Powrót do informacji o hotelu

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1485 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,0
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg

Nang C. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Friendly staff
Clean room, friendly staff, easy access to town
Clean room, friendly and helpful staff
Data recenzji: 27 czerwca 2014

JEE H. – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Very pleasant encounter and will be back in future
Clean, nice and comfortable
Had a very pleasant stay in this hotel. Nice and clean room and well designed as well.
Data recenzji: 25 czerwca 2014

JEE H. – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Value for money
Cleanliness, location and entertainment
it's a very pleasant stay. Nice room, comfortable bed, nice bathroom, and I like the design of the room. Very near to city center
Data recenzji: 25 czerwca 2014

Phoon H. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
nothing
nothing
nothing
Data recenzji: 23 czerwca 2014

Johnson L. – Brunei Darussalam
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Good stay
Locaion, shopping mall and fast internet in the room
We enjoyed our stayed at 360 Htel with a nice view of the river. Clean and friendly staff. Would come back again in the future!
Data recenzji: 20 czerwca 2014

Sharon L. – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Clean, comfortable,good pricing
Fast check in and out, friendly staff
Good! Kids enjoyed the comfy room
Data recenzji: 18 czerwca 2014

Kenneth Y. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
meets my needs
location, internet, clean
good hotel. I stay here when I am in Kuching as its near the places I need to be for business. location is great for me.
Data recenzji: 17 czerwca 2014

YING C. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Nice
Big room, quiet, and strong air con
Data recenzji: 17 czerwca 2014

HON N. – Malezja
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2014
i back again !
nice room design, strategic location, polite staff
this is my preference hotel to stay for business trip in Kuching town.
Data recenzji: 16 czerwca 2014

Stephanie C. – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Fuss,free, convenient
Price, location, convenience
This hotel is clean and we'll maintained. It's attached to a small mall with a supermarket in the basement, which is very convenient for travellers. I used the fitness center once, which is minimal but clean, well,lit and functional. The city has no public transportation to speak of, but taxis are always available.
Data recenzji: 16 czerwca 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: