Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Woraburi Phuket Resort & Spa

198,200 Patak Road, Muang District, Karon, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Uitzicht Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Bar/Lounge Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Restaurant Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Spa Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieur Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Strand Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel interieur Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Badkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Badkamer
Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Woraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Gastenkamer
Gebied: Karon Aantal kamers: 207

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 840 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,4
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (840)
Sorteer op:
Marc V. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2014
Hotel met mooie ruime kamers, goede service

ruime kamer, dichtbij het strand fijn zwembad
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Ria V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 21 april 2010
Vervallen hotel

Ruime kamers en badkamer Ligging
6,3
Een oud vervallen hotel wat zijn sterren niet waard is. Je hebt de indruk dat de Tsunami veel verwoest heeft maar die kwam slechts tot aan de weg. Een staf met zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Het management is zich bewust van het verval maar de eigenaar geeft geen respons op de vraag tot vernieuwing of herstel. De lift werkt amper. De kamers waren ruim en gaven zicht op een zeer mooi en zeer groot zwembad met prachtige beplanting. Badkamer was goed. Ontbijt was pover en niet verzorgd.
Restaurant tip: Ga diner in visrestaurant in Karon!
Rapporteer deze beoordeling
Willem L. (Echt)paren Netherlands, 21 december 2009
Uitstekend hotel met het strand voor de deur

Uitstekende service, kamer is groot en geen op of aanmerkingen op.
8,7
Het hotel licht aan het strand en de locatie is rustig. Slechts een paar honderd meter van winkels. De kamers zijn groot en luxueus. Het zwembad is enorm en de moeite waard om een duik te nemen. De service van het personeel is ook uitstekend. Ondanks alles denken wij dat het iets aan de prijzige kant is.
Rapporteer deze beoordeling
Gerard S. (Echt)paren Netherlands, 20 december 2009
Fijn hotel

Vriendelijk personeel, schoon en netjes, mooi zwembad, ruime kamer, goede locatie.
8,7
Wij hebben hier een fijn verblijf gehad. De locatie is fijn, niet te druk n niet te rustig. Erg vriendelijk personeel. De kamers zijn mooi ruim en schoon. Het zwembad is ook zeker een pluspunt van het hotel, erg leuk gedaan. Het strand voor het hotel is een mooi schoon strand met en schonen zee met heerlijke golven. Zeker een aanrader!
Rapporteer deze beoordeling
Eric V. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2009
Verrassing van Karon

Mooi zwembad, nette kamer, leuk hotel, goede ligging binnen Karon
8,7
Voor een paar dagen relaxen in/aan het strand een lekkere plek. Het zwembad is bijzonder aangelegd en is groot en vanuit de begane grond stap je zo het water in. Vriendelijk, servicegericht en behulpzaam personeel. Wij hebben er geen gebruik gemaakt van ontbijt of diner dus daar kan ik niets over melden. Vanuit het hotel is het centrum van Karon op loopafstand en om de hoek zijn er diverse restaurantjes te vinden. Direct aan het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Jaroslav M. (Echt)paren Czech Republic, 4 februari 2016
Don't go to Phuket

Nothing special about this hotel.
5
Rapporteer deze beoordeling
Wen C. (Echt)paren Singapore, 16 december 2015
Very good location and rooms with sea view

Staff, location and food
9
Wonderful
Rapporteer deze beoordeling
Tengku F. (Echt)paren Malaysia, 8 december 2015
Great location and value for money

Great location, helpful staff and nice hotel. A bit run down but ok for short stay
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Sujinin L. (Echt)paren South Korea, 3 oktober 2015
Nice location

Staff , location , clean
9
The staff were wonderful and really. Breakfast was varied and had a good mix of western and thai location to the beach and main restaurants and bar was great. The pool access room the best!!!. ^^
Rapporteer deze beoordeling
James K. (Echt)paren Singapore, 21 september 2015
super poor service & poor facilities

service not bad.
5
HORRIBLE & TERRIBLE!!! I REQUEST TO UP GRADE MY ROOM THE RECEPTION SAY CANNOT coz I book with discount voucher. I told them I will pay for it, THEY STILL SAY CANNOT NOT ALLOWED. I left without argue. On my last day, THEY DONT ALLOW ME TO CHECK OUT! FIND FAULT ON MY ROOM. BROUGHT A BOTTLE OF MINIRALWATER AND SHOW ME IT WAS SLIGHTLY TEAR ASK ME TO PAY(the bottle cap wasn't even open)!! WORST CASE THE HOUSEKEEPER BRING IT DOWN AND STAND BESIDE THE RECEPTION!! Even I explain they dont accept. I spend few sgd $600 on room service food and pool bar and facial spa during this 1 night stay. I pay for what I really open in the frig. Im a They dont believe DEMAND ME TO PAY HORRIBLE!! I HAVENT COMPLAIN THEIR POOL TILES FALL OFF & BROKE all over the swimming pool LOTS OF DANGER. POOL NO FILTER DAM DURTY GOT A LAYER OF OIL FLOATED ON THE water SURFACE! All FACILITIES &equipment of bingbong TABLE, POOL ALL IN VERY BAD CONDITION!!! GYM AND KIDS ROOM NO AIRCORN AND GOT VERY STICK SMELLS! lastly DONT USE THEIR 30% FOOD VOUCHER IS ALL A TRAP! I HAD ENOUGH OF GIVING MY HEART FELT TRUE COMMENTS. This I will not expain any further. I am not speaking out of fustration or giving unreasonable remarks. Pls is true. You can go and stay in yourself and you will believe what I feedback here is all true! Tks for reading it.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Woraburi Phuket Resort & Spa PhuketWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - UitzichtWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - SpaWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - StrandWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel interieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BadkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - BadkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - GastenkamerWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - LobbyWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - ZwembadWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - ZwembadWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - OmgevingWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - ZwembadWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - FitnessruimteWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - ZwembadWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - ZwembadWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - KinderclubWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - FaciliteitenWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - LobbyWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - RestaurantWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Hotel exterieurWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Koffiehuis/CaféWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - VergaderruimteWoraburi Phuket Resort & Spa Phuket - Plattegronden


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08