Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Old Quarter, Hanoi, Wietnam 70000

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 1011 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (1011)
Sortuj według:
Zbigniew J. Podróże z partnerem Poland, 23 lutego 2012
Doskonała lokalizacja, obsługa i standard

Standard i obsługa hotelu na wysokim poziomie, śniadanie urozmaicone, smaczne i bez ograniczeń, forma szwedzkiego bufetu,hotel czysty, łazienki odpowiadające dobrym standardom europejskim, pokoje odpowiadające oczekiwaniom, cena umiarkowana. przy rezerwacji (przez Agodę) nalezy się liczyć ze wzrostem ceny pokoju w stosunku do przedstawionej przez Agodę w ofercie na stronie, róznica wynosi plus ca 15% czyli za pokój oferowany na stronie w cenie 30usd za dobe zapłaciłem 35 usd, oczywiście dostrzegłem to i zaakceptowałem o tym w trakcie jej dokonywania. Rezerwacja przez Agodę ma swój minus, jednokierunkowa komunikacja tylko w do hotelu, rodzi to problemy np. z dodtakowymi ewentualnie płatnymi usługami. Poprosiłem przez formularz Agody o transfer z lotniska zaznczjac, że przed wykoaniam usługi proszę o informację o ewentualnychy koswztach. serwis był w porządku jedank doipero na miejscu okazało się że jest bezpłatny od zamówienia trzech noclegów, na moje uwagi wyjaśnili ze nie mają mozliwości odpowiedzenia ponieważ Agoda nie udostepnia im mojego adresu e-mailowego.
10
Hotel usytuowany w dogodnym miejscu w pobliżu wszystkich atrakcyjnych miejsc. Zasadniczo w zasięgu 10 minut spacerem możemy dotrzć do dwóch światów Hanoi, stare miasto i nowe zasobne hanoi. Idąc z hotelu w prawą strone, idzieny do jeziora i starego miasta, które pokazuje Hanoi bliższe ogólnemu obrazowi. Idąc w lewo docieramy w okolice narodowego banku oraz opery i tu pojawia się inne Hanoi, czyste, zasobne piękniejsze. Trzeba zobaczyć obydwa obrazy aby nie pozostać tylko z wizerunkiem zaułków, które nie zdążyły jeszcze się zmienić. Wrażenie negatywne to poczucie otaczającego cię brudu na ulicach jednak bez typowych np dla Tajlandii zapachów. Rekompensuje jednak te wrazenia ogólna życzliwość i uśmiech jakim obdazają cię Wietnamczycy. Z uwag dodtakowych - należy uważać na złodziei w tzw sliping busach oraz mafię taksówkową przy dworcach. Określenie jazdy na licznik jest chwytem na klienta licznik nabija w takiej taksówce dwa, trzy cztery razy szybciej niż powinien.
Zgłoś tą recenzję
Jerzy W. Podróże z partnerem Poland, 30 grudnia 2011
Świetna lokalizacja ale małe pokoje

superlokalizacja
7,7
Miła sympatyczna, pomocna obsługa.Super lokalizacja, w samym centrum Hanoi - wszędzie blisko.Pokoje czyste,sympatycznie urządzone, ale małe.Śniadania dość dobre.Można liczyć na pomoc obsługi hotelowej.
Informacje na temat zwiedzania: Wszędzie blisko. Spacerem można zwiedzić najciekawsze i najważniejsze miejsca Hanoi
Zgłoś tą recenzję
Fahrettin H. Podróże z partnerem Australia, 19 kwietnia 2016
Amazing Hotel and Staff
6,3
Big size double room was a pleasure to stay, we couldn't ask for better! Staff were amazing! Strongly suggested place, one of the best in Hanoi!
Zgłoś tą recenzję
Dinglasan O. Podróże grupowe Philippines, 18 kwietnia 2016
Great Stay
6,3
Thanks to Ms. Yen for assistance for our City and Halong Bay Tour. We had a fantastic stay and time in Hanoi and Halong Bay. Overall a great stay!
Zgłoś tą recenzję
Doungkamon P. Podróże z partnerem Thailand, 18 kwietnia 2016
Great choice !
6,7
Great location and money. Staff is helpful and nice.
Zgłoś tą recenzję
Weijie L. Podróże grupowe Singapore, 26 marca 2016
Good hotel

Location is good, room is cheap and room is clean
7,3
Overall stay is good. Hotel is in good location. It is near to the lake and old quater area. Room is quite spacious. However the room look slightly old. Also the air con is not working. Outside room is cooler then inside. I will consider choosing the hotel if I visit Hanoi again.
Zgłoś tą recenzję
Kim F. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 23 marca 2016
Friendliest Staff Ever
6,7
The hotel was clean, the breakfast was good , the location was great and it was the friendliest, most helpful staff I have ever met. A joy to stay here.
Zgłoś tą recenzję
Kin S. Podróże z partnerem Singapore, 21 marca 2016
Good Standard Hotel

Location, friendly staff, comfortable bed.
8,7
Fantastic. Still a comfortable, safe hotel to stay over the past few years that we have been in and out of Hanoi. Great location as well and seeing the surrounding changed with many cafes / restaurants opened around the area. Management of the hotel have changed over the years and still their service is very good. Great!
Zgłoś tą recenzję
Benita S. Rodziny z dużymi dziećmi Canada, 21 marca 2016
The staff made this hotel wonderful
6,7
We had a great stay in this hotel. The staff went above and beyond to make us feel comfortable . The location is great and the room was very spacious. The nstaff were the friendliest people we had met and were extremely accommodating to us. We highly recommend this hotel. Thanks for everything!
Zgłoś tą recenzję
Hai Y. Podróże służbowe China, 19 marca 2016
a good one
5,7
it a good hotel, the staff are good here, and in the old town of the hanoi, very easy to drink coffee and find the local food, anyway, its a nice hotel
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BufetAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - ŁazienkaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08