Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

aletto Kudamm Hotel & Hostel

Hardenbergstrasse 21, Charlottenburg, Berlin, Niemcy 10623 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Hotel z zewnątrz aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Hotel z zewnątrz aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnny aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Łazienka
aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Łazienka aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/Hol aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kawiarnia/Kafejka aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/Hol aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/Hol aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bufet aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Restauracja aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Restauracja aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Wnętrze hotelu aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pole golfowe aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Obiekty rekreacyjne aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Okolica
Okolica: Charlottenburg Liczba pokoi: 231
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,7

z 76 recenzji

Warty swojej ceny
8,7
Lokalizacja
9,3
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
9,0
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
8,0
Wszystkie recenzje (76)
Sortuj według:
Piotr B. Podróż służbowa Poland, 23 listopada 2014
Zadowalajaca ocena ceny do jakosci

polozenie hotelu, dobre i tanie sniadania, stan i czystosc
8
pobyt byl krotki i skoncentrowany na biznes. hotel spelnil swoja role noclegu i sniadania. Brak parkingu jest niekorzystny. Pokoj troche za maly.
Sebastian G. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 13 lipca 2014
Kolejny raz w tym hotelu i nadal bdb

Lokalizacja, stan hotelu, dobre śniadania
9,3
Dariusz P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 22 sierpnia 2013
Swietna lokalizacja, dobre śniadania

Swietna lokalizacja - 5 minut do ZOO i KDW, dobre śniadania, czysty, fajny taras na dachu
9,7
Swietna lokalizacja - 5 minut do ZOO i KDW, 2 minuty do metra, dobre śniadania, czysty, fajny taras na dachu. Parking i internet w pokoju dodatkowo płatny 13eu doba. Obsługa bez języka polskiego.
Yan C. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 27 marca 2015
Everything is good, but wifi and shower

Location, staff, reasonable price
8,7
Overall is good, but i don't really like hot and cold shower and the wifi speed has disappointed me
Hui Y. Podróż służbowa Malaysia, 8 marca 2015
Great location

Location, comfortable, best service
8
It was great and pleasant stay
June L. Podróż z partnerem Malaysia, 5 marca 2015
Location is excellent

Location,staff very helpful and hotel very clean
8
It was ok. The only thing I don't like the internet connection is too slow. Our room heater is not working properly for the 1st 2 days. We got flu due to that. The safe deposit didn't work also. We did inform the staff but it seems on the 3rd nite if was fix. They should provide mug or glass in the room. We have to get down to the kitchen every time we want to drink. The kitchen is too cramp and the smell from every cooking didn't ventilate properly.
Kam Y. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 16 grudnia 2014
nice hostel

atmosphere, clean enough, location alright
6,7
Only stayed there for two nights,but I enjoyed it very much. WiFi cannot be complained, it is quiet enough. Everything all right except the attitude of one of the staff was bad. He gave me a too rough direction to my dorm..
Niels P. Podróż z partnerem Denmark, 14 grudnia 2014
Nice place to stay in December

Location, Service and athmosfere
9,3
Realy good place, every thing Works, service is realy good. Staff always smiling and feels like they love to be there too. We will return next December.
Kovilan N. Wycieczka w pojedynkę South Africa, 25 sierpnia 2014
Great Hotel close to the train station

booked a private room which was amazing
10
hotel rooms are perfect, basic but clean with all the amenities one needs, my room seemed like it was very new. The bed was comfy, bedding was of a good quality. The bathroom was a bit on the small side but functional. The hotels location is great, the train station is a very short walk down the street and from here you can catch a train to almost anywhere in Berlin. Not to mention the aiport bus stops right there a well!
Johnpaul F. Wycieczka w pojedynkę Guam, 20 lipca 2014
Decent

Location Price
6,3
Nothing to write home about!

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlinaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Hotel z zewnątrzaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Hotel z zewnątrzaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Łazienkaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Łazienkaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/Holaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Kawiarnia/Kafejkaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/Holaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pub/Holaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Restauracjaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Restauracjaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Wnętrze hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pole golfowealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Obiekty rekreacyjnealetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Okolicaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Bufetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Sala konferencyjnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Sala konferencyjnaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Ogródaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Balkon/Tarasaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Balkon/Tarasaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Balkon/Tarasaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Łazienkaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Pokój gościnnyaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Wnętrze hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Balkon/Tarasaletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Wnętrze hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Wnętrze hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Wnętrze hotelualetto Kudamm Hotel & Hostel Berlin - Wnętrze hotelu


AS-AGWEB-3A01