Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Old Quarter, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Aquarius Legend Hotel Hanoi - Bufet Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Łazienka Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Okolica: Old Quarter Liczba pokoi: 18
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

na podstawie
916 recenzji

Warty swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (916)
Sortuj według:
Zbigniew J. Podróż z partnerem Poland, 23 lutego 2012
Doskonała lokalizacja, obsługa i standard

Standard i obsługa hotelu na wysokim poziomie, śniadanie urozmaicone, smaczne i bez ograniczeń, forma szwedzkiego bufetu,hotel czysty, łazienki odpowiadające dobrym standardom europejskim, pokoje odpowiadające oczekiwaniom, cena umiarkowana. przy rezerwacji (przez Agodę) nalezy się liczyć ze wzrostem ceny pokoju w stosunku do przedstawionej przez Agodę w ofercie na stronie, róznica wynosi plus ca 15% czyli za pokój oferowany na stronie w cenie 30usd za dobe zapłaciłem 35 usd, oczywiście dostrzegłem to i zaakceptowałem o tym w trakcie jej dokonywania. Rezerwacja przez Agodę ma swój minus, jednokierunkowa komunikacja tylko w do hotelu, rodzi to problemy np. z dodtakowymi ewentualnie płatnymi usługami. Poprosiłem przez formularz Agody o transfer z lotniska zaznczjac, że przed wykoaniam usługi proszę o informację o ewentualnychy koswztach. serwis był w porządku jedank doipero na miejscu okazało się że jest bezpłatny od zamówienia trzech noclegów, na moje uwagi wyjaśnili ze nie mają mozliwości odpowiedzenia ponieważ Agoda nie udostepnia im mojego adresu e-mailowego.
10
Hotel usytuowany w dogodnym miejscu w pobliżu wszystkich atrakcyjnych miejsc. Zasadniczo w zasięgu 10 minut spacerem możemy dotrzć do dwóch światów Hanoi, stare miasto i nowe zasobne hanoi. Idąc z hotelu w prawą strone, idzieny do jeziora i starego miasta, które pokazuje Hanoi bliższe ogólnemu obrazowi. Idąc w lewo docieramy w okolice narodowego banku oraz opery i tu pojawia się inne Hanoi, czyste, zasobne piękniejsze. Trzeba zobaczyć obydwa obrazy aby nie pozostać tylko z wizerunkiem zaułków, które nie zdążyły jeszcze się zmienić. Wrażenie negatywne to poczucie otaczającego cię brudu na ulicach jednak bez typowych np dla Tajlandii zapachów. Rekompensuje jednak te wrazenia ogólna życzliwość i uśmiech jakim obdazają cię Wietnamczycy. Z uwag dodtakowych - należy uważać na złodziei w tzw sliping busach oraz mafię taksówkową przy dworcach. Określenie jazdy na licznik jest chwytem na klienta licznik nabija w takiej taksówce dwa, trzy cztery razy szybciej niż powinien.
Zgłoś tą recenzję
Jerzy W. Podróż z partnerem Poland, 30 grudnia 2011
Świetna lokalizacja ale małe pokoje

superlokalizacja
7,7
Miła sympatyczna, pomocna obsługa.Super lokalizacja, w samym centrum Hanoi - wszędzie blisko.Pokoje czyste,sympatycznie urządzone, ale małe.Śniadania dość dobre.Można liczyć na pomoc obsługi hotelowej.
Informacje na temat zwiedzania: Wszędzie blisko. Spacerem można zwiedzić najciekawsze i najważniejsze miejsca Hanoi
Zgłoś tą recenzję
Tim G. Wycieczka w pojedynkę Australia, 8 sierpnia 2015
Above and beyond

A happy, welcoming atmosphere, extremely friendly, In the centre of everything
10
From the time that I walked into this hotel, everyone made me feel so welcome. My plan for touring northern Vietnam was to wing it, the only booking I had was the Aquarius Legend hotel. After a day of walking around the Old Quarter, I sat down with Sarah (tour organiser) and we planned out tours to Sapa, Halong Bay, Ba Be Lake, and Tam Coc, with a couple days to explore, in and around, Hanoi between each tour. I have now returned home, from the best vacation ever. And it all started from the moment I first stepped into the Aquarius Legend Hotel
Zgłoś tą recenzję
Tim K. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 8 sierpnia 2015
A smile goes a long way..................

Big family room with 2 big beds-so plenty of space, central location,
10
Organised our stay at the Aquarius Legend for our family, staying in Hanoi was the highlight of the whole Vietnamese holiday, staff at the hotel helped us with everything, Sarah (tour manager) organised 2 big tours for us, to Halong Bay and to Sapa, these were a couple of nights each, and then while in Hanoi she organised day tours throughout the city. When it was time to go home, the guys at the hotel even organised a special taxi for us. When we got to the airport, I realised that I had left my passport behind, so they organised to get it out to the airport for me without asking anything in return. These guys definitely went over and above normal practices.
Zgłoś tą recenzję
Andrew C. Podróż z partnerem United States of America, 7 sierpnia 2015
Ya Baby! Good place.

Comfortable, roomy, and clean
9,3
Loved it. Stayed at a fleabag the first night - this place had everything you'd want in a hotel. Safe, hair dryer, nice bathroom, comfortable bed, optional yummy breakfast :)
Zgłoś tą recenzję
Robert T. Wycieczka w pojedynkę Australia, 30 lipca 2015
City life

Extremely helpful staff, service and location.
8,3
Fantastic
Zgłoś tą recenzję
Wei X. Podróż w większej grupie Singapore, 15 lipca 2015
Approachable hotel staff

Friendly staff, hotel room
8,3
One of the nights the hotel ran out of rooms and have to provide us another room at the other hotel down the Street. It wasn't a big issue as it was nearby. However, there was an unslight incident. We left our main luggage over the counter as instructed by the hotel staff and left for a 2d1n tour. As we came back to retrieve our bags on the very next day, they were all wet. When we asked the hotel staff want happened, they were unable to provide an explanation and just smiled at us. We needed to wash and dry the fresh clothes in our bags. =/ Other than that, hotel staff were friendly and room service was fantastic.
Zgłoś tą recenzję
Kha M. Podróż służbowa Vietnam, 14 lipca 2015
So so

Convenience location, ok staff, bad AC
6,3
Zgłoś tą recenzję
Eamon M. Podróż z partnerem Ireland, 13 lipca 2015
Fantastic Stay

The service was one of the best I've ever experienced. The bed was very comfortable. The location was great.
9,3
Great staff, comfortable rooms, super location. Will 100% stay here again.
Zgłoś tą recenzję
Richard W. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 4 lipca 2015
Great location, great staff

Location was great, staff were lovely and the room was nice
9,7
We had a lovely time staying at the hotel. The staff did everything they could to make us comfortable. And sarah booked train tickets and tours for us with no problems. Would definitely stay here again. Very good value for money.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BufetAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - ŁazienkaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07