Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Amanta Hotel & Residence Ratchada

77,88 Ratchadaphisek Rd., Hauykwang, Dingdaeng, Ratchadaphisek, Bangkok, Tajlandia 10407 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Recepcja Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Restauracja Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Siłownia Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Siłownia Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Hotel z zewnątrz
Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Basen Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Hotel z zewnątrz Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Jedzenie i napoje Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnny Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Łazienka Amanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Wnętrze hotelu
Okolica: Ratchadaphisek Liczba pokoi: 116
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

na podstawie
4555 recenzji

Warty swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (4555)
Sortuj według:
Anna M. Podróż z partnerem Poland, 23 stycznia 2015
Wyg

położenie, cena, wygoda
9,7
Lubimy ten hotel ze względu na położenie blisko metra. Byliśmy gośćmi Amanty po raz trzeci. Jedynym mankamentem stał się basen. Niestety, z powodu wybudowania wysokiego biurowca basen i leżaki są nasłonecznione jedynie rano- do godz 11. Woda jest bardzo zimna a opalanie praktycznie niemożliwe. Budynek wybudowano niedawno. Rok temu nie było tego problemu.
Piotr L. Podróż z partnerem 15 stycznia 2012
fajny hotel, ale fatalna obsluga

lokalizacja, pokoje, bliskość metra
5,3
hotel w dobrej lokalizacji, bo tuż przy metrze. pokoje fajne choć już nie najmłodsze. obsługa fatalna, mało przyjemna, nic nie potrafiąca załatwić.
Nan H. Wycieczka w pojedynkę China, 25 czerwca 2015
highly recommended

Great Location, Big Room, Friendly Staff
9,3
I don't like to live in crowed downtown that's the reason I choosed this hotel however it is super close to the MRT station so it is easy to go anywhere. The room is large and overall condition is good except that towels are quite old and need to be changed.
Hee C. Podróż z partnerem Singapore, 22 czerwca 2015
Good

Ambience, location, TV show variety
9,3
Very goof
Annie L. Podróż z partnerem Singapore, 22 czerwca 2015
Big clean room

Near to mrt, big room w all cooking equipments and quiet environment
8,7
Very satisfied! Near to mrt and shopping mall. And a night market nearby.
Steven R. Podróż z partnerem United States of America, 21 czerwca 2015
Highly recommended

Location, room, price
8,3
We did not eat here so I rated the food a neutral 3. Location is great for mrt, taxi, and walking distance to 2 shopping malls. Great hotel/apartment and we will repeat whenever we are in Bangkok and they are not fully booked.
Dickson C. Podróż w większej grupie Canada, 21 czerwca 2015
Room readiness

Good breakfast, good breakfast, good breakfast
6,7
We arrived the hotel just before 1pm with three rooms booked and were told check-in time was 2pm. We went for lunch and returned at 3:15pm and still one room was not ready. We waited for at least 15 minutes and I found this unacceptable.
Shirley C. Podróż z partnerem Malaysia, 19 czerwca 2015
Worth to stay

The staffs , room , and the barh tub
7,3
Keh C. Podróż służbowa Singapore, 19 czerwca 2015
No comment

No comment
2
No comment
Tor H. Podróż z partnerem Norway, 19 czerwca 2015
Great hotel for the price

Big rooms, good condition of room and good aircon.
8
I liked that it had big rooms, TV in living room, TV in bedroom, a kitchen were we could make food, nice bathtub and shower, aircon in both living room and bedroom. Didn't eat much from the hotel, so I'm not sure about the food. The cleaning was good and the hotel gave us great value for the money. It's also close to subway, making it easy to travel most places in the city.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Amanta Hotel & Residence Ratchada BangkokAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - RecepcjaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - RestauracjaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - SiłowniaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - SiłowniaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Hotel z zewnątrzAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Hotel z zewnątrzAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Jedzenie i napojeAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Wnętrze hoteluAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Jedzenie i napojeAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Jedzenie i napojeAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Hotel z zewnątrzAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Hotel z zewnątrzAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Jedzenie i napojeAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Pokój gościnnyAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - WyposażenieAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - ŁazienkaAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Hotel z zewnątrzAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - BasenAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Hotel z zewnątrzAmanta Hotel & Residence Ratchada Bangkok - Siłownia

Recenzje klientów - Amanta Hotel & Residence Ratchada, Bangkok

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A07