Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aochalong Villa & Spa

5/26 Moo 9, Soi PornChalong, Chalong, Phuket, Tajlandia 83000

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 790 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,8
Lokalizacja
6,4
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (790)
Sortuj według:
Wojciech W. Rodziny z dużymi dziećmi France, 2 stycznia 2013
sympatyczny hotel z ladnym zachodem slonca

pokoje supe z ladna dekoracja
8,7
hotel usytuowany z dala od ruchliwych drog dla ludzi ktorzy szukaja spokoju nieduzy hotel , gdzie mozna sie czuc dobrze posiada dwa baseny w korych mozna plywac w spokoju bardzo ladne pokoje czyste o duzej powierzchni z tarasem i oryginalna dekoracja obsluga hotelu usmiechnieta .profesionalna ale pomimo prosby o wymiane domkow aby byc razem z dziecmi nie udalo sie wymienic sniadania bardzo smaczne i urozmajczone dobra baza wypadowa zeby zwiedzac wyspe na przyklad skuterami ktore mozna wynajac w hotelu ocena 7/10
Zgłoś tą recenzję
Pawel C. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 grudnia 2011
Hotel ok.

Super położony basen
6
Pokoje ok. bez rewelacji Lokalizacja bez wynajmu samochodu nie ma po co tama jechać. Basen super ulokowany można schronić się przed słońcem. Plaża i morze - strach wchodzić do wody.
Zgłoś tą recenzję
Dzianis K. Podróże grupowe Poland, 6 listopada 2011
Dobry hotel za dobre peiniadze

obsluga i wyposarzenie
7,7
przebywaliśmy w hotelu ponad dwa tygodnie. mila obsługa, piekny hotel, znajdujacy sie w cichym miejscu. brakowało jedynie bliskiego dostepu do ładnej blaży i niestety bardzo daleko do wszystkich popularnych palz: kata, karon i innych
Zgłoś tą recenzję
Katarzyna G. Podróże grupowe Poland, 13 listopada 2010
zielony hotel

wspaniałe baseny, dostęp do morza, wspaniała roślinność
7,3
Hotel położony na uboczu przy brzydkiej plaży ale posiada dwa piękne baseny otoczone bujną roślinnością. Niestety jest mało leżaków wokół basenu. Okolica hotelu też jest mało interesująca a do jakichkolwiel rozrywek i knajpek jest daleko. Na piechotę do głównej drogi jest ok 1 km. Pokoje są bardzo małe a niektóre nie mają balkonu. Łazienki brzydkie i mało funkcjonalne. Jedzenie bardzo dobre a na śniadanie duży wybór. Hotel ma własne SPA ale jest drogie
Zgłoś tą recenzję
Allan D. Rodziny z małymi dziećmi Denmark, 2 kwietnia 2016
Fam. Dahlin
4,7
Restaurant was good but very slow timewiese, making courses Massage to expensive... Location prepare to take Taxi to everything or use inhouse Shutle service which worked just fine for the daily offered location, Kata or beach.
Zgłoś tą recenzję
Susanne W. Rodziny z dużymi dziećmi Denmark, 1 kwietnia 2016
Great
6
Comming back....
Zgłoś tą recenzję
Valerie G. Podróże z partnerem United Kingdom, 7 lutego 2016
Lovely Place
6,3
The place, staff and food were perfect for us. No complaints whatsoever. The manager Steve was so, so helpful and friendly. It was my partners 50th birthday and he arranged a cake and candles to be delivered to our villa veranda and for the staff to sing 'happy birthday'. He was helpful, polite, informative and genuine. The villa was immaculately clean. And for us, the evening dinner and the breakfasts were superb.
Zgłoś tą recenzję
Nemah H. Podróże z partnerem Sweden, 5 lutego 2016
nice place
6
the gym is poor, poolarea great, restaurant great, wish cheese for breakfast
Zgłoś tą recenzję
Chawalit T. Podróże z partnerem Thailand, 23 października 2015
Good near the beach

Good near the beach
8
Good near the beach
Zgłoś tą recenzję
Chawalit T. Podróże z partnerem Thailand, 23 października 2015
Good Clean Near the beach

Good Clean Near the beach
8
Good Clean Near the beach
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Aochalong Villa & Spa PhuketAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Balkon/TarasAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - ŁazienkaAochalong Villa & Spa Phuket - FoyerAochalong Villa & Spa Phuket - RecepcjaAochalong Villa & Spa Phuket - Obiekty rekreacyjneAochalong Villa & Spa Phuket - Wnętrze hoteluAochalong Villa & Spa Phuket - RestauracjaAochalong Villa & Spa Phuket - WejścieAochalong Villa & Spa Phuket - OgródAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - PlażaAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06