of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieur Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieur Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieur Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel interieur Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieur Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/Terras Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieur Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel interieur
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel interieur Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Badkamer Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer
Gebied: Kuta Aantal kamers: 41
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 2072 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (2072)
Sorteer op:
Marga K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 30 juli 2013
Vriendelijk personeel

Schoon, zeer gunstig gelegen heel behulpzaam personeel
9,3
Heel prettig, perfekte ligging. Heel goed restaurant en heel vriendelijk personeel
Stacey P. (Echt)paren Netherlands, 24 juli 2013
Oase van rust midden in de drukte

Comfortabele kamers, vriendelijk personeel en super ligging
9,3
Ik was er voor de 2e keer en weer een super tijd gehad. Je voelt je er echt thuis, kamers worden elke dag schoon gemaakt en bedden zijn comfortabel. Hotel ligt super centraal ala je hotel uitloopt zijn er vollop winkels, 5min lopen maar strand en 5 min lopen naar uitgaans gelegenheid. Je merkt niks vd drukte het is een oase van rust.
Roelof S. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
Sfeervol knus schoon bungalowpark

Ligging, prijs kwaliteit, goed ontbijt
9,7
Prima verblijf , drukke omgeving maar je merkt er in het park niks van Heerlijk ontbijt. Gratis wifi Ook in het restaurant heerlijk en betaalbaar eten. Kamers worden goed schoon gemaakt. BVN zender. Vriendelijk personeel. Nadeel kan zijn dat er een heel klein zwembadje is. Verder niks negatiefs.
Jp H. (Echt)paren Netherlands, 18 juni 2013
Een mooie ervaring rijker

Centraal gelegen, rustige omgeving, prima restaurant
8,7
Het personeel was behulpzaam en heel vriendelijk en heeft op ons een goede indruk achtergelaten.
Carla B. (Echt)paren Netherlands, 31 mei 2013
centraal gelegen

prijs-kwaliteit, ligging, vriendelijk en attent personeel
8
Kamer is niet bijzonder luxueus of modern, wel schoon en compleet; airco, kluisje, buro met krukje, koelkast, waterkoker , kop en schotels (wel zelf koffie/thee meenemen of aanschaffen?!), badkamer met wc, douche in badkuip. Buiten klein terrasje met 2 stoelen en tafel en droogrek voor kleding. Klein zwembad met 5 ligbedden. Handdoekservice voor strand/zwembad aan receptie. Opvallend detail; hoofdkussens worden buiten gelucht bij gastenwissel!
Joke H. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 27 maart 2013
Leuk hotel, kindvriendelijk.

Vlakbij strand, winkelstraten en zwembad
7,3
Leuk hotel, beetje achterin gelegen, dus geen last van lawaai. Klein zwembad, aangenaam, goede kamers,roper, vrij ruim. Ontbijt beperkt, restaurant vrij duur
Michiel V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 januari 2013
Leuk hotel

Goede locatie, nette kamers, goed ontbijt
7
Om 1600 ' s middag gingen er chloorkorrels in het zwembad waardoor mijn zoon hevige irritatie aan zijn ogen kreeg. Onbegrijpelijk. Geen Wifi bereik op de kamer.
Esther M. (Echt)paren Netherlands, 14 januari 2013
Goed hotel op prettige locatie

Locatie, schone kamers, vriendelijk personeel
8
We verbleven drie nachten in Yulia Beach Inn hotel. Bij aankomst kregen we een kosteloze upgrade van onze kamer, dat was erg fijn natuurlijk. We vonden vooral de plek van het hotel prettig. Het ligt net achter de grote weg en je bent zo bij het strand (vijf min lopen). Wat wel vervelend is, zijn de winkeliers aan de hoofdstraat die je kost wat kost bij hun winkel willen laten kijken. Na een paar keer op en neer lopen gaat dit wel vervelend voelen omdat je steeds nee moet zeggen. Het ontbijt bij Yulia's restaurant is erg goed, veel keuze en goede kwaliteit.
Johan R. (Echt)paren Netherlands, 6 januari 2013
Goed hotel

Restaurant
7,3
Goed hotel en een prima kamer en eten in Julia's Kitchen.
Geert M. Individuele reizigers Belgium, 29 december 2012
Aangenaam om te verblijven.Service zeer goed

Geen last van het straatlawaai
8,3
ideaal hotel als uitvalsbasis om Kuta en omgeving te verkennen.Het hotel heeft maar een beperkt aantal kamers wat de service zeker ten goede komt.Door zijn ligging(niet vlak aan de straatkant)heeft men geen of nauwelijks last van het lawaai en is men op 3 minuten op het strand.Geen "grand chique" hotel maar voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieurYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieurYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieurYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel interieurYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieurYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/TerrasYulia Beach Inn Hotel Bali - BadkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel exterieurYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel interieurYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - Hotel interieurYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - GastenkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - BadkamerYulia Beach Inn Hotel Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B03