Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pole golfowe Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny
Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnny Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartament Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartament Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartament Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartament Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartament Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartament Alfresco Phuket Hotel Phuket - Apartament
Okolica: Patong Liczba pokoi: 37

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 2413 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,1
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (2413)
Sortuj według:
Lukasz S. Podróże z partnerem Poland, 14 stycznia 2013
Ladnie urzadzony, nowoczesny hotel za niska cene

Wystrój Basen Rozmiar Pokoju
8,7
Hotel nas zaskoczył pozytywnie, przemiła, profesjonalna obsługa, czyste, wygodne i dobrze urzadzone pokoje, basen na dachu. Naprawde godny polecenia
Zgłoś tą recenzję
Kirk M. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 13 stycznia 2016
Alfresco review

The pool, it was quiet and the girl on the reception was helpful.
5,3
I had food poisoning and a cold for most of the time I was there so I'll try not to let that colour my review. Given that I spent quite a bit of time in my room the air con annoyed me a lot!. It was incredibly loud and after the 4th day just didn't work. The hotel is also quite a way from shops, the beach and nightlife which can be a little inconvenient. The girl on reception was nice and helpful and I made use of the free shuttle bus a couple of times. I didn't think much of the wet room shower / bathroom which seemed to just flood the floor of the bathroom after you used shower. I wouldn't stay there again but it wasn't the worst hotel in Phuket.
Zgłoś tą recenzję
Waikrit A. Podróże z partnerem Thailand, 2 stycznia 2016
Over all is good accept AC. Poor working

The pool on rooftop :) just excellent
7,3
Zgłoś tą recenzję
Guillaume R. Podróże z partnerem France, 2 stycznia 2016
Very nice hotel

Clean, spacious, rooftop pool
9,3
The staff is very nice and helpful, the breakfast is quite correct, the room is clean (except for the balcony that was a bit dirty, would be nice to clean it sometimes), and the rooftop with the pool and the resting chairs is very pleasant. I will stay here again next time
Zgłoś tą recenzję
Hoon S. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 23 grudnia 2015
no

good
6
Zgłoś tą recenzję
Avik N. Podróże z partnerem India, 22 grudnia 2015
Good Hotel

pool, good location and staff behaviour
9
it was a good one
Zgłoś tą recenzję
Muhammad H. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 19 grudnia 2015
Pleasant

Room, bed, pool
7
It was a pleasant stay, staff were friendly, not a bad place, taxi there don't know the hotel well, overall value for money
Zgłoś tą recenzję
Abdülkadir K. Podróże grupowe Turkey, 10 grudnia 2015
Breakfast must be good for example

Good location clean rooms and good staffs
7,7
Pool must be clean
Zgłoś tą recenzję
Lee L. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 9 grudnia 2015
Satisfied!Nice staff, about 15 mins to Jungceylon.

Free upgrade to suite room, thx for the staff arrangement.
9,3
Zgłoś tą recenzję
Tan H. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 8 grudnia 2015
budget hotel at convenient location

helpful staffs, near shopping, comfortable room
7,7
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pole golfoweAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - ApartamentAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RestauracjaAlfresco Phuket Hotel Phuket - BasenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BasenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BasenAlfresco Phuket Hotel Phuket - BasenAlfresco Phuket Hotel Phuket - Pokój gościnnyAlfresco Phuket Hotel Phuket - WyposażenieAlfresco Phuket Hotel Phuket - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03