lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny
Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Łazienka Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja
Okolica: Patong Liczba pokoi: 178
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 3289 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (3289)
Sortuj według:
Natalia C. Podróż z partnerem Poland, 19 listopada 2012
b. dobry hotel za przystępną cenę! polecam!!!

lokalizacja, wystrój pokoi, obsługa, śniadania (duży wybór), basen
10
lokalizacja świetna jak na Patong! bliziutko do plaży i do centrum, w bocznej uliczce (jest zupełnie cicho!) pokoje ładnie urządzone, przyjemne śniadania bogate i urozmaicone: kilka ciepłych dań, tosty, owoce przeróżne, sałatki, itp. świetny basen na dachu z leżakami
Jozefa K. Podróż w większej grupie Poland, 5 lutego 2012
Dobry wybor

doskonaly stosunek jakosci uslug do ceny
8,7
Spelnia wszystko to co mozna oczekiwac po hotelu w Phuket. Dobra lokalizacja , w poblizu sklepy restauracje bary . W hotelu czysto , srwis dobry ,obsluga mila. Smaczne jedzenie na sniadanie w formie bufetu. Doskonaly stosunek ceny do jakosci.
Informacje na temat hoteli: Hotele na Phuket sa drogie ale Aspery jest w rozsadnej cenie dla Polakow.
Krzysztof Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 8 listopada 2010
Dobra lokalizacja, duże pokoje

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko plaży i głównej ulicy z pubami i restauracjami.
8,3
Bardzo dobre położenie hotelu. 100 m do plaży i głównej ulicy. Do "centrum życia nocnego" pięć minut spacerkiem. Śniadania urozmaicone, dużo ciast, słodyczy i owoców. Ceny w hotelowym spa nie odbiegają od cen w innych salonach. W lobby hotelu punkt informacji turystycznej. Panie bardzo miłe służą wszelką pomocą w zakresie imprez i wycieczek organizowanych przez różnych touroperatorów. Przy hotelu wypożyczalnia skuterków i punkt usług pralniczych. Niewątpliwym minusem jest niezbyt dokładne sprzątanie oraz brak ciepłej wody. Remont basenu w sezonie turystycznym nie powinien mieć miejsca. Przydałaby się również mała rewitalizacja hotelu.
Informacje na temat restauracji: Wiele restauracji i pubów w odległości 100 - 300 m.
Lyndsay B. Podróż z partnerem Canada, 25 listopada 2014
Awesome location! great staff!

restaurant, location, rooms
10
Safary J. Podróż z partnerem Singapore, 25 listopada 2014
recommended to all

1) big room. 2) cleanliness. 3) location
7,7
I enjoyed my 4 night here. Lobby looks not so interesting but Room, toilet was big & clean. Near to all location. Very peaceful surroundings. Breakfast & swimming pool was simple. Staff was great. Value for price. Recommended to stay in old building instead of new one. Able to rent motorcycle.
Cheok E. Podróż z partnerem Singapore, 25 listopada 2014
Good location

location, price and convenience
5,7
Hotel is very near to patong beach and bangla street. Around 10 mins walk to reach junceylong shopping.
Charles G. Podróż w większej grupie France, 20 listopada 2014
aspery very good hotel

location, cleanliness comfort
9,3
just great, I recommend it
Mark C. Podróż z partnerem United Kingdom, 17 listopada 2014
Very good hotel staff very helpful and friendly

Location staff clean
9
It was very good enjpyable
Ying H. Podróż w większej grupie Malaysia, 17 listopada 2014
Value For money but not facility

Location is good for beach but not happening place
7
The hotel is consider cheap if you are booking early. the facility not so good . like swimming pool , if like us 8 person go in, then other customer cant enjoy it . for room , i found out my room got a bad smile when i flush toilet.
Gregory H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 16 listopada 2014
Overall a pleasant stay

location, breakfast and aircon
7,3
A nice average hotel that was clean and well located near Patong beach!The buffet breakfast was very good!Check in was fast and room was ready for me at noon!One of the main reception staff members is very rude and un helpful!You will know who he is if you are unfortunate enough to deal with him!Rooftop pool is nice to cool off but the beach is so close!Would probably stay here again!

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - ŁazienkaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - BasenAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - WyposażenieAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Foyer


AS-AGWEB-3A06