Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aochalong Villa & Spa

5/26 Moo 9, Soi PornChalong, Chalong, Phuket, Tajlandia 83000

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 774 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,8
Lokalizacja
6,4
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (774)
Sortuj według:
Wojciech W. Rodziny z dużymi dziećmi France, 2 stycznia 2013
sympatyczny hotel z ladnym zachodem slonca

pokoje supe z ladna dekoracja
8,7
hotel usytuowany z dala od ruchliwych drog dla ludzi ktorzy szukaja spokoju nieduzy hotel , gdzie mozna sie czuc dobrze posiada dwa baseny w korych mozna plywac w spokoju bardzo ladne pokoje czyste o duzej powierzchni z tarasem i oryginalna dekoracja obsluga hotelu usmiechnieta .profesionalna ale pomimo prosby o wymiane domkow aby byc razem z dziecmi nie udalo sie wymienic sniadania bardzo smaczne i urozmajczone dobra baza wypadowa zeby zwiedzac wyspe na przyklad skuterami ktore mozna wynajac w hotelu ocena 7/10
Zgłoś tą recenzję
Pawel C. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 grudnia 2011
Hotel ok.

Super położony basen
6
Pokoje ok. bez rewelacji Lokalizacja bez wynajmu samochodu nie ma po co tama jechać. Basen super ulokowany można schronić się przed słońcem. Plaża i morze - strach wchodzić do wody.
Zgłoś tą recenzję
Dzianis K. Podróże grupowe Poland, 6 listopada 2011
Dobry hotel za dobre peiniadze

obsluga i wyposarzenie
7,7
przebywaliśmy w hotelu ponad dwa tygodnie. mila obsługa, piekny hotel, znajdujacy sie w cichym miejscu. brakowało jedynie bliskiego dostepu do ładnej blaży i niestety bardzo daleko do wszystkich popularnych palz: kata, karon i innych
Zgłoś tą recenzję
Katarzyna G. Podróże grupowe Poland, 13 listopada 2010
zielony hotel

wspaniałe baseny, dostęp do morza, wspaniała roślinność
7,3
Hotel położony na uboczu przy brzydkiej plaży ale posiada dwa piękne baseny otoczone bujną roślinnością. Niestety jest mało leżaków wokół basenu. Okolica hotelu też jest mało interesująca a do jakichkolwiel rozrywek i knajpek jest daleko. Na piechotę do głównej drogi jest ok 1 km. Pokoje są bardzo małe a niektóre nie mają balkonu. Łazienki brzydkie i mało funkcjonalne. Jedzenie bardzo dobre a na śniadanie duży wybór. Hotel ma własne SPA ale jest drogie
Zgłoś tą recenzję
Chawalit T. Podróże z partnerem Thailand, 23 października 2015
Good near the beach

Good near the beach
8
Good near the beach
Zgłoś tą recenzję
Chawalit T. Podróże z partnerem Thailand, 23 października 2015
Good Clean Near the beach

Good Clean Near the beach
8
Good Clean Near the beach
Zgłoś tą recenzję
Andrew H. Podróże z partnerem Australia, 19 października 2015
A Great Little Resort

Friendly staff, great location (near the Phuket Yacht Club) Nice scale - not too big or stuffy. Nice pool, great view out to Chalong bay.
8
A very pleasant stay, we will be back.
Zgłoś tą recenzję
Laddawan R. Podróże służbowe Thailand, 4 października 2015
Very nice view

Pool
7,7
Good location
Zgłoś tą recenzję
Quemerais E. Rodziny z małymi dziećmi France, 6 września 2015
Okay but few major drawback

Rooms & staff
5
Okay ... but Location isn't so great if you don't have car or motorbike. Absolutly nothing without 15min walk Internet isn't good. Beer is extremly expensive (100 thb for a small beer - this is more than a beer in a bar in any euroeen capital ! crazy !). Don't expect to enjoy the sea there .
Zgłoś tą recenzję
Philip W. Podróże z partnerem Australia, 13 lipca 2015
Nice Swimming Pools

Swimmming pools, location
6,7
Convenient for my purposes
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Aochalong Villa & Spa PhuketAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Balkon/TarasAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - ŁazienkaAochalong Villa & Spa Phuket - FoyerAochalong Villa & Spa Phuket - RecepcjaAochalong Villa & Spa Phuket - Obiekty rekreacyjneAochalong Villa & Spa Phuket - Wnętrze hoteluAochalong Villa & Spa Phuket - RestauracjaAochalong Villa & Spa Phuket - WejścieAochalong Villa & Spa Phuket - OgródAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - PlażaAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03