Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Old Quarter, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Aquarius Legend Hotel Hanoi - Bufet Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Łazienka Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Okolica: Old Quarter Liczba pokoi: 18
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

na podstawie
908 recenzji

Warty swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (908)
Sortuj według:
Zbigniew J. Podróż z partnerem Poland, 23 lutego 2012
Doskonała lokalizacja, obsługa i standard

Standard i obsługa hotelu na wysokim poziomie, śniadanie urozmaicone, smaczne i bez ograniczeń, forma szwedzkiego bufetu,hotel czysty, łazienki odpowiadające dobrym standardom europejskim, pokoje odpowiadające oczekiwaniom, cena umiarkowana. przy rezerwacji (przez Agodę) nalezy się liczyć ze wzrostem ceny pokoju w stosunku do przedstawionej przez Agodę w ofercie na stronie, róznica wynosi plus ca 15% czyli za pokój oferowany na stronie w cenie 30usd za dobe zapłaciłem 35 usd, oczywiście dostrzegłem to i zaakceptowałem o tym w trakcie jej dokonywania. Rezerwacja przez Agodę ma swój minus, jednokierunkowa komunikacja tylko w do hotelu, rodzi to problemy np. z dodtakowymi ewentualnie płatnymi usługami. Poprosiłem przez formularz Agody o transfer z lotniska zaznczjac, że przed wykoaniam usługi proszę o informację o ewentualnychy koswztach. serwis był w porządku jedank doipero na miejscu okazało się że jest bezpłatny od zamówienia trzech noclegów, na moje uwagi wyjaśnili ze nie mają mozliwości odpowiedzenia ponieważ Agoda nie udostepnia im mojego adresu e-mailowego.
10
Hotel usytuowany w dogodnym miejscu w pobliżu wszystkich atrakcyjnych miejsc. Zasadniczo w zasięgu 10 minut spacerem możemy dotrzć do dwóch światów Hanoi, stare miasto i nowe zasobne hanoi. Idąc z hotelu w prawą strone, idzieny do jeziora i starego miasta, które pokazuje Hanoi bliższe ogólnemu obrazowi. Idąc w lewo docieramy w okolice narodowego banku oraz opery i tu pojawia się inne Hanoi, czyste, zasobne piękniejsze. Trzeba zobaczyć obydwa obrazy aby nie pozostać tylko z wizerunkiem zaułków, które nie zdążyły jeszcze się zmienić. Wrażenie negatywne to poczucie otaczającego cię brudu na ulicach jednak bez typowych np dla Tajlandii zapachów. Rekompensuje jednak te wrazenia ogólna życzliwość i uśmiech jakim obdazają cię Wietnamczycy. Z uwag dodtakowych - należy uważać na złodziei w tzw sliping busach oraz mafię taksówkową przy dworcach. Określenie jazdy na licznik jest chwytem na klienta licznik nabija w takiej taksówce dwa, trzy cztery razy szybciej niż powinien.
Jerzy W. Podróż z partnerem Poland, 30 grudnia 2011
Świetna lokalizacja ale małe pokoje

superlokalizacja
7,7
Miła sympatyczna, pomocna obsługa.Super lokalizacja, w samym centrum Hanoi - wszędzie blisko.Pokoje czyste,sympatycznie urządzone, ale małe.Śniadania dość dobre.Można liczyć na pomoc obsługi hotelowej.
Informacje na temat zwiedzania: Wszędzie blisko. Spacerem można zwiedzić najciekawsze i najważniejsze miejsca Hanoi
Wei X. Podróż w większej grupie Singapore, 15 lipca 2015
Approachable hotel staff

Friendly staff, hotel room
8,3
One of the nights the hotel ran out of rooms and have to provide us another room at the other hotel down the Street. It wasn't a big issue as it was nearby. However, there was an unslight incident. We left our main luggage over the counter as instructed by the hotel staff and left for a 2d1n tour. As we came back to retrieve our bags on the very next day, they were all wet. When we asked the hotel staff want happened, they were unable to provide an explanation and just smiled at us. We needed to wash and dry the fresh clothes in our bags. =/ Other than that, hotel staff were friendly and room service was fantastic.
Eamon M. Podróż z partnerem Ireland, 13 lipca 2015
Fantastic Stay

The service was one of the best I've ever experienced. The bed was very comfortable. The location was great.
9,3
Great staff, comfortable rooms, super location. Will 100% stay here again.
Richard W. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 4 lipca 2015
Great location, great staff

Location was great, staff were lovely and the room was nice
9,7
We had a lovely time staying at the hotel. The staff did everything they could to make us comfortable. And sarah booked train tickets and tours for us with no problems. Would definitely stay here again. Very good value for money.
Tim G. Wycieczka w pojedynkę Australia, 30 czerwca 2015
Brief look at Old Quarter

Staff, Staff, Comfort
9,7
Surprising considering rating 3 stars, should be more. Brief stay, Sarah organized tour to Halong Bay for me....great job, all last minute, breakfast was great, almost missed everything because I was so comfortably sleeping... Great VALUE place to stay, with people who care
Tim K. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 30 czerwca 2015
Aquarius Legend Hotel

Location, staff, comfort
10
I arrived late in the evening, nothing was to difficult for the staff, the following day I organized a tour to halong bay with Sarah, absolutely awesome experience of vietnam
Tim G. Wycieczka w pojedynkę Australia, 30 czerwca 2015
Short stay

Central location, STAFF, STAFF
10
Ideal centralised location, staff went out of their way to make my stay here as comfortable as possible
Nhia L. Podróż z partnerem United States of America, 22 czerwca 2015
Over rated hotel

Breakfast
5,7
It will be the last time I stay at this hotel. The rooms smelled, a/c was almost non existent, and one person out of the entire staff spoke English which made it very difficult to communicate.
Lance V. Podróż z partnerem South Africa, 18 czerwca 2015
Disappointing Stay

Location, location, location
6,3
I would be lying if I said I wasn't disappointed with this hotel. We booked here because of the great reviews but felt a little let down. We stayed in a superior room which was incredibly small and although they advertised that the room had a window, the window was onto the passage leading to the rooms so you could never really open the blinds. The hotel was noisy (not just guests but construction at 11pm in the evening at the bank next door) and the pinging of the elevator which was right next door to the room. The bathroom was a little grimy (around the shower it looked like it hadn't had a deep clean since the day the opened) and the towels were thread bare and old. In hindsight we possibly should have booked the highest category room available. Service was ok (I felt we had better service at some of the hostels we stayed at during our Vietnam trip). As far as location goes, you can't get much better. 2 minutes walk to Hang Be and 5 minutes to Ta Hien (the backpacker street with the pubs and stressed beer and food vendors) and 5-10 minutes to the lake. There are also many coffee shops right outside the front door of the hotel meaning that your coffee fix is never far away.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BufetAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - ŁazienkaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06