of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Woraburi Phuket Resort & Spa

198,200 Patak Road, Muang District, Karon, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Uitzicht Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Bar/Lounge Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Restaurant Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Spa Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel interieur Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Badkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Badkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Karon Aantal kamers: 207

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 794 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (794)
Sorteer op:
Marc V. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2014
Hotel met mooie ruime kamers, goede service

ruime kamer, dichtbij het strand fijn zwembad
8,7
Ria V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 21 april 2010
Vervallen hotel

Ruime kamers en badkamer Ligging
6,3
Een oud vervallen hotel wat zijn sterren niet waard is. Je hebt de indruk dat de Tsunami veel verwoest heeft maar die kwam slechts tot aan de weg. Een staf met zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Het management is zich bewust van het verval maar de eigenaar geeft geen respons op de vraag tot vernieuwing of herstel. De lift werkt amper. De kamers waren ruim en gaven zicht op een zeer mooi en zeer groot zwembad met prachtige beplanting. Badkamer was goed. Ontbijt was pover en niet verzorgd.
Restaurant tip: Ga diner in visrestaurant in Karon!
Willem L. (Echt)paren Netherlands, 21 december 2009
Uitstekend hotel met het strand voor de deur

Uitstekende service, kamer is groot en geen op of aanmerkingen op.
8,7
Het hotel licht aan het strand en de locatie is rustig. Slechts een paar honderd meter van winkels. De kamers zijn groot en luxueus. Het zwembad is enorm en de moeite waard om een duik te nemen. De service van het personeel is ook uitstekend. Ondanks alles denken wij dat het iets aan de prijzige kant is.
Gerard S. (Echt)paren Netherlands, 20 december 2009
Fijn hotel

Vriendelijk personeel, schoon en netjes, mooi zwembad, ruime kamer, goede locatie.
8,7
Wij hebben hier een fijn verblijf gehad. De locatie is fijn, niet te druk n niet te rustig. Erg vriendelijk personeel. De kamers zijn mooi ruim en schoon. Het zwembad is ook zeker een pluspunt van het hotel, erg leuk gedaan. Het strand voor het hotel is een mooi schoon strand met en schonen zee met heerlijke golven. Zeker een aanrader!
Eric V. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2009
Verrassing van Karon

Mooi zwembad, nette kamer, leuk hotel, goede ligging binnen Karon
8,7
Voor een paar dagen relaxen in/aan het strand een lekkere plek. Het zwembad is bijzonder aangelegd en is groot en vanuit de begane grond stap je zo het water in. Vriendelijk, servicegericht en behulpzaam personeel. Wij hebben er geen gebruik gemaakt van ontbijt of diner dus daar kan ik niets over melden. Vanuit het hotel is het centrum van Karon op loopafstand en om de hoek zijn er diverse restaurantjes te vinden. Direct aan het strand.
Roger K. (Echt)paren Singapore, 14 april 2015
Value for money

Hotel staffs at front desk is good , room is clean, location is okay
8
It's a nice hotel for relaxation , I would come back again if I going to stay in Karin beach .
Jalsil D. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 6 april 2015
👏👍😄

Rooms is good, recommend the pool access. I like the food super yummy that expensive Friendly staff.
8,7
Recommend woraburi for those who have kids not crowded! Love it.
Michelle K. (Echt)paren United States of America, 30 maart 2015
Great value. Great pool. Good location.

Pool, beach (across the street), staff
9,7
This part of Phuket is much more laid back and relaxing than other super touristy areas. The beach across the street is perfect. The pool area was the best part of this resort. There were always areas available in the sun or shade. It has a wandering lagoon feel to it. We didn't try the food here but the drinks at the pool bar were good. Room was good. Only complaint, which isn't really an issue, would be the shower which leaked a bit on the bathroom floor. But it really wasn't a problem. Everything was wonderful and we recommend this to anyone. You won't be disappointed!!
Suryati Y. (Echt)paren Malaysia, 15 maart 2015
Woraburi - nice to stay with limited facilities

sea view, near road side and nice room
7,3
everage
Kelsey H. Individuele reizigers United States of America, 9 maart 2015
Very comfortable, great pool, perfect location

The 3 best things are the pool, rooms, and location.
8,7
Great stay many options for activities. I got my scuba cert there. Great massage. Right across the street from the beach, which is amazing. Great staff, very helpful. I will stay there again if I make it back.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Woraburi Phuket Resort & Spa PhuketWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - UitzichtWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SpaWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel interieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BadkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BadkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - LobbyWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - ZwembadWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Woraburi Phuket Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3C01