Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Amari Watergate Hotel

847 Petchaburi Road, Pratunam, Rachatavi, Pratunam, Bangkok, Tajlandia 10400 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Łazienka Amari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnny Amari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnny Amari Watergate Hotel Bangkok - Łazienka Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Apartament Amari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Amari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnny Amari Watergate Hotel Bangkok - Foyer Amari Watergate Hotel Bangkok - Foyer Amari Watergate Hotel Bangkok - Foyer Amari Watergate Hotel Bangkok - Salon Amari Watergate Hotel Bangkok - Balkon/Taras Amari Watergate Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżu Amari Watergate Hotel Bangkok - Spa Amari Watergate Hotel Bangkok - Spa Amari Watergate Hotel Bangkok - Foyer Amari Watergate Hotel Bangkok - Kawiarnia/Kafejka Amari Watergate Hotel Bangkok - Ogród
Okolica: Pratunam Liczba pokoi: 569
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

na podstawie
3810 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (3810)
Sortuj według:
Jakub M. Podróż z partnerem Poland, 13 lutego 2012
Wspaniały hotel

lokalizacja, mocne 5 gwiazdek ,bliskość marketu pratunam
10
warto wybrać ten hotel ponieważ jest on położony w samym centrum bkk, tam się czuje atmosfere tego miasta ,wszędzie blisko. pod hotelem market pratunam gdzie dostaniemy praktycznie wszystko, do kolejki sky traina 3 min. hotel położony koło najwyższego hotelu w bkk bayoka, ale standard nieporuwnywalnie wyższy. gorąco polecam
Informacje na temat zakupów: Praktycznie wszystko dostaniemy w markecie pod hotelem,fajne stoiska rozkładają sie każdego dnia ok godz 19 pod bayokiem :) Jeżeli ktoś potrzebuje ilości hurtowe to warto wybrać sie na market ChAtuchak
Zgłoś tą recenzję
Krzysztof M. Podróż z partnerem Poland, 23 października 2010
Świetny hotel na poziomie przemiła obsługa

Wspaniały widok z okna przestronne pokoje rewelacyjna obsługa bardzo dobre zaplecze (basen , siłownia) śniadania bardzo urozmaicone duży wybór w bufecie
9,7
Wspaniałe powitanie , obbsługa uśmiechnięta na każdym kroku czuć w nim klimat bangkoku blisko tradycyjnego targu i handlowego centrum bangkoku , świetny widok z basenu na najwyższy budynek Bangkoku , profesjonalna siłownia , ekskluzywna atmosfera na każdym kroku szczerze polecam
Zgłoś tą recenzję
Turino G. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 26 sierpnia 2015
Good stay...

Staff are so helpful, rooms are big and comfy, strategic location
8,3
I enjoy staying here but I think they should do maintenance on the toilet because the toilet flush is not really working also the bathtub is broken a bit so I don't use it. Then we can hear next door sound. The lobby smells fresh but I don't like the fragrance.
Zgłoś tą recenzję
Manuel R. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 26 sierpnia 2015
Bangkok- The land of Smiles.

Hotel Staff, Pool and Gym, Cleanliness
8
My 9 day stay was fun and pleasant. I have been staying at the Amari Watergate hotel on and off for the past 4 years, sometimes twice a year and I have never had a bad experience. The hotel Staff is friendly and helpful, the rooms clean and tidy, the pool and gym well maintained and clean. I have made many good and close friends with the hotel staff and the Cascade restaurant staff that this hotel feels more like home then a hotel. I meet and make new friends there every time I stat at the Amari Watergate.
Zgłoś tą recenzję
Dishan W. Rodziny z małymi dziećmi Sri Lanka, 26 sierpnia 2015
Need to improve on food variety and selection

Good service good location and have better emglish speaking executives
8,3
Good
Zgłoś tą recenzję
Mohamed H. Podróż z partnerem Singapore, 23 sierpnia 2015
Comfortable stay, great service

Great service, comfortable, Good location
7,3
A pleasant experience.
Zgłoś tą recenzję
Wendy N. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 19 sierpnia 2015
The room not really cleaning ,toilet light too low

Ok
7,7
Ok
Zgłoś tą recenzję
Loe D. Podróż w większej grupie Singapore, 18 sierpnia 2015
Great hotel to stay

Location, friendly and helpful staff
10
From the time I arrived to the time I depart from the hotel, there's only 1 word to describe it. Excellent.
Zgłoś tą recenzję
Meow C. Podróż w większej grupie Singapore, 18 sierpnia 2015
some unpleasant incident on my 2nd visit

spacious room n convenient location
7
Was abit disappointed as The room was not initially arrange for us...as the bed was with welcome cards for another 2 guest name. The techician was making a mistake of the room aircon servicing at 1am .
Zgłoś tą recenzję
Ching Y. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 18 sierpnia 2015
Value for money

Clean, good location & good service
10
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Amari Watergate Hotel BangkokAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ŁazienkaAmari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnnyAmari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnnyAmari Watergate Hotel Bangkok - ŁazienkaAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - ApartamentAmari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnnyAmari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnnyAmari Watergate Hotel Bangkok - FoyerAmari Watergate Hotel Bangkok - FoyerAmari Watergate Hotel Bangkok - FoyerAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - Balkon/TarasAmari Watergate Hotel Bangkok - Atrakcje w pobliżuAmari Watergate Hotel Bangkok - SpaAmari Watergate Hotel Bangkok - SpaAmari Watergate Hotel Bangkok - FoyerAmari Watergate Hotel Bangkok - Kawiarnia/KafejkaAmari Watergate Hotel Bangkok - OgródAmari Watergate Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - SalonAmari Watergate Hotel Bangkok - SiłowniaAmari Watergate Hotel Bangkok - SiłowniaAmari Watergate Hotel Bangkok - SiłowniaAmari Watergate Hotel Bangkok - SiłowniaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala BalowaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala BalowaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala BalowaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala BalowaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala BalowaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala BalowaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala BalowaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaAmari Watergate Hotel Bangkok - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06