Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny
Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja
Okolica: Patong Liczba pokoi: 178
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

na podstawie
3500 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (3500)
Sortuj według:
Rafal R. Wycieczka w pojedynkę Poland, 24 listopada 2014
Dla mnie super

Żadnych problemów , obsługa była ok , dobra lokalizacja
10
Trochę mała recepcja ale mi to nie przeszkadzało. Wszystko praktycznie pod ręką. W hotelu było wszystko na miejscu. Śniadania bardzo ok
Natalia C. Podróż z partnerem Poland, 19 listopada 2012
b. dobry hotel za przystępną cenę! polecam!!!

lokalizacja, wystrój pokoi, obsługa, śniadania (duży wybór), basen
10
lokalizacja świetna jak na Patong! bliziutko do plaży i do centrum, w bocznej uliczce (jest zupełnie cicho!) pokoje ładnie urządzone, przyjemne śniadania bogate i urozmaicone: kilka ciepłych dań, tosty, owoce przeróżne, sałatki, itp. świetny basen na dachu z leżakami
Jozefa K. Podróż w większej grupie Poland, 5 lutego 2012
Dobry wybor

doskonaly stosunek jakosci uslug do ceny
8,7
Spelnia wszystko to co mozna oczekiwac po hotelu w Phuket. Dobra lokalizacja , w poblizu sklepy restauracje bary . W hotelu czysto , srwis dobry ,obsluga mila. Smaczne jedzenie na sniadanie w formie bufetu. Doskonaly stosunek ceny do jakosci.
Informacje na temat hoteli: Hotele na Phuket sa drogie ale Aspery jest w rozsadnej cenie dla Polakow.
Krzysztof Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 8 listopada 2010
Dobra lokalizacja, duże pokoje

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko plaży i głównej ulicy z pubami i restauracjami.
8,3
Bardzo dobre położenie hotelu. 100 m do plaży i głównej ulicy. Do "centrum życia nocnego" pięć minut spacerkiem. Śniadania urozmaicone, dużo ciast, słodyczy i owoców. Ceny w hotelowym spa nie odbiegają od cen w innych salonach. W lobby hotelu punkt informacji turystycznej. Panie bardzo miłe służą wszelką pomocą w zakresie imprez i wycieczek organizowanych przez różnych touroperatorów. Przy hotelu wypożyczalnia skuterków i punkt usług pralniczych. Niewątpliwym minusem jest niezbyt dokładne sprzątanie oraz brak ciepłej wody. Remont basenu w sezonie turystycznym nie powinien mieć miejsca. Przydałaby się również mała rewitalizacja hotelu.
Informacje na temat restauracji: Wiele restauracji i pubów w odległości 100 - 300 m.
Faisal B. Wycieczka w pojedynkę Yemen, 3 lipca 2015
Was a nice stay

Location, Price and comfortable room
7,7
The hotel just a walking distance to Patong beach, The staffs were friendly and helpful, The room was comfortable and clean, WiFi was OK but old system to login, Overall was ok, Thanks.
Chris L. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 26 czerwca 2015
Decent place

A clean, decent place that's not too far from the beach and the main roads. Small but comfortable.
8,3
Barad A. Podróż w większej grupie India, 18 czerwca 2015
it is very good

location.room.staff
9,7
Topan E. Podróż z partnerem Indonesia, 8 czerwca 2015
Aspery hotel is clean and near from patong city

Clean,service good,breakfast good
9,3
Very happy and satisfied
Catherine S. Podróż z partnerem Malaysia, 7 czerwca 2015
Pleasant surprise

Location, staff, convenience
8,7
Upon arriving at the hotel for check-in, we were immediately put at ease by the Reception staff. Check-in was a breeze and the staff was very accommodating. The rooms, though not in tip-top condition were perfectly reasonable, modernly decorated, comfy beds, good sized bathroom and cleaned well daily. Nice balcony too! Breakfast was just so so, not a lot of meat choices so hopefully that can be improved. Loved the location, just a few steps away from the beach, peaceful and quiet at night but still walking distance to Bangla road. I did some Muay Thai classes at Maximum Fitness which was about a 5 minute walk away. They have 24 hour laundry service which was really convenient and prices are exactly the same as anywhere else. Great massage places below and you can order in-room massage. Very good value for money and I would definitely stay at Aspery again.
Fuad B. Rodziny z małymi dziećmi Bangladesh, 29 maja 2015
Nice stay

Location, Service and Food
8,3
It was nice stay, Good location & Environment

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - BasenAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - WyposażenieAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Foyer


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C05