Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,9

z 3664 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (3664)
Sortuj według:
Rafal R. Wycieczki w pojedynkę Poland, 24 listopada 2014
Dla mnie super

Żadnych problemów , obsługa była ok , dobra lokalizacja
10
Trochę mała recepcja ale mi to nie przeszkadzało. Wszystko praktycznie pod ręką. W hotelu było wszystko na miejscu. Śniadania bardzo ok
Zgłoś tą recenzję
Natalia C. Podróże z partnerem Poland, 19 listopada 2012
b. dobry hotel za przystępną cenę! polecam!!!

lokalizacja, wystrój pokoi, obsługa, śniadania (duży wybór), basen
10
lokalizacja świetna jak na Patong! bliziutko do plaży i do centrum, w bocznej uliczce (jest zupełnie cicho!) pokoje ładnie urządzone, przyjemne śniadania bogate i urozmaicone: kilka ciepłych dań, tosty, owoce przeróżne, sałatki, itp. świetny basen na dachu z leżakami
Zgłoś tą recenzję
Jozefa K. Podróże grupowe Poland, 5 lutego 2012
Dobry wybor

doskonaly stosunek jakosci uslug do ceny
8,7
Spelnia wszystko to co mozna oczekiwac po hotelu w Phuket. Dobra lokalizacja , w poblizu sklepy restauracje bary . W hotelu czysto , srwis dobry ,obsluga mila. Smaczne jedzenie na sniadanie w formie bufetu. Doskonaly stosunek ceny do jakosci.
Informacje na temat hoteli: Hotele na Phuket sa drogie ale Aspery jest w rozsadnej cenie dla Polakow.
Zgłoś tą recenzję
Krzysztof Z. Wycieczki w pojedynkę Poland, 8 listopada 2010
Dobra lokalizacja, duże pokoje

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko plaży i głównej ulicy z pubami i restauracjami.
8,3
Bardzo dobre położenie hotelu. 100 m do plaży i głównej ulicy. Do "centrum życia nocnego" pięć minut spacerkiem. Śniadania urozmaicone, dużo ciast, słodyczy i owoców. Ceny w hotelowym spa nie odbiegają od cen w innych salonach. W lobby hotelu punkt informacji turystycznej. Panie bardzo miłe służą wszelką pomocą w zakresie imprez i wycieczek organizowanych przez różnych touroperatorów. Przy hotelu wypożyczalnia skuterków i punkt usług pralniczych. Niewątpliwym minusem jest niezbyt dokładne sprzątanie oraz brak ciepłej wody. Remont basenu w sezonie turystycznym nie powinien mieć miejsca. Przydałaby się również mała rewitalizacja hotelu.
Informacje na temat restauracji: Wiele restauracji i pubów w odległości 100 - 300 m.
Zgłoś tą recenzję
Fritz A. Podróże z partnerem Philippines, 11 lutego 2016
Good Location

Location, Friendly Staffs
7,7
Great Location, only 8-10 mins walk to Patong Beach, 12mins to La Loma Market, :) Around 20mins to Bangla Street (idk if we walk slow or whaaaaat? haha! but definitely you'll enjoy the walking 'cause of the foodies and small stalls along the way. No slippers provided though on the hotel room. :( Lift was under maintenance during our stay, so I have to walk up to 4th floor.
Zgłoś tą recenzję
Md R. Wycieczki w pojedynkę Bangladesh, 26 stycznia 2016
It was good

staff location and value for the money
8,7
fantastic
Zgłoś tą recenzję
Ana A. Podróże z partnerem Philippines, 20 stycznia 2016
Best value for your money

Location, breakfast, and staff
9,7
Got upgraded from Classic to Juniour Suite by pure chance. Probably because the hotel was booked. The breakfast buffet was amazing! Omelettes by order, lots of food and fruit selection! Pool was ugly and dirty though. Nevertheless, perfect location. Minutes away from the beach.
Zgłoś tą recenzję
Michelle A. Podróże z partnerem Singapore, 17 stycznia 2016
Overrated

Close to night market food stalls, Convenient Shops nearby, Quiet End of Patong Beach
4,7
Overrated as a three star hotel and not worth staying at this location for anything more than SGD 70 per night. On the whole, prices are increasing in Phuket and have been over-run by the Chinese from China.
Zgłoś tą recenzję
Annie C. Podróże z partnerem China, 1 stycznia 2016
definitely will NOT come back again

Good location
5,7
Zgłoś tą recenzję
Faridah A. Podróże grupowe Singapore, 1 stycznia 2016
Best value for money stay in Phuket

1) The clean room 2) Friendly and helpful staff 3) The location
10
This is my fourth time staying af Aspery. The reasons why I kept going for more is definitely the price because it's very reasonable and furthermore the location of the place is pretty good. 10mins walk from Bangla Road and about 13 mins walk from the Jungceylon Shopping mall. Since we hardly walk, we rented a motorbike from the hotel itself. They provide various services for tourist like the tourist infor information counter if you're keen to do activities in Phuket or even island hoping. The English and friendly staff may assist you with that. The hotel also provide massage services. What more can I ask for. From the reasonable room price to clean and spacious room to friendly and english speaking staff to the location. Many thumbs up.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - BasenAspery Hotel Phuket - FoyerAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - WyposażenieAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - Spa


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B08