Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Sea Pearl Villas Resort
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Fitnessruimte Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Lobby Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Uitzicht Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Lobby Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Spa Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Restaurant Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Uitzicht Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Fitnessruimte Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/Terras Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Uitzicht Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/Terras Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteiten Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Vergaderruimte Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Omgeving Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Vergaderruimte Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/Terras Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Zwembad
Gebied: Patong Aantal kamers: 181
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,2
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1713)
Sorteer op:
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 28 december 2014
Luxe verzorgd hotel, hier ontbreekt niets.

Rustig gelegen, gratis shuttle bus naar het centrum en strand, eigen zwembad en jacuzzi.
8
Perfect hotel, prachtige kamers en prima ligging, je wordt hier echt behandeld als een gast, niets is te veel.
Babette B. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2014
Top hotel!

luxe, prachtig, gewoon perfect!
10
beter kon niet!!
Elisabeth R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 december 2012
mooi hotel met uitzicht op Patong

schitterende kamer
8,7
Mijn moeder gaat al vele jaren voor 2 maanden naar Patong. Wij zouden haar dit jaar bezoeken, maar ik houd niet van dat massale gebeuren. Sea Pearl villa's ligt aan een drukke weg, waar je eenmaal op het terrein niets van merkt, het ligt halverwege boven op een berg. Uitzicht van je kamer is prachtig. Onze kamer had een Jacuzzi buiten, en daar hebben wij van genoten. Kamer was uitstekend. Service was prima, de hotelmanager was aardig en hielp regelmatig mee in de kerstdrukte. Zwembaden waren lang, waardoor je lekker baantjes kon trekken. Het ontbijt was erg Aziatisch. Al met al een prima keuze voor een rustig verblijf in Patong.
Gerrit J. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2012
Schitterend hotel en prachtige locatie.

Klasse hotel, nieuw maar met prachtige begroeiing. Mooi uitzicht, niet gelegen in de drukte maar er vlak bij.
9,3
Wij werden verrast met een upgrade en verruilden een toch al prachtige en goed uitgeruste kamer voor een werkelijk schitterende studio. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die er alles aan deden om ons verblijf te veraangenamen. Omdat het complex tegen een helling is opgebouwd, werd je op verzoek naar de kamer gebracht met een golfkar. We kijken terug op een zeer prettig verblijf in dit hotel.
Uitgaansleven tip: Hoewel het hotel iets buiten de drukte ligt, is Patong toch met name een strand en uitgaansplaats. In het hotelcomplex zijn overigens aan aantal zwembaden aanwezig.
Wan L. Groepen Malaysia, 26 juni 2015
Good service

Location,service,clean
10
Colleen B. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 25 juni 2015
Relaxing

Buffett breakfast,spa and swimming pools
9
Quiet and relaxing
Mei N. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 23 juni 2015
wonderful stay

beautiful 2 bedroom villa, good breakfast & reasonable rate
9,7
Fantastic! Room n breakfast are great, excellent service with polite staff. If shuttle to jungceylon were more frequent (instead of every hour), it would be perfect!
Cai L. (Echt)paren Singapore, 15 juni 2015
nice hotel. good location. bravo helpful staff.

Nice environment & Good Location. Helpful staff.
8,3
Hotel is located out of busy Patong Area. But its only a few min drive to Patong. It's a nice and quiet environment. Overall stay was good. We've booked a deluxe jacuzzi suite. Only bad point is, jacuzzi water was dirty. Will need the staff to help clean and change the water before using it. Will consider staying this hotel if we plan to visit phuket again. :)
Susan S. (Echt)paren New Zealand, 13 juni 2015
One of the most wonderful holidays ever

The location and the most fablous staff.
9,3
We had a wonderful holiday, we were very comfortable, and were very well looked after. We will always remember this holiday.
Joanna R. (Echt)paren United Kingdom, 12 juni 2015
avoid

swimming pools were nice
3
on check in first room we were shown smelled of cigarettes, second room offered the jacuzzi was filthy and stains/rips on outside furniture, view totally blocked by huge tree so room dark and dingy. we declined both rooms and asked for upgrade which we had to pay for. the suite was ok but furniture dated and the bath water ran brown out taps. the staff were ok but young and inexperienced. we didn't bother complain about bath water as got feeling nothing would be done. mini bar prices are extortionate as hotel far away from anything and no shop on site. shuttle service ends at 8pm last bus back is 8:20pm so then you have to pay 300 bhat (around £6.80) to get back. we only ate breakfast once as we found stale croissants and unidentifiable luke warm food in grubby pots quite off putting. this hotel really needs updating and refurbishing. it lacks atmosphere and experienced staff. would never stay here again

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket PhuketWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteitenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - VergaderruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - VergaderruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - BadkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/TerrasWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteitenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - GastenkamerWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Wyndham Sea Pearl Resort Phuket, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07