Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

XVA Art Hotel

Al Fahidi Neighborhood, Bastakiya Quarter, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 37304 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer XVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/Café XVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/Café XVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/Café XVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/Café
XVA Art Hotel Dubai - Winkels XVA Art Hotel Dubai - Winkels XVA Art Hotel Dubai - Hotel interieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel interieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel interieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel interieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel interieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel interieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel interieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel interieur XVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Bur Dubai Aantal kamers: 9
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,8

uit 70 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
9,0
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (70)
Sorteer op:
Yvonne B. Individuele reizigers Netherlands, 14 januari 2013
Ontzettend leuk kleinschalig hotelletje

kleinschalig daardoor persoonlijke benadering van personeel
9
Rustige lokatie in de oude stadswijk. Personeel ontzettend vriendelijk, behulpzaam en attent. Komt ook zelf met ideeen, zeker op het gebied van kunt. Kamer leuk ingericht en schoon. Was in werkelijkheid precies zoals op het internet. Geweldig ontbijt, zeker voor zo'n klein onderkomen. Qua lokatie zit je redelijk. Voor terrasjes en grotere winkels moet je echter in een ander deel zitten. Niet echt ver weg maar over het algemeen heb je wel een taxi nodig. Deze is echter makkelijk te krijgen en redelijk goedkoop.
Sightseeing/attracties tip: Ga sightseeing met de grote bustour, zeker als je voor de eerste keer in Dubai bent. Je ziet zulke leuke dingen die je later op je gemak kan gaan bekijken.
Hans L. (Echt)paren Netherlands, 27 juli 2012
Sfeervol klein hotel

Dichtbij de Freek in een souk
7,3
In een kleine souk aan de creek gelegen hotel. Sfeervol kamers rond een binnenplaats. Wij hadden een mooie kamer met prima bed, zitje en ruime badkamer. in het hotel zit ook een kleine art gallery. Wij logeerden er in juli, dan in het bijna 50 graden Celsius in dubai. Met dat weer in het in het wijkje uitgestorven , het is er immers te heet om rond te lopen. Dus voor de zomerperiode is het niet zo geschikt. Maar voor mensen die niet in een grote glimmende toren willen logeren is dit een prima alternatief.
Lucienne P. (Echt)paren Netherlands, 16 februari 2012
Een verademing tussen alle hoogbouw in Dubai

Kleinschalige ambiance, smaakvol ingericht en een geweldige service
9,3
midden in de oude stad ligt dit juweeltje met 9 kamers rond een binnenplaats. iedere maand exposeert er een andere kunstenaar en ook op de binnenplaats en in de kamers is kunst te vinden. de sfeer is rustig en sereen, de kamers aan de kleine kant (het is een boetiek hotel)maar aangenaam. de staf is zeer behulpzaam en vriendelijk; het eten verzorgd. wij voelde ons er meteen thuis; het was een verademing tussen alle hoogbouw van dubai.
Anderson T. (Echt)paren United States of America, 12 mei 2015
Art hotel

Rooms staff and location
10
Excelent
Kenneth S. Individuele reizigers United States of America, 2 mei 2015
Great place to stay

Restored historic building. Quiet, away from the street. Area of bustling local, non-tourist shops.
10
I would stay here again. The hotel is artistically decorated with whimsical art. It is quiet and very clean. It has character.
Ollie C. (Echt)paren Ireland, 17 april 2015
Excellent

Staff, Location, Food
9
Lawrence E. (Echt)paren Indonesia, 27 maart 2015
Great Hotel in Perfect Location

Location, Concept, Food
8,3
Located in the complex of museums, XVA Hotel is highly recommended for the one who loves history, art and culture :))
Patricia A. (Echt)paren Spain, 26 maart 2015
FANTASTIC HOTEL & GREAT STAFF

Cleanliness; staff; design
9
Jasmine P. Individuele reizigers Australia, 5 maart 2015
Living in a gallery

It's beautiful. The common areas are stunning and the rooms are inspiring. Very Helpful staff
9
Absolutely beautiful. It was an absolutely pleasure to lounge around, eat and they even played an outdoor flick in the common courtyard on the Wednesday night. The place was in crowded which allowed me to soak up the surroundings. So stunning.
Rosa W. Groepen Hong Kong, 26 februari 2015
Serene place in old part of Dubai

design, food, quiet
8,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

XVA Art Hotel DubaiXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféXVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféXVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféXVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféXVA Art Hotel Dubai - WinkelsXVA Art Hotel Dubai - WinkelsXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - ReceptieXVA Art Hotel Dubai - EntreeXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - Bar/LoungeXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - ReceptieXVA Art Hotel Dubai - FaciliteitenXVA Art Hotel Dubai - SuiteXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Suite


AS-AGWEB-3C05