Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam

Apollolaan 2, Oud Zuid, Amsterdam, Nederland 1077 BA (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Hotel exterieur Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Lobby Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Restaurant Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Balkon/Terras Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Balkon/Terras Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Gastenkamer Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Gastenkamer Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Gastenkamer Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Badkamer Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Uitzicht Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Restaurant Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Restaurant Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Restaurant Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Restaurant Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Restaurant Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Restaurant
Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Restaurant Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Vergaderruimte Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Vergaderruimte Wyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Fitnessruimte
Gebied: Oud Zuid Aantal kamers: 223
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 65
beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
7,6
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (65)
Sorteer op:
Linda H. (Echt)paren Netherlands, 4 oktober 2014
Prachtige locatie

Location, location, location
8
Hele fijne locatie aan het water. Kamer had een schuifpui en lag direct aan het water, waardoor we konden genieten van frisse lucht, zon op ons gezicht en het water. Ook fijne bedden, kussens konden beter. Minibar kon niet open, maar hebben we ook geen hulp van t personeel voor gevraagd. Fijn restaurant ook in t hotel met terras wederom aan t water.
Rapporteer deze beoordeling
Michel V. (Echt)paren Netherlands, 3 september 2014
Een mooie herinnering

Persoonlijke ontvangst, keurige kamers, Goede bereikbaarheid
9
Na een huwelijksdiner en nacht precies 33 jaar geleden, was dit een trip naar "Memory Lane". Onze kamer werd spontaan geupgrade naar een Junior Suite, was bijzonder attent en aardig was van de betreffende receptioniste: hulde voor haar spontane actie. Mooi uitzicht op de gracht; alleen jammer dat om 03.15 uur het onderliggende terras aan een stofzuigbeurt werd onderworpen, waarbij elke tafel en stoel werd verschoven (wel grondig dus). Het ontbijt was prima verzorgd en overvloedig. Alleen de vraag of wij ook buiten konden ontbijten werd met enige norsheid min of meer negatief beantwoord, d.w.z. dat zouden we dan even aan iemand van een andere afdeling moeten vragen.Die moeite hebben wij niet genomen. Al met al hebben wij het korte bezoek aan uw hotel zeer gewaardeerd en we kunnen uw hotel dan ook van harte aanbevelen. Met een hartelijke groet, Michel
Rapporteer deze beoordeling
Teun B. (Echt)paren Netherlands, 19 mei 2013
Prettig verblijf, service laat te wensen over

ligging, prijs, kamer
6
Goed. Echter, na verblijf werd iets vergeten. Na telefonisch contact wilde zij niet naar de kamer lopen om te voorkomen dat het kwijt zou raken. De Ipad werd nog gelocalisseerd in het hotel (via wifi) maar nooit door het Hotel teruggegeven.
Rapporteer deze beoordeling
Willem J. (Echt)paren Netherlands, 23 februari 2013
Heerlijk hotel!

Mooie kamer, heerlijk ontbijt, lieve mensen.
8,3
Je voelt je goed verzorgd in dit hotel, prachtig ingericht, heerlijke bedden. We hadden wel wat mooiste om de verwarming op de gewenste temperatuur te krijgen en de tv heeft zijn eigen net met films maar gewoon tv kijken is niet gelukt tja, hadden we kunnen vragen natuurlijk. De lounge is ookmerg gezellig, met grote lounge hoek met moderne open haard. Toen we daar na het ontbijt, even wilden wachten op onze vrienden kregen we een kopje koffie en warme chocolademelk als service van de zaak. Erg lief dus!
Rapporteer deze beoordeling
A D. Groepen Netherlands, 16 juli 2011
Prima hotel met goede ligging

Parkeergelegenheid en dicht bij tramhalte
7,7
dit hotel is zeer geschikt indien u met eigen auto komt. men heeft een eigen parkeerplaats (kosten zo'n eur 35.00 per dag). hotelkamer is redelijk ruim met heerlijke douche en bad.
Rapporteer deze beoordeling
Steve G. (Echt)paren Philippines, 3 juli 2015
quite canal view hotel

quite location, breakfast, staff
9,3
hotel is off the tourist places but close enough by street trams. front desk were helpful and the breakfast area offers nice views to the canal. overall, I had a wonderful stay at the apollo hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Sylvester M. Individuele reizigers United States of America, 3 juni 2015
Solo travelers can feel safe. Very nice neighborho

1. Easy access to metro. 2. American standards rooms. 3. Easy walk to city center
9,3
When I return to Amsterdam, this place will be my first choice.
Rapporteer deze beoordeling
Shaul B. Zakelijke reizigers Israel, 26 december 2014
NICE HOTEL

GOOD SERVICE TEAM
8
WE HAVE NICE TIME..IS SMALL ROOM BUT NICE AND THE WORKER ARE VERY GOOD
Rapporteer deze beoordeling
Boon S. (Echt)paren Malaysia, 25 november 2014
Comfortable & Convenient,

Location, Room facing the canal, Quiet Amosphere
9,3
Relaxing
Rapporteer deze beoordeling
Haikou W. Zakelijke reizigers Australia, 25 september 2014
Twin Room with 2x Singles!

Haven't found out.
5,7
It's ok for a conference.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam AmsterdamWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Hotel exterieurWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - LobbyWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - RestaurantWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Balkon/TerrasWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Balkon/TerrasWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - GastenkamerWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - GastenkamerWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - GastenkamerWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - BadkamerWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - UitzichtWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - RestaurantWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - RestaurantWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - RestaurantWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - RestaurantWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - RestaurantWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - RestaurantWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - RestaurantWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - VergaderruimteWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - VergaderruimteWyndham Apollo Hotel Amsterdam Amsterdam - Fitnessruimte

Beoordelingen door klanten - Wyndham Apollo Hotel Amsterdam, Amsterdam

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02