lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Dzielnica Hoan Kiem - Stare miasto, Hanoi, Wietnam (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Hanoi Value Hotel
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Bufet Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restauracja Aquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hotelu Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny Aquarius Legend Hotel Hanoi - Łazienka Aquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny
Okolica: Dzielnica Hoan Kiem - Stare miasto Liczba pokoi: 18
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,4

z 782 recenzji

Warty swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (782)
Sortuj według:
Zbigniew J. Podróż z partnerem Poland, 23 lutego 2012
Doskonała lokalizacja, obsługa i standard

Standard i obsługa hotelu na wysokim poziomie, śniadanie urozmaicone, smaczne i bez ograniczeń, forma szwedzkiego bufetu,hotel czysty, łazienki odpowiadające dobrym standardom europejskim, pokoje odpowiadające oczekiwaniom, cena umiarkowana. przy rezerwacji (przez Agodę) nalezy się liczyć ze wzrostem ceny pokoju w stosunku do przedstawionej przez Agodę w ofercie na stronie, róznica wynosi plus ca 15% czyli za pokój oferowany na stronie w cenie 30usd za dobe zapłaciłem 35 usd, oczywiście dostrzegłem to i zaakceptowałem o tym w trakcie jej dokonywania. Rezerwacja przez Agodę ma swój minus, jednokierunkowa komunikacja tylko w do hotelu, rodzi to problemy np. z dodtakowymi ewentualnie płatnymi usługami. Poprosiłem przez formularz Agody o transfer z lotniska zaznczjac, że przed wykoaniam usługi proszę o informację o ewentualnychy koswztach. serwis był w porządku jedank doipero na miejscu okazało się że jest bezpłatny od zamówienia trzech noclegów, na moje uwagi wyjaśnili ze nie mają mozliwości odpowiedzenia ponieważ Agoda nie udostepnia im mojego adresu e-mailowego.
10
Hotel usytuowany w dogodnym miejscu w pobliżu wszystkich atrakcyjnych miejsc. Zasadniczo w zasięgu 10 minut spacerem możemy dotrzć do dwóch światów Hanoi, stare miasto i nowe zasobne hanoi. Idąc z hotelu w prawą strone, idzieny do jeziora i starego miasta, które pokazuje Hanoi bliższe ogólnemu obrazowi. Idąc w lewo docieramy w okolice narodowego banku oraz opery i tu pojawia się inne Hanoi, czyste, zasobne piękniejsze. Trzeba zobaczyć obydwa obrazy aby nie pozostać tylko z wizerunkiem zaułków, które nie zdążyły jeszcze się zmienić. Wrażenie negatywne to poczucie otaczającego cię brudu na ulicach jednak bez typowych np dla Tajlandii zapachów. Rekompensuje jednak te wrazenia ogólna życzliwość i uśmiech jakim obdazają cię Wietnamczycy. Z uwag dodtakowych - należy uważać na złodziei w tzw sliping busach oraz mafię taksówkową przy dworcach. Określenie jazdy na licznik jest chwytem na klienta licznik nabija w takiej taksówce dwa, trzy cztery razy szybciej niż powinien.
Jerzy W. Podróż z partnerem Poland, 30 grudnia 2011
Świetna lokalizacja ale małe pokoje

superlokalizacja
7,7
Miła sympatyczna, pomocna obsługa.Super lokalizacja, w samym centrum Hanoi - wszędzie blisko.Pokoje czyste,sympatycznie urządzone, ale małe.Śniadania dość dobre.Można liczyć na pomoc obsługi hotelowej.
Informacje na temat zwiedzania: Wszędzie blisko. Spacerem można zwiedzić najciekawsze i najważniejsze miejsca Hanoi
Siew K. Podróż z partnerem Malaysia, 18 października 2014
Good service & clean hotel

Staff service, hotel room and location
7,3
Very comfortable
Anoop A. Wycieczka w pojedynkę India, 14 października 2014
Exceptional Service from Hotel staff

Comfortable bed, Service, Laptop in room
8,7
It was awesome, I have been told it is a family run business. The guys studied in Singapore and speak good English and friendly too. They do offer laptop/ desktop in room so no need to worry if you didn't bring a laptop. They also allowed me to use their reception PC since my smartphone was broken. Kept my luggage when I went to Ninh Binh and even returned it at early morning once I came back. I will definitely stay here because I liked their service. Another thing, they arranged toilet & bathing facility with toiletries kit even before I check in. Exceptional Service. I have no comment on breakfast since I didn't choose that option.
Kin S. Podróż z partnerem Singapore, 8 października 2014
Good Comfortable Hotel

Location, Comfortable and Friendly Staff
9,3
Excellent and comfortable stay at this hotel again. This time round I tried their breakfast which is good enough for me. Location is still the key in selecting this hotel together with room comfort and friendly staff. Will return again to this hotel. :D
Robert L. Wycieczka w pojedynkę Australia, 8 października 2014
A perfect hotel to stay at in Hanoi

The staff, the location and the size and facilities in the rooms.
10
I booked into the Aquarius Legend Hotel again because I knew that the staff would be friendly and make sure that I would enjoy my stay. Once again I couldn't fault the service of the friendly staff, including the manager. The rooms are large, the beds are huge and the facilities excellent. Being located in the middle of The Old (French) Quarter provides walking access to all the 'specialty' streets, Hoan Kiem Lake, the water puppet theatre and other tourist attractions. Many coffee shops are in the same street and close to the hotel and Vietnamese coffee is amongst the best in the world. If you wish to travel further afield you can book your tour to Sapa, Halong Bay or any other destination in the hotel lobby with Mr Siro the Tour Operator. In my opinion this hotel deserves a higher rating than 3 star and I know the management and staff are working hard to achieve this upgrade. I wouldn't stay anywhere but the Aquarius Legend. To me it is the best choice of hotels in Hanoi.
Leah A. Podróż z partnerem Canada, 5 października 2014
clean, great bed, central and helpful staff

room size and bed, very clean, helpful staff
10
Room was very spacious, extra large bed which was really nice, friendly and helpful staff and good breakfast. Great value. Central location.
Jia J. Wycieczka w pojedynkę China, 2 października 2014
good place to stay in central Hanoi

room, location,
9
good
Jennifer B. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 1 października 2014
Beds are incredible!!!

Beds, location, staff
8,7
This place is great... Beds are super comfy and the staff was really helpful. Breakfast wasn't included which was a bummer
Gerald C. Podróż służbowa Philippines, 24 września 2014
Excellent service, honest, hospitable accomodating

Honest staff, accommodating, clean rooms everyday. Located near many places. What you see in pictures is what you get.
10
Perfect stay. enjoyable place to stay. Recommended to stay again. Loacted at the heart of Hoan Kiem district walking distance hoan kiem lake. All staff very accommodating even though not speak well in english but they did their best to communicate well. Well recommended to all.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BufetAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - RestauracjaAquarius Legend Hotel Hanoi - Wnętrze hoteluAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnnyAquarius Legend Hotel Hanoi - ŁazienkaAquarius Legend Hotel Hanoi - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C03