Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Basen Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Wejście Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Wejście Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnny Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Foyer Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Foyer Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Basen Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Recepcja Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnny Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnny Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnny Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnny Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Plany pięter Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnny Acesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 28

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

na podstawie
3761 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
6,8
Warunki w hotelu/Czystość
7,1
Komfort pokoju
6,8
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (3761)
Sortuj według:
Agnieszka W. Podróż z partnerem Poland, 17 września 2013
Kiepski hotel, nie polecam

Pokoje brudne i śmierdzi chemia na prusaki,
4
Położenie dobre, ale hotel koszmarny. koszmarna noc- nie zasnęłam. Prosiłam o zmiane pokoju, obsługa się nie zgodziła. Basen to brodzik obok recepcji, zamknięty.
Zgłoś tą recenzję
Marek M. Podróż z partnerem Poland, 12 kwietnia 2013
Dobra lokaizacja, atrakcyjna cena

Internet w pokoju, Doba lkalizacja, Dobra cena
9,3
Zgłoś tą recenzję
Ming Y. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 30 sierpnia 2015
The room is clean but have a damp smell.

Near the train station
6,3
The location is in central but it is a bit difficult to carry your luggage up the hills.
Zgłoś tą recenzję
Leksan T. Podróż służbowa Malaysia, 27 sierpnia 2015
location

clenliness, comfort and value for money
6,7
Great
Zgłoś tą recenzję
Hing F. Podróż w większej grupie China, 18 sierpnia 2015
very good, nice view, nice dinning

very good, nice view, nice dinning
10
Zgłoś tą recenzję
Claudia T. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 12 sierpnia 2015
Fantastic stay

Great use of space. Very clean. Centrally located.
10
I felt very comfortable and safe when walking around the area as there are many tourists and I was not far from Tsim Sha Tsui station and East Tsim Sha Tsui station. The only thing that bothered me was the extra 500 dollars I was asked to pay as a deposit which I was unaware of. Perhaps I failed to read the email properly. But luckily that was paid back once the hotel was certain that the room was clean when I checked out. The room itself was very clean and comfortable. The pillow was a little uncomfortable but I think that's down to personal preference. Overall really good stay especially for a solo traveller. Beware of the hill if you have heavy luggage.
Zgłoś tą recenzję
Phoomphat K. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 31 lipca 2015
Single room

Nice room,clean,free wifi
8,3
Good
Zgłoś tą recenzję
Michael O. Podróż służbowa Philippines, 25 lipca 2015
Great experience!

Size of room, bathroom, staff
8,7
Great experienced, well kept cleaned room and staff friendly...
Zgłoś tą recenzję
Ting S. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 23 lipca 2015
Nice, clean and good value

Nice, clean and good value
6
Zgłoś tą recenzję
Jintae H. Podróż służbowa South Korea, 19 lipca 2015
so so

place. korean street. small hotel
4
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Acesite Knutsford Hotel HongkongAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BasenAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - WejścieAcesite Knutsford Hotel Hongkong - WejścieAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnnyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - FoyerAcesite Knutsford Hotel Hongkong - FoyerAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Transport w pobliżuAcesite Knutsford Hotel Hongkong - BasenAcesite Knutsford Hotel Hongkong - RecepcjaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnnyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnnyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnnyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnnyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnnyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Plany pięterAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Pokój gościnnyAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - ŁazienkaAcesite Knutsford Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3A05