Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

XVA Art Hotel

Al Fahidi Neighborhood, Bastakiya Quarter, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 37304

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,8

uit 86 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,8
Ligging
8,8
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (86)
Sorteer op:
Yvonne B. Individuele reizigers Netherlands, 14 januari 2013
Ontzettend leuk kleinschalig hotelletje

kleinschalig daardoor persoonlijke benadering van personeel
9
Rustige lokatie in de oude stadswijk. Personeel ontzettend vriendelijk, behulpzaam en attent. Komt ook zelf met ideeen, zeker op het gebied van kunt. Kamer leuk ingericht en schoon. Was in werkelijkheid precies zoals op het internet. Geweldig ontbijt, zeker voor zo'n klein onderkomen. Qua lokatie zit je redelijk. Voor terrasjes en grotere winkels moet je echter in een ander deel zitten. Niet echt ver weg maar over het algemeen heb je wel een taxi nodig. Deze is echter makkelijk te krijgen en redelijk goedkoop.
Sightseeing/attracties tip: Ga sightseeing met de grote bustour, zeker als je voor de eerste keer in Dubai bent. Je ziet zulke leuke dingen die je later op je gemak kan gaan bekijken.
Hans L. (Echt)paren Netherlands, 27 juli 2012
Sfeervol klein hotel

Dichtbij de Freek in een souk
7,3
In een kleine souk aan de creek gelegen hotel. Sfeervol kamers rond een binnenplaats. Wij hadden een mooie kamer met prima bed, zitje en ruime badkamer. in het hotel zit ook een kleine art gallery. Wij logeerden er in juli, dan in het bijna 50 graden Celsius in dubai. Met dat weer in het in het wijkje uitgestorven , het is er immers te heet om rond te lopen. Dus voor de zomerperiode is het niet zo geschikt. Maar voor mensen die niet in een grote glimmende toren willen logeren is dit een prima alternatief.
Lucienne P. (Echt)paren Netherlands, 16 februari 2012
Een verademing tussen alle hoogbouw in Dubai

Kleinschalige ambiance, smaakvol ingericht en een geweldige service
9,3
midden in de oude stad ligt dit juweeltje met 9 kamers rond een binnenplaats. iedere maand exposeert er een andere kunstenaar en ook op de binnenplaats en in de kamers is kunst te vinden. de sfeer is rustig en sereen, de kamers aan de kleine kant (het is een boetiek hotel)maar aangenaam. de staf is zeer behulpzaam en vriendelijk; het eten verzorgd. wij voelde ons er meteen thuis; het was een verademing tussen alle hoogbouw van dubai.
Chris E. (Echt)paren Canada, 10 april 2016
Great hotel in best location
6
Stay in an art gallery in the old quarter of Dubai- enjoy a fresh made breakfast in the sedate courtyard- walk through markets along the creek- discover terrific restaurants including Pakistani, Indian and Middle Eastern
Veronique F. (Echt)paren Singapore, 27 maart 2016
Nice but small

Ambiance, location, cleanliness
7
the hotel is overall great but the room are really small (huge bathroom versus limited space for the bed) rooms have no windows so time is better spent at the cafe
Kristin P. Individuele reizigers Canada, 5 december 2015
Fabulous little boutique hotel in Bur Dubai

Small size, decor, comfortable rooms
9,3
I absolutely love XVA, I stay here every time I'm in Dubai. It only has 14 rooms, a great little courtyard cafe, small gallery and very cozy Bedouin-style and artsy decorated rooms. It's in the historic/tourist village which is quite pleasant, and central. Staff are great. My ONLY complaint is the horrendous internet connections; it's off/on and slow every time I'm there. Highly recommend management to sort this out to give it a 100% rating. Otherwise, great little place.
Paul A. (Echt)paren United Kingdom, 7 november 2015
Must Stay

Location, Room, Ambiance.
9
The hotel is perfectly located in the Bastakiya quarters of Bur Dubai. A perfect location... just a minute from the creekside, Museums, Galleries and Abra crossings. The metro is an easy 10 minute walk for access to the "otherside" of Dubai. The room were amazing with a great Arabian feel and a roof top lounge/chill out area. The staff were also so friendly and helpful. I definitely would stay here again and recommend it to everyone. Thank you XVA.
Julie B. (Echt)paren Australia, 3 oktober 2015
Boutique hotel in Dubai

Staff, art, food
8,3
Excellent stay, fantastic staff.
Jennifer S. Individuele reizigers Australia, 1 augustus 2015
Perfect unless you want OTT Dubai

This is a wonderfully unique and quirky hotel and is a delight to stay at. Very helpful staff.
9,3
George W. Individuele reizigers United States of America, 27 juli 2015
AMBIENCE of XVA is Fantastic

Located in a beautifully renovated old quarters that reflected the local architecture.
9,7
1 - 3 van 3 beoordelingen
XVA Art Hotel DubaiXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - BadkamerXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - EntreeXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - LobbyXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - GastenkamerXVA Art Hotel Dubai - SuiteXVA Art Hotel Dubai - OmgevingXVA Art Hotel Dubai - EntreeXVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Balkon/TerrasXVA Art Hotel Dubai - Balkon/TerrasXVA Art Hotel Dubai - FaciliteitenXVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - VergaderruimteXVA Art Hotel Dubai - Hotel exterieurXVA Art Hotel Dubai - Balkon/TerrasXVA Art Hotel Dubai - Hotel interieurXVA Art Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféXVA Art Hotel Dubai - Balkon/TerrasXVA Art Hotel Dubai - Balkon/TerrasXVA Art Hotel Dubai - FaciliteitenXVA Art Hotel Dubai - Gastenkamer


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03