Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Win Hotel

Chao Anou Road,, Vientiane centrum, Vientiane, Laos

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,9

uit 314 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
7,8
Personeel
6,7
Hygiëne/conditie hotel
7,0
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (314)
Sorteer op:
Maurits W. (Echt)paren Netherlands, 26 februari 2013
Comfortabel rustig.

Ligging comfort service
6
Een prima hotel om vientiane te ontdekken,schoon,comfortable,goede prijs kwaliteit verhouding
Rapporteer deze beoordeling
Pieter V. (Echt)paren Netherlands, 13 februari 2013
Hotel met alleen maar tegenvallers, wegblijven....

buiten ontbijt.....geen enkel pluspunt voor Win
4
Irritante en arrogante houding van receptiemadam deed ons walgen. Het was hoogseizoen, klopt, maar je moest bijna smeken dat je er een kamer kreeg ook al had je geboekt en betaald. Geen wensen en niet zeuren, bevalt je kamer niet dan ga je maar weg, Uiteindelijk op de 3e etage (geen lift) een piepkleine kamertje waar je je kont niet kunt keren, badkamer idem dito. Niet schoon, vooral de badkamer was smerig. De gratis wifi in je kamer werkt voor geen meter. Reactie receptie: nou dan kom je maar beneden in de receptieruimte zitten. De ac werkt totaal niet. Pas 's avonds uiteindelijk komt er iemand de ac maken. Totaal geen interresse in gasten, alleen hun geld. Veel te duur in verhouding met andere accomodatie in deze buurt. Voor de helft minder boek je een mooie grote schone kamer waar alles werkt en je niet uitgescholden en of weggekeken wordt. Direct de volgende ochtend vertrokken. Advies: blijf hier weg.
Restaurant tip: Het ontbijt was prima in WIN en dat was dan ook het enige
Rapporteer deze beoordeling
Peter D. (Echt)paren Netherlands, 27 december 2012
Leuk hotel centraal gelegen

Centraal gelegen
8
Leuk hotel centraal gelegen in vientiane. Als je wilt kun je alles lopend af. Het ontbijt is erg goed en uitgebreid. Kan wel eens wat lawaaig ,zeker als er groepen aankomen. Kamers zijn schoon met oa tv,koelkast,airco,kluis met code. Kortom een aanrader voor deze prijs
Sightseeing/attracties tip: Boudha park is echt de moeite waard. Neem bus 14 vanaf het busstation bij de markt.Voor nog geen euro ben je er.Leuke weg.
Rapporteer deze beoordeling
Leonie R. (Echt)paren Netherlands, 15 oktober 2011
prima maar niet spectaculair

goede service
6
ons verblijf in het hotel was prima maar niet heel bijzonder. de kamer was schoon maar wat klein. Het ontbijt was inbegrepen, en ok. De staff was erg behulpzaam en vriendelijk
Rapporteer deze beoordeling
Sam S. (Echt)paren Norway, 17 maart 2016
Mosquito

Location
5,3
Rapporteer deze beoordeling
Pawarisa P. (Echt)paren Thailand, 13 december 2015
Clean. Attentive Staffs.

Clean. Attentive Staffs. Nice Location.
8,7
The rooms are a bit old, yet, they are clean. The location is superb and staffs are very attentive. Recommend.
Rapporteer deze beoordeling
John F. (Echt)paren Australia, 1 december 2015
Great value through Agoda

Location, in-room fridge and location
10
We loved everything about Win hotel except the wifi. WiFi at best was slow but normally non existent. The breakfast was a pleasant surprise.
Rapporteer deze beoordeling
Chew Y. Individuele reizigers Singapore, 29 november 2015
Hotel is rundown with gap on door, keyswitch broke

Location, staffs speak English and helpful when approached.
6,3
Broken keyswitch was temporary fixed by me as an engineer of M&E. Sticky tape too small to cover gap, no problem for me as a man. TV channels limited and remote control not working. Only way to control it via the tv power switch. Bed is clean and air conditioner working fine. Toiletries very basic with soap and packet of shampoo. No sandal.
Rapporteer deze beoordeling
Youngwhan K. Gezinnen met oudere kinderen South Korea, 13 september 2015
Good location, leaking ceil and unkindly manager

Location,location and location
4,7
The ceiling of our room was spotted and leaking water on the floor. Too noisy because it's by the pretty big road and some motor cycle drive with crazy speed at night. The manger's manner was terrible. I've been Vientaine namy times but this hotel was worst ever.
Rapporteer deze beoordeling
Jeff S. (Echt)paren Canada, 4 mei 2015
Clean, nice staff

staff, price, breakfast
6,7
Agood location, not too far from the night market. Good breakfast, very nice staff. Internet is slow at times but works well. Will stay here again.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Win Hotel VientianeWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - BadkamerWin Hotel Vientiane - Hotel exterieurWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - Eten en drinkenWin Hotel Vientiane - Eten en drinkenWin Hotel Vientiane - Eten en drinkenWin Hotel Vientiane - ReceptieWin Hotel Vientiane - RestaurantWin Hotel Vientiane - Eten en drinkenWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - GastenkamerWin Hotel Vientiane - Eten en drinkenWin Hotel Vientiane - Eten en drinkenWin Hotel Vientiane - Eten en drinkenWin Hotel Vientiane - Eten en drinkenWin Hotel Vientiane - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07