lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Aspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrz Aspery Hotel Phuket - Foyer Aspery Hotel Phuket - Wnętrze hotelu Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Pokój gościnny Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Spa
Aspery Hotel Phuket - Spa Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Pub/Hol Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Basen Aspery Hotel Phuket - Restauracja Aspery Hotel Phuket - Recepcja
Okolica: Patong Liczba pokoi: 178
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 3099 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (3099)
Sortuj według:
Natalia C. Podróż z partnerem Poland, 19 listopada 2012
b. dobry hotel za przystępną cenę! polecam!!!

lokalizacja, wystrój pokoi, obsługa, śniadania (duży wybór), basen
10
lokalizacja świetna jak na Patong! bliziutko do plaży i do centrum, w bocznej uliczce (jest zupełnie cicho!) pokoje ładnie urządzone, przyjemne śniadania bogate i urozmaicone: kilka ciepłych dań, tosty, owoce przeróżne, sałatki, itp. świetny basen na dachu z leżakami
Jozefa K. Podróż w większej grupie Poland, 5 lutego 2012
Dobry wybor

doskonaly stosunek jakosci uslug do ceny
8,7
Spelnia wszystko to co mozna oczekiwac po hotelu w Phuket. Dobra lokalizacja , w poblizu sklepy restauracje bary . W hotelu czysto , srwis dobry ,obsluga mila. Smaczne jedzenie na sniadanie w formie bufetu. Doskonaly stosunek ceny do jakosci.
Informacje na temat hoteli: Hotele na Phuket sa drogie ale Aspery jest w rozsadnej cenie dla Polakow.
Krzysztof Z. Wycieczka w pojedynkę Poland, 8 listopada 2010
Dobra lokalizacja, duże pokoje

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko plaży i głównej ulicy z pubami i restauracjami.
8,3
Bardzo dobre położenie hotelu. 100 m do plaży i głównej ulicy. Do "centrum życia nocnego" pięć minut spacerkiem. Śniadania urozmaicone, dużo ciast, słodyczy i owoców. Ceny w hotelowym spa nie odbiegają od cen w innych salonach. W lobby hotelu punkt informacji turystycznej. Panie bardzo miłe służą wszelką pomocą w zakresie imprez i wycieczek organizowanych przez różnych touroperatorów. Przy hotelu wypożyczalnia skuterków i punkt usług pralniczych. Niewątpliwym minusem jest niezbyt dokładne sprzątanie oraz brak ciepłej wody. Remont basenu w sezonie turystycznym nie powinien mieć miejsca. Przydałaby się również mała rewitalizacja hotelu.
Informacje na temat restauracji: Wiele restauracji i pubów w odległości 100 - 300 m.
See H. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 18 lipca 2014
Relaxing and confortable

Clean and roomy rooms. Location and budget rates
9,3
Rooms were clean , confortable and spacious. Staff attentive and friendly. Good location and close to beach. Wide variety of buffet breakfast too.
Margaretta A. Podróż w większej grupie Indonesia, 15 lipca 2014
Clean hotel, best price and near from city

Çlean. Quite. Good price
5
The services not really good, dont booking hotel with breakfast because there are many coffee shop near hotel. Its better than hotel breakfast.
Ailene A. Podróż w większej grupie Philippines, 12 lipca 2014
Centrally located, close to beach, Ggod breakfast

The hotel is centrally located and is 3 minute walk to the beach. It is walkable to the shopping areas, the mall and the night life. The breakfast is good and the rooms are big and comfortable.
8,7
It was absolutely very good and will definitely come back here.
Lim Z. Podróż w większej grupie Singapore, 12 lipca 2014
Value for Money

1. Cheap yet clean and well furnished 2. Spacious (room) 3. Service crews are helpfull and alway smiling
8,3
Elizabeth E. Podróż w większej grupie United States of America, 8 lipca 2014
Affordable, great location

Room prices, location, rooftop pool
8,7
We loved the location and price of the hotel. It was quiet, yet just a 10,15min walk to the busy nightlife of Patong. The rooftop pool was great and there was an additional deck to watch the sunset from (very beautiful). Breakfast had a lot of options, which was surprising because I had read a lot of negative reviews of the breakfast. But we liked it. The spa was also nice, I got a great foot massage.
Kum M. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 5 lipca 2014
Good, pleasant stay.

Quiet and clean room, good location and free Wifi
8
Easy access to beach, dining and shopping malls.
Rod G. Wycieczka w pojedynkę Australia, 3 lipca 2014
A good relaxing stay

Friendly and attentive staff. Close to good dining and the beach. Good value.
8,7
I had a very comfortable and relaxing stay. I enjoyed chatting to the very friendly staff.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - FoyerAspery Hotel Phuket - Wnętrze hoteluAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - Pokój gościnnyAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - SpaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - Pub/HolAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - BasenAspery Hotel Phuket - RestauracjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - RecepcjaAspery Hotel Phuket - Hotel z zewnątrzAspery Hotel Phuket - Basen


AS-AGWEB-3C02