Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Sea Pearl Villas Resort
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Fitnessruimte Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Lobby Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Uitzicht Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Lobby Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Spa Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Restaurant Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Uitzicht Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Fitnessruimte Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/Terras Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Uitzicht Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/Terras Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteiten Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Vergaderruimte Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Vergaderruimte Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/Terras Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad
Gebied: Patong Aantal kamers: 181
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,2
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1749)
Sorteer op:
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 28 december 2014
Luxe verzorgd hotel, hier ontbreekt niets.

Rustig gelegen, gratis shuttle bus naar het centrum en strand, eigen zwembad en jacuzzi.
8
Perfect hotel, prachtige kamers en prima ligging, je wordt hier echt behandeld als een gast, niets is te veel.
Rapporteer deze beoordeling
Babette B. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2014
Top hotel!

luxe, prachtig, gewoon perfect!
10
beter kon niet!!
Rapporteer deze beoordeling
Elisabeth R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 december 2012
mooi hotel met uitzicht op Patong

schitterende kamer
8,7
Mijn moeder gaat al vele jaren voor 2 maanden naar Patong. Wij zouden haar dit jaar bezoeken, maar ik houd niet van dat massale gebeuren. Sea Pearl villa's ligt aan een drukke weg, waar je eenmaal op het terrein niets van merkt, het ligt halverwege boven op een berg. Uitzicht van je kamer is prachtig. Onze kamer had een Jacuzzi buiten, en daar hebben wij van genoten. Kamer was uitstekend. Service was prima, de hotelmanager was aardig en hielp regelmatig mee in de kerstdrukte. Zwembaden waren lang, waardoor je lekker baantjes kon trekken. Het ontbijt was erg Aziatisch. Al met al een prima keuze voor een rustig verblijf in Patong.
Rapporteer deze beoordeling
Gerrit J. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2012
Schitterend hotel en prachtige locatie.

Klasse hotel, nieuw maar met prachtige begroeiing. Mooi uitzicht, niet gelegen in de drukte maar er vlak bij.
9,3
Wij werden verrast met een upgrade en verruilden een toch al prachtige en goed uitgeruste kamer voor een werkelijk schitterende studio. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die er alles aan deden om ons verblijf te veraangenamen. Omdat het complex tegen een helling is opgebouwd, werd je op verzoek naar de kamer gebracht met een golfkar. We kijken terug op een zeer prettig verblijf in dit hotel.
Uitgaansleven tip: Hoewel het hotel iets buiten de drukte ligt, is Patong toch met name een strand en uitgaansplaats. In het hotelcomplex zijn overigens aan aantal zwembaden aanwezig.
Rapporteer deze beoordeling
Jamie A. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 24 augustus 2015
Amazing Service

Service, Gym, and room
9,3
i loved it as did my daughter and wife. the breakfast was amazing. Gym was great! just walking to the lobby was cool. i love this place i want to live here!
Rapporteer deze beoordeling
Jacqueline E. (Echt)paren Australia, 22 augustus 2015
Room location was ok they need new lounges very u

Breakfast included
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Ai L. (Echt)paren Malaysia, 20 augustus 2015
Nice Hotel and Friendly Staff

Nice Service ,friendly staff, nice room
8,7
Overall for this hotel is good for me, when we check in the staff Is so friendly, he bring us to our room and explain all the facilities and functions about our room and hotel. Got welcoming fruits. I like the room is big and comfortable and is clean. One thing I unsatisfied is their shuttle bus is only available until 8pm only. After 8pm you need took taxi back to your hotel cost
Rapporteer deze beoordeling
Abdelrahman S. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 19 augustus 2015
Not that good

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
5,7
The first night there was a large cockroach in the room and the jacuzzi was always dirty. I came to this hotel in 2012 and it was amazing now it seems like they just don't know how to keep it together. I will never go back there cause the first night was my worst night in a hotel ever.
Rapporteer deze beoordeling
Sherina S. (Echt)paren Malaysia, 17 augustus 2015
Nice surprise

Staff, room , cleanliness
8
We took a public minibus 180baht from airport to hotel, was agitated by it as they purposely stop us at the travel agency with the reason of helping us to translate our resort to the driver but selling tour packages instead. When we arrived Sea Pearl hotel we were greated warmly by a GSO from Philippines, he helped us through the check-in process and show us to our room and explain the feature to us and handed us our entitlement and promotion. Thumbsup! Our room had a jacuzzi and its spacious and clean. Throughout our stay things that we requested were all attended with immediate attention. Staff are all greeting with huge smiles. We tried their Seafood BBQ buffet. The prawns were great but the rest were just on par i guess its also because they didnt have enough customer to keep the flow. The hotel also provide hourly shuttle to shopping centre and patong beach. Super punctual! So far we had a great experience with Sea Pearl and will definitely recommend to friends
Rapporteer deze beoordeling
Chang W. (Echt)paren Malaysia, 12 augustus 2015
good

clean , comfortable , good service
8,7
Feel comfortable & very enjoy our honeymoon trip at there...
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket PhuketWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteitenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - VergaderruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - VergaderruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - BadkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteitenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Wyndham Sea Pearl Resort Phuket, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B03