Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 1865 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,2
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1865)
Sorteer op:
Khalid F. Groepen Belgium, 12 november 2015
alles is top verlopen, geen klachten

view on whole phuket, verry verry clean
7,3
Nice!!
Johannes V. Individuele reizigers Netherlands, 28 december 2014
Luxe verzorgd hotel, hier ontbreekt niets.

Rustig gelegen, gratis shuttle bus naar het centrum en strand, eigen zwembad en jacuzzi.
8
Perfect hotel, prachtige kamers en prima ligging, je wordt hier echt behandeld als een gast, niets is te veel.
Babette B. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2014
Top hotel!

luxe, prachtig, gewoon perfect!
10
beter kon niet!!
Elisabeth R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 december 2012
mooi hotel met uitzicht op Patong

schitterende kamer
8,7
Mijn moeder gaat al vele jaren voor 2 maanden naar Patong. Wij zouden haar dit jaar bezoeken, maar ik houd niet van dat massale gebeuren. Sea Pearl villa's ligt aan een drukke weg, waar je eenmaal op het terrein niets van merkt, het ligt halverwege boven op een berg. Uitzicht van je kamer is prachtig. Onze kamer had een Jacuzzi buiten, en daar hebben wij van genoten. Kamer was uitstekend. Service was prima, de hotelmanager was aardig en hielp regelmatig mee in de kerstdrukte. Zwembaden waren lang, waardoor je lekker baantjes kon trekken. Het ontbijt was erg Aziatisch. Al met al een prima keuze voor een rustig verblijf in Patong.
Gerrit J. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2012
Schitterend hotel en prachtige locatie.

Klasse hotel, nieuw maar met prachtige begroeiing. Mooi uitzicht, niet gelegen in de drukte maar er vlak bij.
9,3
Wij werden verrast met een upgrade en verruilden een toch al prachtige en goed uitgeruste kamer voor een werkelijk schitterende studio. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die er alles aan deden om ons verblijf te veraangenamen. Omdat het complex tegen een helling is opgebouwd, werd je op verzoek naar de kamer gebracht met een golfkar. We kijken terug op een zeer prettig verblijf in dit hotel.
Uitgaansleven tip: Hoewel het hotel iets buiten de drukte ligt, is Patong toch met name een strand en uitgaansplaats. In het hotelcomplex zijn overigens aan aantal zwembaden aanwezig.
Sally Y. (Echt)paren Singapore, 24 mei 2016
Great resort overall
5
The resort is huge, therefore if possible try to get a room nearer to the lobby, as there are many stairs way. Clubhouse is slightly away from the lobby but the facilities there are great (do try out the Carissa Spa) and the staff provides great customer service. The only disadvantage is that the location of resort is slightly away from Patong Beach, so if you miss the last shuttle bus back, you will have to take another transport back.
Tian N. (Echt)paren Malaysia, 19 mei 2016
value for money
6,3
top notch service . they hv shuttle every hour to patong beach till 8pm that makes it very convenient . this is my second time staying here .. absolute value for money
Elicia Y. (Echt)paren Singapore, 19 mei 2016
Excellent
5,7
The service provided was excellent. The staff upgraded my room for free to delxue suite. However, the only con is that the villa is located at hill side which is not accessible.
Hui Y. Groepen Singapore, 15 mei 2016
5 star hotel
4,7
Location is far from town. But overall is good
Basri M. (Echt)paren Malaysia, 17 april 2016
Service sucks
2,7
The hotel is awesome, but the services is suck! I stayed in the hotel for 4 nights but they didnt change the towel for new towel and change the toiletries.
1 - 5 van 5 beoordelingen
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket PhuketWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ReceptieWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ReceptieWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ReceptieWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ReceptieWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - EntreeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - TuinWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - TuinWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - TuinWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - TuinWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Hotel interieurWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestaurantWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - SpaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Hotel interieurWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - ZwembadWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - FitnessruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - UitzichtWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - LobbyWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OmgevingWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - VergaderruimteWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Recreatie-faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06