Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

YMCA Salisbury Hotel

41 Salisbury Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel exterieur YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Omgeving YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Receptie YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel exterieur YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel interieur YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel interieur YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Zwembad YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Zwembad YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Restaurant YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Restaurant YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Balzaal YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Gastenkamer YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Suite YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Suite YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Suite YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Gastenkamer
YMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 363
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 2577 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
9,5
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2577)
Sorteer op:
Gaby V. Zakelijke reizigers Netherlands, 22 april 2014
centraal gelegen, mooie kamers

centraal, moderne kamers
8,3
zeer goed
Trijntje E. Individuele reizigers Netherlands, 9 maart 2013
centraal, alles op loop afstand!

good central location, clean, helpfull friendly staff
6,7
Johannes F. Individuele reizigers Netherlands, 27 april 2011
Prima ligging van hotel met fijne service

Ligging, service, vriendelijkheid
9
Had een kamer met Partial Harbour view met ontbijt besteld. Kreeg, vanwege teveel boekingen o.i.d., een upgrade naar een suite zonder prijsverhoging e.d. Ongevraagd maar helemaal goed. Ontbijt is voor HK begrippen helemaal goed. Geen noodzaak om naar de overkant (Starbucks) te rennen om daar een ontbijt te halen. Voor beursbezoeker de ideale ligging vanwege de opstap plaats voor de twee beurzen op Wanchai en HK Expo.\ Altijd doen dit hotel.
Anna S. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 maart 2010
Wanneer LOCATIE belangrijk is!

Ideale ligging! Fruit mandje op de kamer; borden + bestek; koffie en thee faciliteiten en een kan mineraalwater.
7,3
Ben verschillende keren in de hotel geweest en doe dit alleen vanwege de locatie. Personeel vind ik niet erg vriendelijk. Kort af en echt weinig tot niet behulpzaam. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik kom erg veel in hotels over de hele wereld.
Hotel kenmerken tip: Probeer wat vriendelijker te zijn tegen de gasten.
Bas P. (Echt)paren Netherlands, 25 februari 2010
Ideale locatie voor verkenningen in Hong Kong

Bediening goed. Kamers: schoon. Goed ontbijt. Prachtig uitzicht. Ideale locatie voor vervoer.; vlak bij de haven, de boulevard, de ferry naar HK eiland en vooral ook op (korte) loopafstand naar het metrostation met de noord-zuidlijn en de oost-westlijn(1 halte vanaf de sneltrein naar mainland China. Zondags een Engelse kerkdienst in het hotel
8,3
Vriendelijke en accurate bediening. De kamers waren zeer schoon. Ik had gevraagd om 'havenzicht' en had een kamer met uitzicht op de haven en het Hong Kong eiland. De locatie is ideaal: vlak bij de haven, de haven boulevard, de ferry naar HK eiland en vooral ook op (korte) loopafstand naar het metrostation met de noord-zuidlijn en de oost-westlijn(1 halte vanaf de sneltrein naar mainland China. Zondags een Engelse kerkdienst in het hotel.Voor internet moet (te veel) betaald worden. Wel een snelle draadloze aansluiting.
Geertrude G. (Echt)paren Netherlands, 24 januari 2010
Goed hotel

De ligging: op loopafstand van de wandelpromenade aan het water en ook vlakbij een metrostation.
8
De prijskwaliteit verhouding is uitstekend.De service is prima. De wandelpromenade aan het water is vlakbij evenals een metrostation en de bootafvaart naar Hongkong island. Maar ook de nightmarket is goed te belopen. Er zijn veel restaurants en winkels in de directe omgeving. We hebben de trein naar Guangzhou geboekt bij een reisbureau vlak om de hoek. Kortom veel voorzieningen zijn op loopafstand.
Hendrikus T. (Echt)paren Netherlands, 7 juni 2009
Recensie van YMC hotel in Hong Kong, Salsibury Rd

Prima locatie, mooi centraal, prachtig uitzicht, goed ontbijt en service.
8,3
Wij hebben een weekend geboekt in YMCA hotel las onderdeel van onze 24 daagse vakantietrip. Via Adoga geboekt en met creditcard betaald. Zorg dat je ook je creditcard laat zien (dus heb je een andere kaart gekregen, dan overboeken op nieuwe creditcard. Prima ligging, mooi centraal. Centrum prima te bereiken. Prachtig uitzicht op sky line vn Hong Kong (om 20:00 een 13 minuten durende lichtshow) met muziek op de radio van het hotel. Een aanrader...
Sightseeing/attracties tip: Pak de (oude) tram naar boven en geniet van het uitzicht. Bezoek ook de gebouwen, waarin de prachtige zaken, zoals Hugo Boss, Valentino en dergelijke gehuisvest zijn. Bezoek ook de avondmarkten (ladies markt e.d.).
Sanida A. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 10 juli 2014
nice room and good service

The room is big enough for family with young children. Also has good service.
7,7
WE had a good time during stay at the hotel. My son was very exited about the harbor view of the room.
Chihyu C. Individuele reizigers Taiwan, 3 juli 2014
great location, amazing habor view.

near everything, nice breakfast, wi-fi in the room.
9
Judith S. Groepen Australia, 3 juli 2014
Plenty of things to do easy access to airport

Location friendly staff comfortable ambience for the tourist
7
Very good was lucky to get a free upgrade to a suite which was beautiful

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

YMCA Salisbury Hotel Hong KongYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel exterieurYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - OmgevingYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - ReceptieYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel exterieurYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel interieurYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel interieurYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - ZwembadYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - ZwembadYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - RestaurantYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - RestaurantYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - BalzaalYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - GastenkamerYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - SuiteYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - SuiteYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - SuiteYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - GastenkamerYMCA Salisbury Hotel Hong Kong - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - YMCA Salisbury Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B01