Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Old Quarter, Hanoi, Wietnam 70000

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 978 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (978)
Sortuj według:
Zbigniew J. Podróże z partnerem Poland, 23 lutego 2012
Doskonała lokalizacja, obsługa i standard

Standard i obsługa hotelu na wysokim poziomie, śniadanie urozmaicone, smaczne i bez ograniczeń, forma szwedzkiego bufetu,hotel czysty, łazienki odpowiadające dobrym standardom europejskim, pokoje odpowiadające oczekiwaniom, cena umiarkowana. przy rezerwacji (przez Agodę) nalezy się liczyć ze wzrostem ceny pokoju w stosunku do przedstawionej przez Agodę w ofercie na stronie, róznica wynosi plus ca 15% czyli za pokój oferowany na stronie w cenie 30usd za dobe zapłaciłem 35 usd, oczywiście dostrzegłem to i zaakceptowałem o tym w trakcie jej dokonywania. Rezerwacja przez Agodę ma swój minus, jednokierunkowa komunikacja tylko w do hotelu, rodzi to problemy np. z dodtakowymi ewentualnie płatnymi usługami. Poprosiłem przez formularz Agody o transfer z lotniska zaznczjac, że przed wykoaniam usługi proszę o informację o ewentualnychy koswztach. serwis był w porządku jedank doipero na miejscu okazało się że jest bezpłatny od zamówienia trzech noclegów, na moje uwagi wyjaśnili ze nie mają mozliwości odpowiedzenia ponieważ Agoda nie udostepnia im mojego adresu e-mailowego.
10
Hotel usytuowany w dogodnym miejscu w pobliżu wszystkich atrakcyjnych miejsc. Zasadniczo w zasięgu 10 minut spacerem możemy dotrzć do dwóch światów Hanoi, stare miasto i nowe zasobne hanoi. Idąc z hotelu w prawą strone, idzieny do jeziora i starego miasta, które pokazuje Hanoi bliższe ogólnemu obrazowi. Idąc w lewo docieramy w okolice narodowego banku oraz opery i tu pojawia się inne Hanoi, czyste, zasobne piękniejsze. Trzeba zobaczyć obydwa obrazy aby nie pozostać tylko z wizerunkiem zaułków, które nie zdążyły jeszcze się zmienić. Wrażenie negatywne to poczucie otaczającego cię brudu na ulicach jednak bez typowych np dla Tajlandii zapachów. Rekompensuje jednak te wrazenia ogólna życzliwość i uśmiech jakim obdazają cię Wietnamczycy. Z uwag dodtakowych - należy uważać na złodziei w tzw sliping busach oraz mafię taksówkową przy dworcach. Określenie jazdy na licznik jest chwytem na klienta licznik nabija w takiej taksówce dwa, trzy cztery razy szybciej niż powinien.
Zgłoś tą recenzję
Jerzy W. Podróże z partnerem Poland, 30 grudnia 2011
Świetna lokalizacja ale małe pokoje

superlokalizacja
7,7
Miła sympatyczna, pomocna obsługa.Super lokalizacja, w samym centrum Hanoi - wszędzie blisko.Pokoje czyste,sympatycznie urządzone, ale małe.Śniadania dość dobre.Można liczyć na pomoc obsługi hotelowej.
Informacje na temat zwiedzania: Wszędzie blisko. Spacerem można zwiedzić najciekawsze i najważniejsze miejsca Hanoi
Zgłoś tą recenzję
Cedric R. Wycieczki w pojedynkę France, 3 lutego 2016
Aquarius Legend hotel is the place to be in Hanoi!

Amazing staff, great location, nice rooms, tasty breakfast....
10
Nothing to say! This hotel is just perfect. I really enjoyed my stay. The staff is so great and the location cannot be better in Hanoi! Just get there and enjoy! Highly recommended!
Zgłoś tą recenzję
Cedric R. Wycieczki w pojedynkę France, 30 stycznia 2016
Aquarius Legend Hotel

Great staff, nice hotel, good location!
10
Everything was great! Highly recommended!
Zgłoś tą recenzję
Son D. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 27 stycznia 2016
Nice hotel with great location and friendly staff

Staff friendliness, great location, good price value for central Hanoi
8,7
Everyone from reception desk, porter, kitchen staff and management are extremely friendly and are eager to offer advises for sightseeing, food venues. We also love the location of the hotel which is centrally near the Old quarter and Hoan Kiem lake and yet it is not as noisy as other street.
Zgłoś tą recenzję
Rolando L. Podróże grupowe Canada, 23 stycznia 2016
Charming and fantastic hotel!

Staff's attention to detail, Location, Price
10
It only gets better and better. The staff truly makes you feel right at home. Nothing is impossible for them. I would highly highly recommend this hotel to anyone...
Zgłoś tą recenzję
Janis Z. Podróże z partnerem United States of America, 17 stycznia 2016
They have it all

Location, price, staff
9,3
Wonderful
Zgłoś tą recenzję
Ngoc N. Podróże grupowe Vietnam, 15 stycznia 2016
Great quality for value

Location, comfort, staff. The staff was best of all. (Phuong and Yen were great)
10
Enjoyable !
Zgłoś tą recenzję
Jmmy B. Podróże z partnerem United States of America, 11 stycznia 2016
Fun times

Value, location & staff.
8,7
Very nice...
Zgłoś tą recenzję
Lee H. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 9 stycznia 2016
Value for money

location, convenience, room size
8,3
The staff were friendly and helpful when we asked for information and extra coffee bags. There are many eating stalls nearby. It is very near the night market. The toilet is big but water chopped and flow off very slowly. The room is away from the lift. So not very noisy. The room serving lady use the lift to transport the room services stuff that customer cannot use the lift. It is no good. May be her timing of using the lift must be earlier.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BufetAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - ŁazienkaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A02