lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny
Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja
Okolica: Patong Liczba pokoi: 178
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 3234 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (3234)
Sortuj według:
Natalia C. Podróż z partnerem Poland, 19 listopada 2012
b. dobry hotel za przystępną cenę! polecam!!!

lokalizacja, wystrój pokoi, obsługa, śniadania (duży wybór), basen
10
lokalizacja świetna jak na Patong! bliziutko do plaży i do centrum, w bocznej uliczce (jest zupełnie cicho!) pokoje ładnie urządzone, przyjemne śniadania bogate i urozmaicone: kilka ciepłych dań, tosty, owoce przeróżne, sałatki, itp. świetny basen na dachu z leżakami
Jozefa K. Podróż w większej grupie Poland, 5 lutego 2012
Dobry wybor

doskonaly stosunek jakosci uslug do ceny
8,7
Spelnia wszystko to co mozna oczekiwac po hotelu w Phuket. Dobra lokalizacja , w poblizu sklepy restauracje bary . W hotelu czysto , srwis dobry ,obsluga mila. Smaczne jedzenie na sniadanie w formie bufetu. Doskonaly stosunek ceny do jakosci.
Informacje na temat hoteli: Hotele na Phuket sa drogie ale Aspery jest w rozsadnej cenie dla Polakow.
Krzysztof Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 8 listopada 2010
Dobra lokalizacja, duże pokoje

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko plaży i głównej ulicy z pubami i restauracjami.
8,3
Bardzo dobre położenie hotelu. 100 m do plaży i głównej ulicy. Do "centrum życia nocnego" pięć minut spacerkiem. Śniadania urozmaicone, dużo ciast, słodyczy i owoców. Ceny w hotelowym spa nie odbiegają od cen w innych salonach. W lobby hotelu punkt informacji turystycznej. Panie bardzo miłe służą wszelką pomocą w zakresie imprez i wycieczek organizowanych przez różnych touroperatorów. Przy hotelu wypożyczalnia skuterków i punkt usług pralniczych. Niewątpliwym minusem jest niezbyt dokładne sprzątanie oraz brak ciepłej wody. Remont basenu w sezonie turystycznym nie powinien mieć miejsca. Przydałaby się również mała rewitalizacja hotelu.
Informacje na temat restauracji: Wiele restauracji i pubów w odległości 100 - 300 m.
Cris A. Podróż z partnerem United States of America, 29 października 2014
Great Stay thou careful for the Room with MOLD

great staff, nice location and friendly
9,7
Please BE warned ROOM 2-309 has a serious mold issue for a water damaged bed. My father spent the last three days ill after having stayed on 12 hours in the room. They were great and kind in changing the room promptly; however, as a Medical Professional I am alarmed that they immediately stuck another guest in the room without addressing the concern. Again, great staff and hotel. They just don't understand the health implications and the liability. Sincerely, Dr Angel
Robert W. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 28 października 2014
Clean rooms, convenient location, average food

The bed was very big, clean rooms, good location
8,3
Very relaxed and enjoyable
Sermsakdi S. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 26 października 2014
Nice room clean and location near beach, breakfas

Room Location Cleanlinessgood
7,3
Good But parking space very very poor
Tan C. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 26 października 2014
strategic location, good service, comfortable room

location, service, room comfortable
8,3
the check in process is quick.friendly counter staff greet with smile and briefly orientated me regarding the hotel facility. 10 minutes walks to patong beach, 20 minutes walk to bangla road and 30 minutes walk to jungceylon mall. breakfast prepared is acceptable. swimming on top of the hotel offers great view over patong beach and nearby hill.
Ross W. Podróż z partnerem United Kingdom, 22 października 2014
Well worth the money

This hotel is in a great location the staff are lovely very welcoming and was impressed with the food
8,7
We had a great stay at the hotel perfect location and great price the even let us have the room longer would recommend this as very quiet and clean also the pool up stairs is a good little pool and has plenty space to relax
Hendra N. Podróż w większej grupie Indonesia, 19 października 2014
Nice Hotel

Big Room, Clean, Value
7
big room n clean, good staf.. very nice hotel
Ho W. Podróż z partnerem Singapore, 18 października 2014
Good location

Clean room,
8
Will come to Aspery Hotel during my next holiday

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - BasenAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - WyposażenieAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Foyer


AS-AGWEB-3C03