Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 1825 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,2
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1825)
Sorteer op:
Khalid F. Groepen Belgium, 12 november 2015
alles is top verlopen, geen klachten

view on whole phuket, verry verry clean
7,3
Nice!!
Rapporteer deze beoordeling
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 28 december 2014
Luxe verzorgd hotel, hier ontbreekt niets.

Rustig gelegen, gratis shuttle bus naar het centrum en strand, eigen zwembad en jacuzzi.
8
Perfect hotel, prachtige kamers en prima ligging, je wordt hier echt behandeld als een gast, niets is te veel.
Rapporteer deze beoordeling
Babette B. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2014
Top hotel!

luxe, prachtig, gewoon perfect!
10
beter kon niet!!
Rapporteer deze beoordeling
Elisabeth R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 december 2012
mooi hotel met uitzicht op Patong

schitterende kamer
8,7
Mijn moeder gaat al vele jaren voor 2 maanden naar Patong. Wij zouden haar dit jaar bezoeken, maar ik houd niet van dat massale gebeuren. Sea Pearl villa's ligt aan een drukke weg, waar je eenmaal op het terrein niets van merkt, het ligt halverwege boven op een berg. Uitzicht van je kamer is prachtig. Onze kamer had een Jacuzzi buiten, en daar hebben wij van genoten. Kamer was uitstekend. Service was prima, de hotelmanager was aardig en hielp regelmatig mee in de kerstdrukte. Zwembaden waren lang, waardoor je lekker baantjes kon trekken. Het ontbijt was erg Aziatisch. Al met al een prima keuze voor een rustig verblijf in Patong.
Rapporteer deze beoordeling
Gerrit J. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2012
Schitterend hotel en prachtige locatie.

Klasse hotel, nieuw maar met prachtige begroeiing. Mooi uitzicht, niet gelegen in de drukte maar er vlak bij.
9,3
Wij werden verrast met een upgrade en verruilden een toch al prachtige en goed uitgeruste kamer voor een werkelijk schitterende studio. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die er alles aan deden om ons verblijf te veraangenamen. Omdat het complex tegen een helling is opgebouwd, werd je op verzoek naar de kamer gebracht met een golfkar. We kijken terug op een zeer prettig verblijf in dit hotel.
Uitgaansleven tip: Hoewel het hotel iets buiten de drukte ligt, is Patong toch met name een strand en uitgaansplaats. In het hotelcomplex zijn overigens aan aantal zwembaden aanwezig.
Rapporteer deze beoordeling
Paul V. Groepen Philippines, 15 januari 2016
Nice and Quiet

The room is nice and cozy. The place is perfect for those who want to relax and stay away from the busy city.
8
Good. It's cozy and quiet.
Rapporteer deze beoordeling
Glen C. (Echt)paren Australia, 15 januari 2016
Booking Information

Location, Courtesy Bus to Town, Quiet
7,7
Our stay was fine.... after we realised that there was to be no airport transfers... even though we had asked for confirmation at the time of booking. Somehow this had slipped through the cracks. Our request was not acknowledged until after we mentioned this well after arrival. Emails have been exchanged, saying we needed to ask for transfers 48 hours before arrival. So asking on booking is not taken into account. On arrival by a nice taxi (800BHT from Phuket Airport to Wyndham Resort) we were asked for 100 USD as hotels deposit even though we had paid for the hotel with Card weeks beforehand. Although we know some hotels like another deposit as trust money, we never make a habit of particularly carrying USD as we are Australian and feel we have no reason to carry such at this time. After some ArgyBargy it was decided they could accept the debit card we had paid with and held $100 from that. Otherwise the staff on reception and through out the Resort were very good. Perhaps this Details/Transfer information is not recorded from Agoda to the Resort clearly.
Rapporteer deze beoordeling
Abdulaziz A. (Echt)paren Qatar, 9 januari 2016
Room is so nice

Room, staff , facilities
8,3
Very nice hotel in very quite location Room is clean and big Staff are friendly and know helpful Food is nice and delicious Recommend this hotel
Rapporteer deze beoordeling
Wei B. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 29 december 2015
review

big, clean good view rooms. free bus to beach. good service.
8,7
comfortable, relaxed, happy.
Rapporteer deze beoordeling
Arun K. Gezinnen met oudere kinderen India, 27 december 2015
good breakfast, good location

good breakfast, location, free bus service
9
good cleanliness, staff very help ful.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket PhuketWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Hotel interieurWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Hotel interieurWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteitenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - VergaderruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - VergaderruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - BadkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteitenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07