lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aochalong Villa & Spa

5/26 Moo 9, Soi PornChalong, Chalong, Phuket, Tajlandia 83000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Balkon/Taras Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnny Aochalong Villa & Spa Phuket - Łazienka Aochalong Villa & Spa Phuket - Foyer Aochalong Villa & Spa Phuket - Recepcja Aochalong Villa & Spa Phuket - Obiekty rekreacyjne Aochalong Villa & Spa Phuket - Wnętrze hotelu Aochalong Villa & Spa Phuket - Restauracja Aochalong Villa & Spa Phuket - Wejście
Aochalong Villa & Spa Phuket - Ogród Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen Aochalong Villa & Spa Phuket - Basen
Okolica: Chalong Liczba pokoi: 43
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 757 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
6,4
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (757)
Sortuj według:
Wojciech W. Rodziny z dużymi dziećmi France, 2 stycznia 2013
sympatyczny hotel z ladnym zachodem slonca

pokoje supe z ladna dekoracja
8,7
hotel usytuowany z dala od ruchliwych drog dla ludzi ktorzy szukaja spokoju nieduzy hotel , gdzie mozna sie czuc dobrze posiada dwa baseny w korych mozna plywac w spokoju bardzo ladne pokoje czyste o duzej powierzchni z tarasem i oryginalna dekoracja obsluga hotelu usmiechnieta .profesionalna ale pomimo prosby o wymiane domkow aby byc razem z dziecmi nie udalo sie wymienic sniadania bardzo smaczne i urozmajczone dobra baza wypadowa zeby zwiedzac wyspe na przyklad skuterami ktore mozna wynajac w hotelu ocena 7/10
Pawel C. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 6 grudnia 2011
Hotel ok.

Super położony basen
6
Pokoje ok. bez rewelacji Lokalizacja bez wynajmu samochodu nie ma po co tama jechać. Basen super ulokowany można schronić się przed słońcem. Plaża i morze - strach wchodzić do wody.
Dzianis K. Podróż w większej grupie Poland, 6 listopada 2011
Dobry hotel za dobre peiniadze

obsluga i wyposarzenie
7,7
przebywaliśmy w hotelu ponad dwa tygodnie. mila obsługa, piekny hotel, znajdujacy sie w cichym miejscu. brakowało jedynie bliskiego dostepu do ładnej blaży i niestety bardzo daleko do wszystkich popularnych palz: kata, karon i innych
Katarzyna G. Podróż w większej grupie Poland, 13 listopada 2010
zielony hotel

wspaniałe baseny, dostęp do morza, wspaniała roślinność
7,3
Hotel położony na uboczu przy brzydkiej plaży ale posiada dwa piękne baseny otoczone bujną roślinnością. Niestety jest mało leżaków wokół basenu. Okolica hotelu też jest mało interesująca a do jakichkolwiel rozrywek i knajpek jest daleko. Na piechotę do głównej drogi jest ok 1 km. Pokoje są bardzo małe a niektóre nie mają balkonu. Łazienki brzydkie i mało funkcjonalne. Jedzenie bardzo dobre a na śniadanie duży wybór. Hotel ma własne SPA ale jest drogie
Dorian M. Podróż z partnerem France, 28 lutego 2015
Nice hotel, great staff

staff, clean, quiet
8,7
We stayed for 2 days in this hotel at the begining of our trip. It was a pleasant experience. I would recommend this hotel to anyone.
Michal L. Podróż z partnerem Slovakia, 6 lutego 2015
excelent stay

everithing was excelent, Steve- concierge,staff and hotel manager very friendly and nice
10
Our stay at the hotel was superb. We loved it everything there. Amazing swimming pools. Everybody there are very friendly nice and helpfull starting from the hotel manager, concierge, reception team, housekeeping and the night security.
Gary R. Podróż z partnerem United States of America, 29 stycznia 2015
Be careful in the shower

Location staff love cation
7,7
Great idea, but the hotel needs updating. TVs are old, and the hot water goes from scolding hot to cold. If you have xpchildren be careful, they will get burned..
Marge J. Rodziny z małymi dziećmi Estonia, 21 stycznia 2015
Very friendly staff, good place for families with

Staff, pool area, not crowdy
9,7
Laiyee T. Podróż w większej grupie Hong Kong, 21 stycznia 2015
great sea view

swimming pool ... beach...villa
7
Marta O. Podróż z partnerem Poland, 18 stycznia 2015
Good place to rest but no beaches around few km!

nice swimming pools, good standard of hotel, helpful and nice staff
8
The biggest disadvantage was no beaches around few kilometers! No safety box in the room. Hotel in the middle of nothing. Clean hotel located in green area. Helpful and nice staff, good breakfasts.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aochalong Villa & Spa PhuketAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Balkon/TarasAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - Pokój gościnnyAochalong Villa & Spa Phuket - ŁazienkaAochalong Villa & Spa Phuket - FoyerAochalong Villa & Spa Phuket - RecepcjaAochalong Villa & Spa Phuket - Obiekty rekreacyjneAochalong Villa & Spa Phuket - Wnętrze hoteluAochalong Villa & Spa Phuket - RestauracjaAochalong Villa & Spa Phuket - WejścieAochalong Villa & Spa Phuket - OgródAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - BasenAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - PlażaAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - WidokAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrzAochalong Villa & Spa Phuket - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3C01