Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

aletto Hotel Kudamm

Hardenbergstrasse 21, Charlottenburg, Berlin, Niemcy 10623

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

z 119 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
8,6
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (119)
Sortuj według:
Wojciech C. Podróże z partnerem Poland, 20 września 2015
Świetna lokalizacja, czyste pokoje. Super!

lokalizacja, czystość, obsługa
9,3
Zgłoś tą recenzję
Mateusz N. Podróże z partnerem Poland, 12 sierpnia 2015
Ok

Lozko, boisko, czystosc
9
Bardzo sie podobalo
Zgłoś tą recenzję
Piotr B. Podróże służbowe Poland, 23 listopada 2014
Zadowalajaca ocena ceny do jakosci

polozenie hotelu, dobre i tanie sniadania, stan i czystosc
8
pobyt byl krotki i skoncentrowany na biznes. hotel spelnil swoja role noclegu i sniadania. Brak parkingu jest niekorzystny. Pokoj troche za maly.
Zgłoś tą recenzję
Sebastian G. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 13 lipca 2014
Kolejny raz w tym hotelu i nadal bdb

Lokalizacja, stan hotelu, dobre śniadania
9,3
Zgłoś tą recenzję
Dariusz P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 22 sierpnia 2013
Swietna lokalizacja, dobre śniadania

Swietna lokalizacja - 5 minut do ZOO i KDW, dobre śniadania, czysty, fajny taras na dachu
9,7
Swietna lokalizacja - 5 minut do ZOO i KDW, 2 minuty do metra, dobre śniadania, czysty, fajny taras na dachu. Parking i internet w pokoju dodatkowo płatny 13eu doba. Obsługa bez języka polskiego.
Zgłoś tą recenzję
Lok G. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 14 kwietnia 2016
its a youth hostel, not a hotel.
4,7
The single room costed me 90euros, And the young people were screaming, laughing and running all the time. It was a noisy hostel with no service nor whatever kind of amenities
Zgłoś tą recenzję
Lin C. Wycieczki w pojedynkę Taiwan, 15 marca 2016
lin

good location, good breakfast, friendly staff.
9,3
Zgłoś tą recenzję
David C. Podróże z partnerem United Kingdom, 17 stycznia 2016
Hotel review

location except for the local drunks at Bahnhof having shop near
7,3
do like the place but the backpacker element is off putting, young drunk and noisy en masse!!
Zgłoś tą recenzję
Kam Y. Podróże grupowe Hong Kong, 7 stycznia 2016
My second time here
6
worth coming again and again although the location is not the best
Zgłoś tą recenzję
Mary B. Podróże z partnerem United States of America, 20 grudnia 2015
Vacation

Location, accommodations, great value for price paid for the room.
8,3
Very good. Staff friendly and helpful. Location was very good for taking busses and trains as we traveled without a car from Tegal Airport and around the city and Potsdam. Breakfast buffet was really worth the 6.50€ and very tasty. Supermarket located next to hotel to buy chocolate to take back to US. Would definitely stay there again if we returned to Berlin.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
aletto Hotel Kudamm Berlinaletto Hotel Kudamm Berlin - Widokaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Łazienkaaletto Hotel Kudamm Berlin - Pub/Holaletto Hotel Kudamm Berlin - Bufetaletto Hotel Kudamm Berlin - Restauracjaaletto Hotel Kudamm Berlin - Wnętrze hotelualetto Hotel Kudamm Berlin - Bufetaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Bufetaletto Hotel Kudamm Berlin - Sala konferencyjnaaletto Hotel Kudamm Berlin - Ogródaletto Hotel Kudamm Berlin - Balkon/Tarasaletto Hotel Kudamm Berlin - Balkon/Tarasaletto Hotel Kudamm Berlin - Balkon/Tarasaletto Hotel Kudamm Berlin - Łazienkaaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Balkon/Tarasaletto Hotel Kudamm Berlin - Wnętrze hotelualetto Hotel Kudamm Berlin - Wnętrze hotelualetto Hotel Kudamm Berlin - Wejściealetto Hotel Kudamm Berlin - Balkon/Tarasaletto Hotel Kudamm Berlin - Wejściealetto Hotel Kudamm Berlin - Wnętrze hotelualetto Hotel Kudamm Berlin - Wnętrze hotelualetto Hotel Kudamm Berlin - Pub/Holaletto Hotel Kudamm Berlin - Sport i aktywny wypoczynekaletto Hotel Kudamm Berlin - Wnętrze hotelualetto Hotel Kudamm Berlin - Pub/Holaletto Hotel Kudamm Berlin - Ogródaletto Hotel Kudamm Berlin - Wyposażeniealetto Hotel Kudamm Berlin - Wyposażeniealetto Hotel Kudamm Berlin - Sala konferencyjnaaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnnyaletto Hotel Kudamm Berlin - Wyposażeniealetto Hotel Kudamm Berlin - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05