lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aochalong Villa & Spa

5/26 Moo 9, Soi PornChalong, Chalong, Phuket, Tajlandia 83000 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Okolica Aochalong Villa & Spa Phuket - Widok Aochalong Villa & Spa Phuket - Widok Aochalong Villa & Spa Phuket - Widok Aochalong Villa & Spa Phuket - Ogród Aochalong Villa & Spa Phuket - Ogród Aochalong Villa & Spa Phuket - Ogród Aochalong Villa & Spa Phuket - Ogród Aochalong Villa & Spa Phuket - Recepcja Aochalong Villa & Spa Phuket - Łazienka Aochalong Villa & Spa Phuket - Plaża Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny
Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen
Okolica: Chalong Liczba pokoi: 43
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 729 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
6,4
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (729)
Sortuj według:
Wojciech W. Rodziny z dużymi dziećmi France, 2 stycznia 2013
sympatyczny hotel z ladnym zachodem slonca

pokoje supe z ladna dekoracja
8,7
hotel usytuowany z dala od ruchliwych drog dla ludzi ktorzy szukaja spokoju nieduzy hotel , gdzie mozna sie czuc dobrze posiada dwa baseny w korych mozna plywac w spokoju bardzo ladne pokoje czyste o duzej powierzchni z tarasem i oryginalna dekoracja obsluga hotelu usmiechnieta .profesionalna ale pomimo prosby o wymiane domkow aby byc razem z dziecmi nie udalo sie wymienic sniadania bardzo smaczne i urozmajczone dobra baza wypadowa zeby zwiedzac wyspe na przyklad skuterami ktore mozna wynajac w hotelu ocena 7/10
Pawel C. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 grudnia 2011
Hotel ok.

Super położony basen
6
Pokoje ok. bez rewelacji Lokalizacja bez wynajmu samochodu nie ma po co tama jechać. Basen super ulokowany można schronić się przed słońcem. Plaża i morze - strach wchodzić do wody.
Dzianis K. Podróż w większej grupie Poland, 6 listopada 2011
Dobry hotel za dobre peiniadze

obsluga i wyposarzenie
7,7
przebywaliśmy w hotelu ponad dwa tygodnie. mila obsługa, piekny hotel, znajdujacy sie w cichym miejscu. brakowało jedynie bliskiego dostepu do ładnej blaży i niestety bardzo daleko do wszystkich popularnych palz: kata, karon i innych
Katarzyna G. Podróż w większej grupie Poland, 13 listopada 2010
zielony hotel

wspaniałe baseny, dostęp do morza, wspaniała roślinność
7,3
Hotel położony na uboczu przy brzydkiej plaży ale posiada dwa piękne baseny otoczone bujną roślinnością. Niestety jest mało leżaków wokół basenu. Okolica hotelu też jest mało interesująca a do jakichkolwiel rozrywek i knajpek jest daleko. Na piechotę do głównej drogi jest ok 1 km. Pokoje są bardzo małe a niektóre nie mają balkonu. Łazienki brzydkie i mało funkcjonalne. Jedzenie bardzo dobre a na śniadanie duży wybór. Hotel ma własne SPA ale jest drogie
Alicia G. Podróż z partnerem United States of America, 5 września 2014
Amazing staff

The Hotel had amazing food, staff, and pool!
8,3
Daniel K. Podróż z partnerem United Kingdom, 21 lipca 2014
Love this hotel

Staff, room, pool
7,3
Brilliant. The friendliest staff anywhere.
Loida S. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 13 lipca 2014
Good experience

Very nice view from our room, beautiful swimming pool, nature type of hotel
8
We had a really good time at this hotel, very nice.
Kurt F. Podróż z partnerem United States of America, 6 lipca 2014
Good Place

Amazing Pools. Ocean Access. Peaceful
8
Best thing are the amazing pools at such a good value. Good view of Chalong Bay. Chalong bay doesn't have much nightlife though. We rented a scooter from the front desk for 300bht and drove around. If anything could be better about the hotel, it would be a little closer to the main road so taxis were readily available. As is, it's about 1KM off the road, but still on the bay for great views. But it's a tradeoff. If it were a little closer to the main road, it wouldn't be so peaceful and quiet. All-in-all, it's a great room for a great value & we'd love to stay there again.
Eakachai S. Podróż w większej grupie Thailand, 30 czerwca 2014
Good

Nice , Good service , Close shopping
7,3
Andy P. Wycieczka w pojedynkę Australia, 6 czerwca 2014
Amazing.. Great spot had a seaview villa perfect

Villa, staff, quiet
9,3
My stay was amazing. had a sea view villa which i would highly recommend. Breaky wasn't too good but the Anchor Restaurant just down the road with amazing food. The staff were great and cleaned my room daily putting fresh water in fridge and making bed and folding my clothes. Will stay here when i go back!!

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aochalong Villa & Spa PhuketAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - OkolicaAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - OgródAochalong Villa & Spa Phuket - OgródAochalong Villa & Spa Phuket - OgródAochalong Villa & Spa Phuket - OgródAochalong Villa & Spa Phuket - RecepcjaAochalong Villa & Spa Phuket - ŁazienkaAochalong Villa & Spa Phuket - PlażaAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Balkon/TarasAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - ŁazienkaAochalong Villa & Spa Phuket - FoyerAochalong Villa & Spa Phuket - RecepcjaAochalong Villa & Spa Phuket - Obiekty rekreacyjneAochalong Villa & Spa Phuket - Wnętrze hoteluAochalong Villa & Spa Phuket - RestauracjaAochalong Villa & Spa Phuket - WejścieAochalong Villa & Spa Phuket - OgródAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - PlażaAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3C02