter. Reactie receptie: nou dan kom je maar beneden in de receptieruimte zitten. De ac werkt totaal niet. Pas 's avonds uiteindelijk komt er iemand de ac maken. Totaal geen interresse in gasten, alleen hun geld. Veel te duur in verhouding met andere accomodatie in deze buurt. Voor de helft minder boek je een mooie grote schone kamer waar alles werkt en je niet uitgescholden en of weggekeken wordt. Direct de volgende ochtend vertrokken. Advies: blijf hier weg.
Restaurant tip: Het ontbijt was prima in WIN en dat was dan ook het enige
Rapporteer deze beoordeling
Peter D. (Echt)paren Netherlands, 27 december 2012
Leuk hotel centraal gelegen

Centraal gelegen
8
Leuk hotel centraal gelegen in vientiane. Als je wilt kun je alles lopend af. Het ontbijt is erg goed en uitgebreid. Kan wel eens wat lawaaig ,zeker als er groepen aankomen. Kamers zijn schoon met oa tv,koelkast,airco,kluis met code. Kortom een aanrader voor deze prijs
Sightseeing/attracties tip: Boudha park is echt de moeite waard. Neem bus 14 vanaf het busstation bij de markt.Voor nog geen euro ben je er.Leuke weg.
Rapporteer deze beoordeling
Leonie R. (Echt)paren Netherlands, 15 oktober 2011
prima maar niet spectaculair

goede service
6
ons verblijf in het hotel was prima maar niet heel bijzonder. de kamer was schoon maar wat klein. Het ontbijt was inbegrepen, en ok. De staff was erg behulpzaam en vriendelijk
Rapporteer deze beoordeling
Jeff S. (Echt)paren Canada, 4 mei 2015
Clean, nice staff

staff, price, breakfast
6,7
Agood location, not too far from the night market. Good breakfast, very nice staff. Internet is slow at times but works well. Will stay here again.
Rapporteer deze beoordeling
Hans V. (Echt)paren Netherlands, 22 januari 2015
So so hotel on a lively street

Central location, simple yet adequate breakfast, friendly and helpful staff
6,7
We had a room without a view (unless you count the outlook on a set of airco units in a small alley as a view), piping in the bathroom was leaking so the floor was always wet. Beds were okay and clean. The central location in Vientiane makes it a good starting point for sightseeing.
Rapporteer deze beoordeling
Michael R. Individuele reizigers United States of America, 9 januari 2015
4 nights like a month

location,location,location
5
a middle of the road ok
Rapporteer deze beoordeling
Ken R. Individuele reizigers Australia, 3 januari 2015
Bang Crash Boom!!!!!
2
This is the worst hotel in Lao. Take my advice... there are many other 2 and 3 star hotels that are 10 times this one. People talking on their mobiles in the hall from 2 AM to 4 AM. Disgusting!!!!
Rapporteer deze beoordeling
Choo Y. Groepen Malaysia, 11 december 2014
Satisfactory stay

service, breakfast, location
8
satisfactory
Rapporteer deze beoordeling
Dean K. Individuele reizigers Australia, 2 november 2014
not up tp standrs

location only
5
Did really enjoy staff dont understand english apart from one girl but when she is not there poor english i hadcmy clothes washed and return half still wet
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Win Hotel VientianeWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - BadkamerWin Hotel Vientiane - Hotel exterieurWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A01