lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Aspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Aspery Hotel Phuket - Foyer Aspery Hotel Phuket - Wnętrze hotelu Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa
Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Pub/Hol Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Basen Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Recepcja
Okolica: Patong Liczba pokoi: 178
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 3139 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (3139)
Sortuj według:
Natalia C. Podróż z partnerem Poland, 19 listopada 2012
b. dobry hotel za przystępną cenę! polecam!!!

lokalizacja, wystrój pokoi, obsługa, śniadania (duży wybór), basen
10
lokalizacja świetna jak na Patong! bliziutko do plaży i do centrum, w bocznej uliczce (jest zupełnie cicho!) pokoje ładnie urządzone, przyjemne śniadania bogate i urozmaicone: kilka ciepłych dań, tosty, owoce przeróżne, sałatki, itp. świetny basen na dachu z leżakami
Jozefa K. Podróż w większej grupie Poland, 5 lutego 2012
Dobry wybor

doskonaly stosunek jakosci uslug do ceny
8,7
Spelnia wszystko to co mozna oczekiwac po hotelu w Phuket. Dobra lokalizacja , w poblizu sklepy restauracje bary . W hotelu czysto , srwis dobry ,obsluga mila. Smaczne jedzenie na sniadanie w formie bufetu. Doskonaly stosunek ceny do jakosci.
Informacje na temat hoteli: Hotele na Phuket sa drogie ale Aspery jest w rozsadnej cenie dla Polakow.
Krzysztof Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 8 listopada 2010
Dobra lokalizacja, duże pokoje

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko plaży i głównej ulicy z pubami i restauracjami.
8,3
Bardzo dobre położenie hotelu. 100 m do plaży i głównej ulicy. Do "centrum życia nocnego" pięć minut spacerkiem. Śniadania urozmaicone, dużo ciast, słodyczy i owoców. Ceny w hotelowym spa nie odbiegają od cen w innych salonach. W lobby hotelu punkt informacji turystycznej. Panie bardzo miłe służą wszelką pomocą w zakresie imprez i wycieczek organizowanych przez różnych touroperatorów. Przy hotelu wypożyczalnia skuterków i punkt usług pralniczych. Niewątpliwym minusem jest niezbyt dokładne sprzątanie oraz brak ciepłej wody. Remont basenu w sezonie turystycznym nie powinien mieć miejsca. Przydałaby się również mała rewitalizacja hotelu.
Informacje na temat restauracji: Wiele restauracji i pubów w odległości 100 - 300 m.
Faisal M. Rodziny z małymi dziećmi Pakistan, 24 sierpnia 2014
Average

Location, Price & Service
7
Just OK
Anthony B. Wycieczka w pojedynkę Australia, 20 sierpnia 2014
Value for Money

Location, Beach close, Shopping
8,3
Only booked it for 10 hours as i was flying out at night and wanted to have shower and stor my bags for the day!! At 600 Baht you cant go wrong. See You next time Asprey
Faisal M. Rodziny z małymi dziećmi Pakistan, 20 sierpnia 2014
OK

Location, Price & Service
7,3
This time stinky rooms & corridors, ordinary breakfast. The main attraction for my kids was the swimming pool as previously observed BUT the Pool was under service, the whole 12 days we stayed and even agoda did not informed me about its status. We should have been compensated but nothing happened. Other tourists were cursing the hotel for its unprofessional facilitation attitude. Very disappointing stay this year
Faisal M. Rodziny z małymi dziećmi Pakistan, 15 sierpnia 2014
Just OK

Location, Price & Service
7,3
This time stinky rooms & corridors, ordinary breakfast. The main attraction for my kids was the swimming pool as previously observed BUT the Pool was under service, the whole 12 days we stayed and even agoda did not informed me about its status. We should have been compensated but nothing happened. Other tourists were cursing the hotel for its unprofessional facilitation attitude. Very disappointing stay this year
Faisal M. Rodziny z małymi dziećmi Pakistan, 15 sierpnia 2014
Just OK

Location, Price & Service
7,3
This time stinky rooms & corridors, ordinary breakfast. The main attraction for my kids was the swimming pool as previously observed BUT the Pool was under service, the whole 12 days we stayed and even agoda did not informed me about its status. We should have been compensated but nothing happened. Other tourists were cursing the hotel for its unprofessional facilitation attitude. Very disappointing stay this year
Mohammad R. Podróż w większej grupie Australia, 14 sierpnia 2014
Good staff, close to beach

Nice rooms, good staff, clean
8,3
It was lovely
Faisal M. Rodziny z małymi dziećmi Pakistan, 12 sierpnia 2014
Just OK

Location, Price & Service
7,3
This time stinky rooms & corridors, ordinary breakfast. The main attraction for my kids was the swimming pool as previously observed BUT the Pool was under service, the whole 12 days we stayed and even agoda did not informed me about its status. We should have been compensated but nothing happened. Other tourists were cursing the hotel for its unprofessional facilitation attitude. Very disappointing stay this year

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - FoyerAspery Hotel Phuket - Wnętrze hoteluAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - Pub/HolAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - BasenAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Basen


AS-AGWEB-3B05