Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Apple Hotel

1/F, Phoenix Apartment, 70 Lee Garden Road, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Pokój gościnny Apple Hotel Hongkong - Łazienka Apple Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Apple Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Apple Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Apple Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Apple Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Apple Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz
Okolica: Causeway Bay Liczba pokoi: 36
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,5

na podstawie
767 recenzji

Warty swojej ceny
6,4
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
6,1
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,2
Jedzenie/Posiłki
5,0
Wszystkie recenzje (767)
Sortuj według:
Saw S. Podróż służbowa Singapore, 23 lipca 2015
Stay for the price

location, cleaniness, strong shower
3,7
Just stay here for the price of white room with clean bathroom and strong shower. No funky smell.
Zgłoś tą recenzję
Yvonne L. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 13 lipca 2015
Fair for what they charged

Tiny Mini Helpful
4,7
It was tiny that i have to close my luggage to move around, but it was fair for the price. The staff were very friendly. But the water pipes in the room were pretty noisy at night. I stayed for 1 week.
Zgłoś tą recenzję
Lydia F. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 8 lipca 2015
clean, nice and near the airport

good location, friendly staff and clean
8
Zgłoś tą recenzję
Bryan J. Podróż z partnerem Philippines, 4 lipca 2015
too small for a couple

location. it is near the MTR.
3,7
Zgłoś tą recenzję
Lee S. Podróż z partnerem Malaysia, 29 czerwca 2015
Very small room with terrible toilet and bathroom

strategic location, friendly staff
5
Noisy sound from water pipe pressure.
Zgłoś tą recenzję
Louise L. Podróż służbowa Hong Kong, 27 czerwca 2015
Apple Hotel

Apple Hotel
4
Zgłoś tą recenzję
Margaret T. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 24 czerwca 2015
A new experience

cheap, good location, air conditioning cool enough
5
horrible
Zgłoś tą recenzję
Louise L. Podróż służbowa Hong Kong, 13 czerwca 2015
Gd

Clean good location
8,7
I missed it
Zgłoś tą recenzję
Christine H. Podróż z partnerem Canada, 8 czerwca 2015
Clean and good location, but definitely small

location
8,3
We really enjoyed staying here. It's in a great location, right by the Causeway Bay MTR, and there was an excellent hot pot restaurant three blocks away. It's definitely very small... We stayed in the mini Apple room and there was hardly any floor space. But we were out all day exploring Hong Kong, so for us, a clean bed and a safe place to leave our suitcases was all we wanted, and that's what we had :)
Zgłoś tą recenzję
Roy C. Podróż z partnerem Hong Kong, 1 czerwca 2015
Too small but good location

Location, shower water pressure, cheap
6,3
Too small but overall good for just sleep over
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Apple Hotel HongkongApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - Pokój gościnnyApple Hotel Hongkong - ŁazienkaApple Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluApple Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluApple Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluApple Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluApple Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluApple Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07